- 30 Kasım 2019
- 12.542
- 40.250
- 598
- Konu Sahibi Karakediii122
-
2 ve 8 aylık iki tane bebekle calisamazsiniz asgari alsaniz bile bakıcıya yetmez o para o yüzden uykudan feragat edip dört elle kpss calisin atanın ondan sonra gelistirirsiniz kendinizi.Hepinize merhaba.22 yaşına yeni girmiş iki çocuk sahibi bir anneyim. Radyoloji teknikeriyim fakat henüz atanamadım. Çok sorunlu bir ailede yetiştim 16 yaşında sözlendim kendi isteğimle halbuki okul hayatında bir o kadar başarılı öğrenciydim üniversiteye giderken ayrıldım tüm bağları koparmışken hamile olduğumu öğrendim ve evlendim.. O zamanlar covid dönemlerine denk geldiğinden uzaktan eğitimle okulumdan mezun oldum bebeğim 6 aylıkken ilk adetimi görür görmez gebe kaldım ve gerçekten neye uğradığım şaşırmıştım o süreçleri de atlattım şu an biri 2 yaşında diğeri 8 aylık iki kızım var . Ancak ben kendimi geliştirmek konusunda geri kaldım öyle adımlar atmak istiyorum ki gerçekten saygı gören belirli bir konuma gelmiş birey olarak hayatımı devam ettirip kızlarımı da güzel güzel yetiştirmek istiyorum. Çok başka hayallerim varken bu kadar alt üst olmam benim hatam farkındayım fakat bunların başıma gelmesinde de vardır bir hayır diyorum harakete geçmek istiyorum .. Güzellik sektörüne atılmak gibi planlarım var ama bunun yanında atanıp okulumu uzatmalı mıyım bilemiyorum sizce nasıl hareket etmeliyim? Bu konuda başarı öyküsü olan kadınlarımız var mı merakla bekliyorum?
2yas ve 8 aylık bebekle nasıl çalışacak aldığı para bakıcıya kreşe yetmez. Tek yapabileceği kpss çalışmakBu konuda yalnız değilsiniz sizin gibi arkasında durabilecek kimsesi olmayan binlerce kadın var. O kadınlar bir şekilde kendilerine bir düzen kuruyorlar. Mesela siz atanana kadar bir yerde asgari ücretle çalışmaya başlayıp para biriktirebilirsiniz . Daha sonra kendinize bir yol çizersiniz. Bir de eşinizin size karşı davranışları nasıl şiddet kıskançlık falan var mı
Bu kadar ayrıntıya girmedim diye bunları yapmadığımı mı düşünüyorsun ? Hastaneden tanıştığım ebe bile spiral taktırdığı halde hamile kalmış buna ne diyeceksiniz? Ben elimden geleni yaptıktan sonra bile olduysa artık Allah’ın taktiri derim işte hanımefendi hiçbir yöntem yüzde yüz korumuyorPardonda niye sadece spirali? Gerçekten korunma yöntemi bilmemenize şaşkınlık içinde baktım, sevişiyorsanız korunabilirsinizde. Emzirirken kullanılan d. Kontrol hapı bile var. Prezervatif bir seçenek niye değil anlamadım. Saglıkla büyütün ama artık korunmayı bilin. Basarılar dilerim hayatınızda
Kpss ye çalışırken evden de çalışabilir güçlü kadın engel tanımaz2yas ve 8 aylık bebekle nasıl çalışacak aldığı para bakıcıya kreşe yetmez. Tek yapabileceği kpss çalışmak
Evde ancak KPSS çalışabilirimPeki çocuklarınız kreş yaşına gelene kadar evde çalışamaz mısınız
Bende cok genc yaşta evlendim 18 yaşimda biraz tabi aile baskisi var di annemi 8 yasimda kaybettim şuan 39 yaşindayim 2 evladim var cok ta mutluyum kotu cocuklugum gecti evliligim cok sukur iyi gidiyor ama her zaman kendi ayaklarimin üstünde durdum yeri geldi caliştim esimin durumu iyi olmasina ramen lise mezunuyum evlendik ten sonra okudum .sana tavsiyem ayaklarinin ustunde dur hic birsekilde hic birseyi erteleme cok gencsin evliligin gitmiyorsa zorlama ne kadinlarimiz var 2 3 cocukla calişip ayaklarinin ustunde duruyor elbet sende durabilirsin okulunu ve meslegini al eline ve cocuklarinida asla birakmaHepinize merhaba.22 yaşına yeni girmiş iki çocuk sahibi bir anneyim. Radyoloji teknikeriyim fakat henüz atanamadım. Çok sorunlu bir ailede yetiştim 16 yaşında sözlendim kendi isteğimle halbuki okul hayatında bir o kadar başarılı öğrenciydim üniversiteye giderken ayrıldım tüm bağları koparmışken hamile olduğumu öğrendim ve evlendim.. O zamanlar covid dönemlerine denk geldiğinden uzaktan eğitimle okulumdan mezun oldum bebeğim 6 aylıkken ilk adetimi görür görmez gebe kaldım ve gerçekten neye uğradığım şaşırmıştım o süreçleri de atlattım şu an biri 2 yaşında diğeri 8 aylık iki kızım var . Ancak ben kendimi geliştirmek konusunda geri kaldım öyle adımlar atmak istiyorum ki gerçekten saygı gören belirli bir konuma gelmiş birey olarak hayatımı devam ettirip kızlarımı da güzel güzel yetiştirmek istiyorum. Çok başka hayallerim varken bu kadar alt üst olmam benim hatam farkındayım fakat bunların başıma gelmesinde de vardır bir hayır diyorum harakete geçmek istiyorum .. Güzellik sektörüne atılmak gibi planlarım var ama bunun yanında atanıp okulumu uzatmalı mıyım bilemiyorum sizce nasıl hareket etmeliyim? Bu konuda başarı öyküsü olan kadınlarımız var mı merakla bekliyorum?
Umarım herşey gönlünüzce olurEvde ancak KPSS çalışabilirim
Küçücük kız işte.hayırsız aile evladı olan bir daha iflah olmuyor kolay kolay.normalde ben de böyle şeylere kızarim ama bu başka birşey.Çok özür dilerim ama sanki bu çocuklar siz bilmeden olmuş gibi yazmışsınız. Hadi bir kere hamile kaldınız, gebelikten sonraki ilk döngünüzde tekrar hamile kalmayı nasıl başardınız? Sevişmeyi bilip de nasıl korunacağınızı bilmeyecek kadar cahil olduğunuza inanmıyorum.
Evden iş mesela ne olabilir ? Kadın çözüm istemiş. Evden çalışabileceği iş önerisi sun madem ? Çağrı merkezi olmaz sürekli PC basinda olacaksın ? 8 aylık bebek emekleme ,hareketleme döneminde her yere meraklı, 2 yaş zaten sendromlarla dolu. kapısı var, penceresi var ,mutfağı var, banyosu var. bizim buralarda çocuk akan suya benzer bir saniye gözünü ayır tutamazsın derler.Kpss ye çalışırken evden de çalışabilir güçlü kadın engel tanımaz
Elinden geliyorsa el işi ürünler kozmetik ürünleri vs satışlarını yapabilir bir çok kadın evinde sosyal medya üzerinden ürün satarak para kazanıyorEvden iş mesela ne olabilir ? Kadın çözüm istemiş. Evden çalışabileceği iş önerisi sun madem ? Çağrı merkezi olmaz sürekli PC basinda olacaksın ? 8 aylık bebek emekleme ,hareketleme döneminde her yere meraklı, 2 yaş zaten sendromlarla dolu. kapısı var, penceresi var ,mutfağı var, banyosu var. bizim buralarda çocuk akan suya benzer bir saniye gözünü ayır tutamazsın derler.
Bence kpss den iyi bir puan alıp atanmaya çalışın.Hem evli Hem çocuklu bir bayan olarak rahat ederdiniz.maasjnizda olur.Hepinize merhaba.22 yaşına yeni girmiş iki çocuk sahibi bir anneyim. Radyoloji teknikeriyim fakat henüz atanamadım. Çok sorunlu bir ailede yetiştim 16 yaşında sözlendim kendi isteğimle halbuki okul hayatında bir o kadar başarılı öğrenciydim üniversiteye giderken ayrıldım tüm bağları koparmışken hamile olduğumu öğrendim ve evlendim.. O zamanlar covid dönemlerine denk geldiğinden uzaktan eğitimle okulumdan mezun oldum bebeğim 6 aylıkken ilk adetimi görür görmez gebe kaldım ve gerçekten neye uğradığım şaşırmıştım o süreçleri de atlattım şu an biri 2 yaşında diğeri 8 aylık iki kızım var . Ancak ben kendimi geliştirmek konusunda geri kaldım öyle adımlar atmak istiyorum ki gerçekten saygı gören belirli bir konuma gelmiş birey olarak hayatımı devam ettirip kızlarımı da güzel güzel yetiştirmek istiyorum. Çok başka hayallerim varken bu kadar alt üst olmam benim hatam farkındayım fakat bunların başıma gelmesinde de vardır bir hayır diyorum harakete geçmek istiyorum .. Güzellik sektörüne atılmak gibi planlarım var ama bunun yanında atanıp okulumu uzatmalı mıyım bilemiyorum sizce nasıl hareket etmeliyim? Bu konuda başarı öyküsü olan kadınlarımız var mı merakla bekliyorum?
Yargıladığınız şeyin bir gün başınıza gelmesi dileğimle defolabilirsinKüçücük kız işte.hayırsız aile evladı olan bir daha iflah olmuyor kolay kolay.normalde ben de böyle şeylere kızarim ama bu başka birşey.
O dediğiniz çevre ister. sürekli sosyal olacak çevresi geniş olacak. Sosyal medyadan satmak da her zaman kolay olmuyor.sans isi.bahsettiginiz uyeliklerin modası kalmadı artık alışveriş sitelerinde herşey var hem de iade değişim garantili.Elinden geliyorsa el işi ürünler kozmetik ürünleri vs satışlarını yapabilir bir çok kadın evinde sosyal medya üzerinden ürün satarak para kazanıyor
Sonunda anlayan biri çıktı.. Klavyeden yazması kadar kolay sanılan bir hayatta yaşıyorlarEvden iş mesela ne olabilir ? Kadın çözüm istemiş. Evden çalışabileceği iş önerisi sun madem ? Çağrı merkezi olmaz sürekli PC basinda olacaksın ? 8 aylık bebek emekleme ,hareketleme döneminde her yere meraklı, 2 yaş zaten sendromlarla dolu. kapısı var, penceresi var ,mutfağı var, banyosu var. bizim buralarda çocuk akan suya benzer bir saniye gözünü ayır tutamazsın derler.
Aslında o kişi sizi savunmus. Hayırsız dediği sizin aileniz. Sizin durumunuzun farklı olduğunu kizmamamiz gerektiğini aciklamis.Yargıladığınız şeyin bir gün başınıza gelmesi dileğimle defolabilirsin
Peki o zaman ne öneriyorsunuz birde sizden fikir alalım kpss çalıyor iyi güzel fakat atanana kadar sevmediği bir adamın kahrını mı çeksin bir yerden başlaması gerekmiyor muO dediğiniz çevre ister. sürekli sosyal olacak çevresi geniş olacak. Sosyal medyadan satmak da her zaman kolay olmuyor.sans isi.bahsettiginiz uyeliklerin modası kalmadı artık alışveriş sitelerinde herşey var hem de iade değişim garantili.
El işinin de modası kalmadı bu arada kaç kişi dantel seriyor konsoluna ? Ya da iğne oyalı yazma takıyor. Benim ceyizimde hiç dantel el işi havlu işi olmadı ne yapacam kullanmadığım havludaki iğne oyasıni. Eşarp şal kullandığım için de evin içinde de açık oldugumdan iğne oyalı yazma da yapmadım. Haziri 20-30 a satılıyor 2-3 tane yeter.Patik desen artık panduflar moda. Ne kaldı el işi olarak. Bebek yapabilir en fazla onun da tanesi olmus300-400 kaç kişi alabilir ki ?Elinden geliyorsa el işi ürünler kozmetik ürünleri vs satışlarını yapabilir bir çok kadın evinde sosyal medya üzerinden ürün satarak para kazanıyor
Kpss bekleyecek başka da çaresi yok. Kahrı i çekecek mecbur gidecek kapısı yok bir tane de geliri yok o çocukların aylık masrafı 5 bin maması bezi yemesi içmesi bir litre market sütü 25₺ olmuş marketin markası olan bez 125 ne yapacak oturup ders calisacak 5 saat uyuyorsa 3 saat çalışacak. Hayal dünyasında yaşamıyoruz gerçek hayatta 2 çocukla asgari ucretle ne yapabilir ders çalışmaktan baska.Güçlü kadın budur.Peki o zaman ne öneriyorsunuz birde sizden fikir alalım kpss çalıyor iyi güzel fakat atanana kadar sevmediği bir adamın kahrını mı çeksin bir yerden başlaması gerekmiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?