- 7 Eylül 2015
- 12.205
- 31.112
- 598
- Konu Sahibi tuanarosele
-
Üstüme alındığım bir durum yok. Kendimden örnek verdim. Onlardan biriyim ama.Üslubunuz gayette genele hitap ediyor diye.. Kimseye bu şekil de hakaret etme hakkınız yok.Sen kendini koyma o kategoriye? Her erken evlenip vasifsiz olan kocasinin el ustunde tuttugu kadin sen degilsindir herhalde niye uzerine aliniyorsun?
hakikatten gün geçmiyor ki bir kategoriye taşınıyoruz, nedir bu kimlik arayışı,kendini avutma yarışı!Ben ilk yorumumda calisan, calismayan diye ayirmamistim ama konu yine calisan, calismayan kadina gelmiş. Bu vikvikleyen, kukla olan kadinlar evet var ve calisip calismamayla zerre ilgisi yok.
Konu sahibininde canı baya acımış, belli ki birilerini kıskanmış ve acısını çıkarıyor kendini teselli etmeye çalışıyor.
Bunu sadece konu konu sahibi yapmiyor bircok calisan kadin, işim var diye kendini ilah sanıyor. Evdeki mal, ezik, aptal.. onlar için. KK' da fazlasıyla tartışıldı zaten.
Koca isteyipte bulamayan, "erkekler zeki kadından korkuyor der."
Evliliğinde mutsuz olan, yürütemeyen "ben güçlüydüm vikviklemedim" ondan oluyor der.
İnsan işte kendini bir şekilde avutmak istiyor.
Kimi erkek ben güçlü kadın akıllı kadın severim diye zırvalar
Bahsettigim konu hakaret degil, siz onlardan biri olmadiginizi soylemissiniz ama, vasifliyim demissiniz, demek ki bahsettigim grupla aranizda fark var, onlardan degilsiniz. Bu durumda ben niye hakaret etmis oluyorum? Birseyleri tartisirken genele dayali konusurum zaten, ozel olarak birini hedef alirsam hakaret etmis olurumÜstüme alındığım bir durum yok. Kendimden örnek verdim. Onlardan biriyim ama.Üslubunuz gayette genele hitap ediyor diye.. Kimseye bu şekil de hakaret etme hakkınız yok.
Zırvalamaktan kastım aslında hakaret değilde komik gelmesi..Gerçekten güçlü akıllı kadın severim diyen zırvalıyor mu? Buna içten inanıyor musunuz?
Gayet ılımlı ve sakinim tavsiyeniz için teşekkürler.Bahsettigim konu hakaret degil, siz onlardan biri olmadiginizi soylemissiniz ama, vasifliyim demissiniz, demek ki bahsettigim grupla aranizda fark var, onlardan degilsiniz. Bu durumda ben niye hakaret etmis oluyorum? Birseyleri tartisirken genele dayali konusurum zaten, ozel olarak birini hedef alirsam hakaret etmis olurum
Misal ben calisan bir kadinim ancak su an bebek baktigim icin evde oturuyorum, birileri dese ki evde oturan kadina uyuz olurum diye hiiiic uzerime alinmam, hakaret olarak da algilamam evet haklisin derim. Siz de biraz ilimli ve sakin olun tavsiyem
En guzeli gormemezlikten gelmekGayet ılımlı ve sakinim tavsiyeniz için teşekkürler.
Hakaret bana göre bu, vasıfsız erken evlenen insanlara mal gibi demek tam da hakaret
Üstüne bir de el üstünde tutulmuyorlarmı ben ona yanıyorum demek dahada kaba. Layık değiller diyorsunuz yani.
Derdim polemik vs değil sadece üslubunuzu görünce kayıtsız kalamadım okadar.
Neyse .
Buarada sizde gıcık oluyorum deseydiniz şahsi fikridir derim saygı duyar geçerim konuşmam dahi.Gayet ılımlı ve sakinim tavsiyeniz için teşekkürler.
Hakaret bana göre bu, vasıfsız erken evlenen insanlara mal gibi demek tam da hakaret
Üstüne bir de el üstünde tutulmuyorlarmı ben ona yanıyorum demek dahada kaba. Layık değiller diyorsunuz yani.
Derdim polemik vs değil sadece üslubunuzu görünce kayıtsız kalamadım okadar.
Neyse .
Herkes bunu saygı çervesinde açıklamalı fikrini savundum bende. Hakaret etmeden.En guzeli gormemezlikten gelmekbu benim fikrim o da sizin fikriniz, herkes aciklar ozgurce, saygilar iyi gunler size
Kesinlikle katiliyorum, ben de erkek olsam Karsimda zeki,konusabilecegim, benim konustugumu anlayabilecek, belli bir kultur birikimi olan,egitimli bir kadin isterdim, geri kalanlari napayim? Ne onlar benden anlar ne de ben onlardan anlarim,herkes dengi dengine. Bosuna dememisler sectiginiz es sizin aynanizdir diyeBakın bu toplumda, yıl oldu 2016, kadının vasfı kocasına, çocuğuna bakmak, sıcak yemek yapmak, ev temizlemek falan değildir, olmamalı lütfen bunu artık aşın. Öyle kadının işi evine bakmaktır, evini idare etmektir falan gibi saçma sapan konuşanlar var hala daha. Kadına bu anlamı yüklemeyin. Ben erkek olsam işi gücü, kariyeri olan, kültür seviyesi falan yüksek kadınlara ilgi duyardım herhaldeEv hanımı sevenlerin de kendi tercihi, o beni ilgilendirmiyor.
Kesinlikle katiliyorum, ben de erkek olsam Karsimda zeki,konusabilecegim, benim konustugumu anlayabilecek, belli bir kultur birikimi olan,egitimli bir kadin isterdim, geri kalanlari napayim? Ne onlar benden anlar ne de ben onlardan anlarim,herkes dengi dengine. Bosuna dememisler sectiginiz es sizin aynanizdir diye
Çok yoruldum güçlü görünmekten . Bende diğer kadınlar gibi şımartılmak , naz yapmak istiyorum. Bu hayatı ben seçtim belki evet ayrılalı 2 yıl oldu... Güçlü olmak yoruyor insanı ; dışardan bakıldığında kimseye eyvallahım yok kendi işimi kendim yaparım gibi görünsemde gece tamda bu saatler sıcak bir omuza ihtiyacım olduğunu anlıyorum . Yalnızlık çok zor , derdini sevincini hüznünü sırrını paylaşabileceğin bir hayat arkadaşın olmaması çok acı. Neden biz kadınlar güçlü olmayı seçeriz neden hayatı sırtımıza yükleriz . Gerçekten biz mi akıllıyız zekiyiz yoksa dışarda gördüğümüz o kukla gibi oynatılan kocasının sözünden çıkmayıp evde akşama kadar keyif yapan kocası geldiğinde fare gibi vik vik vik konuşup naz yapan kadınlar mı akıllı
Bakın bu toplumda, yıl oldu 2016, kadının vasfı kocasına, çocuğuna bakmak, sıcak yemek yapmak, ev temizlemek falan değildir, olmamalı lütfen bunu artık aşın. Öyle kadının işi evine bakmaktır, evini idare etmektir falan gibi saçma sapan konuşanlar var hala daha. Kadına bu anlamı yüklemeyin. Ben erkek olsam işi gücü, kariyeri olan, kültür seviyesi falan yüksek kadınlara ilgi duyardım herhaldeEv hanımı sevenlerin de kendi tercihi, o beni ilgilendirmiyor.
Kesinlikle katiliyorum, ben de erkek olsam Karsimda zeki,konusabilecegim, benim konustugumu anlayabilecek, belli bir kultur birikimi olan,egitimli bir kadin isterdim, geri kalanlari napayim? Ne onlar benden anlar ne de ben onlardan anlarim,herkes dengi dengine. Bosuna dememisler sectiginiz es sizin aynanizdir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?