Güçlü kadınlarımızın başarı hikayaleri?

Karakediii122

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2023
43
-26
16
23
Hepinize merhaba.22 yaşına yeni girmiş iki çocuk sahibi bir anneyim. Radyoloji teknikeriyim fakat henüz atanamadım. Çok sorunlu bir ailede yetiştim 16 yaşında sözlendim kendi isteğimle halbuki okul hayatında bir o kadar başarılı öğrenciydim üniversiteye giderken ayrıldım tüm bağları koparmışken hamile olduğumu öğrendim ve evlendim.. O zamanlar covid dönemlerine denk geldiğinden uzaktan eğitimle okulumdan mezun oldum bebeğim 6 aylıkken ilk adetimi görür görmez gebe kaldım ve gerçekten neye uğradığım şaşırmıştım o süreçleri de atlattım şu an biri 2 yaşında diğeri 8 aylık iki kızım var . Ancak ben kendimi geliştirmek konusunda geri kaldım öyle adımlar atmak istiyorum ki gerçekten saygı gören belirli bir konuma gelmiş birey olarak hayatımı devam ettirip kızlarımı da güzel güzel yetiştirmek istiyorum. Çok başka hayallerim varken bu kadar alt üst olmam benim hatam farkındayım fakat bunların başıma gelmesinde de vardır bir hayır diyorum harakete geçmek istiyorum .. Güzellik sektörüne atılmak gibi planlarım var ama bunun yanında atanıp okulumu uzatmalı mıyım bilemiyorum sizce nasıl hareket etmeliyim? Bu konuda başarı öyküsü olan kadınlarımız var mı merakla bekliyorum?

Benim öyle anlatacak bir başarı hikayem yok. Ama bildiğim tek şey eğitimli mesleğini eline almış asla ama asla duygularıyla değil mantığıyla hareket eden kadınlar her zaman güçlüdür. Her anlamda kendi kendine yetebilen maddi manevi hiç bir zaman erkeğe muhtaç olmayan sadece kendisini seven bir erkeğin sevgisine ilgisine muhtaç olmayan kadınlar güçlüdür

Öncelikle daha fazla çocuk yapma korun ...

özür dilemek yerine haddini bil önce. Bebeğimi emzirirken tek korunma yöntemim “spiral”di. Adetim bitikten sonra doktoruma gittim fakat doktorum adetliyken gelmemi söyledi. Tekrar adet görmedim ve emzirdiğim için hamile kalma olasılığımın çok düşük olabileceğini düşünüyordum. Bu kadar kolay yargıladığınız şey umarım bir gün başınıza gelmez

Başarı öyküsünü bilmiyorum ama Nezdemir Dilan Polat tarzı güzellik merkezleri buralarda pek popüler. Buralarda çalışmak için başvurup gerekli şartları öğrenebilirsiniz. Her gidişimde yeni uygulamalar, yeni gençler görüyorum.

Çünkü benim sırtımı yaslayabileceğim biri yok ayaklarımı yere bastığım anda bu sorduğunuz soruyu elbette ki düşüneceğim
Bu konuda yalnız değilsiniz sizin gibi arkasında durabilecek kimsesi olmayan binlerce kadın var. O kadınlar bir şekilde kendilerine bir düzen kuruyorlar. Mesela siz atanana kadar bir yerde asgari ücretle çalışmaya başlayıp para biriktirebilirsiniz . Daha sonra kendinize bir yol çizersiniz. Bir de eşinizin size karşı davranışları nasıl şiddet kıskançlık falan var mı

Bu düzeni kurabilmek için çocuklarımın en azından kreşe gidebilecek yaşta olması gerektiğini düşünüyorum.. Eşim benden on yaş kadar büyük evine karşı sorumluluklarını bilir. Çocuklarıyla çocuk olmasını da fakat en büyük sorunumuz alkol . Çok sık alkol alıyor ve artık işlerimiz rast gitmiyor ben artık sebebini buna bağlıyorum bu konuda ciddi tartışmalarımız olmasına rağmen bırakmıyor. Ben de bu sebeple sonumuzu göremiyorum

Sizi yürekten tebrik ederim.. Benim babam sağ ama ölüden farkı yok bu konuda benzerliğimiz olabilir ..

Peki çocuklarınız kreş yaşına gelene kadar evde çalışamaz mısınız

Pardonda niye sadece spirali? Gerçekten korunma yöntemi bilmemenize şaşkınlık içinde baktım, sevişiyorsanız korunabilirsinizde. Emzirirken kullanılan d. Kontrol hapı bile var. Prezervatif bir seçenek niye değil anlamadım. Saglıkla büyütün ama artık korunmayı bilin. Basarılar dilerim hayatınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…