- 9 Aralık 2009
- 17.193
- 54.846
- 1.123
- Konu Sahibi Karakediii122
-
O zaman kendi çabasiyla bir şeyler yapacak,Allah yardımcısı olsun.Bu arada pek modası kalmadı deniyor ama network marketing şirketlerinde iş yapanlar da,tutturabilen alıp başını gidiyor.Konu sahibi,girişken ve konuskansaniz bence deneyin.Benim teyze kızı yıllardır bu işi yapiyor.Az çok demedi hiç birakmadı devam etti.Şu çok bilinen kozmetik markalarindan birinde altın müdür seviyesine geldi.Sormadım ama baya da kazanıyordur tahminim.Biraz sebat gerekiyor.Bir şeylere başlayıp olmuyor deyip başka bir şeye yönelerek değil de,gerçekten ne istediğinize karar verip ona göre modunuzu yukseltmelisiniz diye düşünüyorum.Eski konularına baktım eşi aldatmış şiddet uygulamış böyle biri destek olmaz
Ben 6 ay üniversite okuyabildim covid nedeniyle okullar kapandı ve memleketime geri döndüm ne olduysa ondan sonra oldu tekrar barıştık bunun sebebi annemdi.18 yaşında üniversite kazanmışsınız ve tüm bağlarınızı koparıp gidecekmişsiniz öyle yazmışsınız. Nasıl koparıp gidecektiniz aileniz okutacaktı sanırım öyle mi?
Yoksa neye göre gidiyordum kafama koydunuz dediniz?
Bir yardım vardı sanırım?
Tam da o dönemde hamile kalıp evlenmişsiniz.
Aileniz ne kadar kötü anlamadım ondan soruyorum.
Ama bence siz çok cesurmuşsunuz hep küçük çocuğunuz da iki yaşına gelince işe girebilirsiniz.
Sorun burda başlıyor zaten konu sahibi aslında ne yapmak istediğini bilmiyorO zaman kendi çabasiyla bir şeyler yapacak,Allah yardımcısı olsun.Bu arada pek modası kalmadı deniyor ama network marketing şirketlerinde iş yapanlar da,tutturabilen alıp başını gidiyor.Konu sahibi,girişken ve konuskansaniz bence deneyin.Benim teyze kızı yıllardır bu işi yapiyor.Az çok demedi hiç birakmadı devam etti.Şu çok bilinen kozmetik markalarindan birinde altın müdür seviyesine geldi.Sormadım ama baya da kazanıyordur tahminim.Biraz sebat gerekiyor.Bir şeylere başlayıp olmuyor deyip başka bir şeye yönelerek değil de,gerçekten ne istediğinize karar verip ona göre modunuzu yukseltmelisiniz diye düşünüyorum.
Anladım üniversite okumaya da gittiniz aslında bir şekilde kendinizi kurtardınız.Ben 6 ay üniversite okuyabildim covid nedeniyle okullar kapandı ve memleketime geri döndüm ne olduysa ondan sonra oldu tekrar barıştık bunun sebebi annemdi.
Ben haddimi bilirim de siz korunmayı bilir misiniz. Buraya konu açıyorsunuz işinize gelmeyince de insanları tersliyorsunuz. Şimdiden üçüncüyü Allah bağışlasın.özür dilemek yerine haddini bil önce. Bebeğimi emzirirken tek korunma yöntemim “spiral”di. Adetim bitikten sonra doktoruma gittim fakat doktorum adetliyken gelmemi söyledi. Tekrar adet görmedim ve emzirdiğim için hamile kalma olasılığımın çok düşük olabileceğini düşünüyordum. Bu kadar kolay yargıladığınız şey umarım bir gün başınıza gelmez
Hayalleriniz hangisine daha çok baskınsa onu yapın.Hepinize merhaba.22 yaşına yeni girmiş iki çocuk sahibi bir anneyim. Radyoloji teknikeriyim fakat henüz atanamadım. Çok sorunlu bir ailede yetiştim 16 yaşında sözlendim kendi isteğimle halbuki okul hayatında bir o kadar başarılı öğrenciydim üniversiteye giderken ayrıldım tüm bağları koparmışken hamile olduğumu öğrendim ve evlendim.. O zamanlar covid dönemlerine denk geldiğinden uzaktan eğitimle okulumdan mezun oldum bebeğim 6 aylıkken ilk adetimi görür görmez gebe kaldım ve gerçekten neye uğradığım şaşırmıştım o süreçleri de atlattım şu an biri 2 yaşında diğeri 8 aylık iki kızım var . Ancak ben kendimi geliştirmek konusunda geri kaldım öyle adımlar atmak istiyorum ki gerçekten saygı gören belirli bir konuma gelmiş birey olarak hayatımı devam ettirip kızlarımı da güzel güzel yetiştirmek istiyorum. Çok başka hayallerim varken bu kadar alt üst olmam benim hatam farkındayım fakat bunların başıma gelmesinde de vardır bir hayır diyorum harakete geçmek istiyorum .. Güzellik sektörüne atılmak gibi planlarım var ama bunun yanında atanıp okulumu uzatmalı mıyım bilemiyorum sizce nasıl hareket etmeliyim? Bu konuda başarı öyküsü olan kadınlarımız var mı merakla bekliyorum?
Biz konu sahibine fikir veriyoruz ama kabul etmiyor. Evet boşan diyoruz kendisi hem aldatılmış hem de şiddet görmüş. Sığınma evine gidin orda maddi manevi destek oluyor kpss ye de çalışabilirsiniz dedik.Bu sitede amacı sadece muhalefet olmak için yorum yazanlar var. İnsanlar gerçekten bazen çaresizlik içinde bazen çok üzgün bazen çok yalnız kötü ruh halinde gelip paylaşımda bulunuyor garip şekilde can acıtmaya bayılıyorlar sanıyorlar ki yüzüne söylemeyince tanımayınca acıtmıyor.
Kızcağız bi hevesle motive olmak için belki cesaret almak için güzel bi soru sormuş. Yok neden korunmadın , yok boşan , yok şu yok bu arkadaşım var mı hayatında güzel bi başarın vereceğin faydalı bir fikir varsa yaz yoksa yazmak zorunda değilsin ki.
Okuduğunuzu anladınız mı?Yargıladığınız şeyin bir gün başınıza gelmesi dileğimle defolabilirsin
Kadının üreme sistemini kıskanmiş gibisiniz gerçekten.Ben haddimi bilirim de siz korunmayı bilir misiniz. Buraya konu açıyorsunuz işinize gelmeyince de insanları tersliyorsunuz. Şimdiden üçüncüyü Allah bağışlasın.
Yirmişer çocuğu anladık da sekizer koca ne alakaBayılıyorum böyle iki eleştiri alınca hemen kınadığını yaşa bedduası edenlere. Bu beddualar tutsa tüm forum yirmişer çocuklu, sekizer kocalı falan olurduk heralde. Bu kadar cabbar cevvalsiniz madem bize sormayın kendiniz pıtı pıtı tırmanın o güç basamaklarını.
Kimse huzurlu ve mutlu değil çünkü.Bu sitede amacı sadece muhalefet olmak için yorum yazanlar var. İnsanlar gerçekten bazen çaresizlik içinde bazen çok üzgün bazen çok yalnız kötü ruh halinde gelip paylaşımda bulunuyor garip şekilde can acıtmaya bayılıyorlar sanıyorlar ki yüzüne söylemeyince tanımayınca acıtmıyor.
Kızcağız bi hevesle motive olmak için belki cesaret almak için güzel bi soru sormuş. Yok neden korunmadın , yok boşan , yok şu yok bu arkadaşım var mı hayatında güzel bi başarın vereceğin faydalı bir fikir varsa yaz yoksa yazmak zorunda değilsin ki.
Başta konu sahibine anlayışla yaklaşmıştım ama bunları bilmiyordum.şu şiddet gören kadınlar maşallah hareketli cinsel hayatına da tam gaz devam ediyor adamlarla.zorla falan diyenlere de inanmıyorum, 1 defa zorla 2 defa zorlar.küçük çocuk değil ya bu.öyle tektük ilişkiyle hamile kalmak pek olası değil.Biz konu sahibine fikir veriyoruz ama kabul etmiyor. Evet boşan diyoruz kendisi hem aldatılmış hem de şiddet görmüş. Sığınma evine gidin orda maddi manevi destek oluyor kpss ye de çalışabilirsiniz dedik.
Bende konu sahibi ve yorum yapanlara kesinlikle hak veriyorum aralarında kpss ye kadar mecbur katlanacak diyenler var evde yapabileceği işler konusunda fikir veriyorum karşı çıkıyorlar sığınma evine gitsin diyorum yok çekiyorlar bir de sözüm ona kadın haklarını savunuyorlar pehhhBaşta konu sahibine anlayışla yaklaşmıştım ama bunları bilmiyordum.şu şiddet gören kadınlar maşallah hareketli cinsel hayatına da tam gaz devam ediyor adamlarla.zorla falan diyenlere de inanmıuorum, 1 defa zirla 2 defa zorlar.küçük çocuk değil ya bu.öyle tektük ilişkiyle hamile kalmaz pek olası değil.
Ben çözümü karı ve koca arasına girmemekte buluyorum artık.bu adamlarda, bu kadınları çeken birşey var ki bu ilişkiler devam ediyor.bu kadar modern bir çağda istemediğin birinin yanında kalma mecburiyeti diye birşey yok.eğitimsiz olsa da yok, anan, baban olmasa da yok.yok yani.istediğimiz en azından buralarda bize yapmacık yapmacık rol kesmesinler.ister istemez samimiyet olmayınca insan sinirleniyor.o yorumları yapanlar da haksız değil.
Yirmişer çocuğu anladık da sekizer koca ne alaka. Allah sana da koca versin diye mi beddua ediyorlar.keşke tutsa o zaman
Kınamayın dediler, ve gidip kocalarıyla seviştiler....Boşayamadıkları kumarbaz,karaktersiz, aldatan koca mevzularında da kınamayın yazıyorlar ya o sebeple
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?