Gücüm kalmadı çokk yoruldum imdatt😞

Küçücükten çocuğa karının sözünden çıkma die asılamaya başladıysanız Sımdı de karısının emrinde yaşamasına müsade edip kenara çekilin.
Annesıyle telefonda bile konuşamayacak kadar karısından korkması saçma ama oğlunuza de kızamazsınız çünkü bu şekilde yetiştirmişsiniz

Hayatiniz boyunca cok uzuldugunuz cektiginiz icin cocuklarinizi merkezinize koymussunuz bu da normaldir amaaa 48 yasina gelmissiniz bakin bu hayati kendiniz icin yasama vaktiniz gelmis. İnanin oglunuz da karisi da sizin yariniz kadar dusunmuyor ve takmiyordur bu konuyu. Takmayin aramayin ustlerine dusmeyin onlar anlasin sorsunlar. esinizle durumlar duzeldi mi hic? calisiyomusunuz hobileriniz var mi?

Yok beklenti içine girmiyorum zatende bizi yok sayıyormuş gibi davranış sergilemesi bazen takılıyor kafama

hayatınızın öncesiyle şimdiyi birbirine bağlamışsınız uzun bir hayat hikayesi kapsamında bakıyorsunuz her şeye ama aslında sizin evliliğinizle onların evliliği arasında bir bağ yok. yani demek istediğim o acılardan bu 2 insan sorumlu değiller. gelininizin siz telefondayken söylediği şeyler hoş değil ama belki telefon kapanınca oğlunuz bunu eşine söylemiştir orasını bilmiyoruz. geri kalan konuları takmayın böyle tercih ediyorsa siz de aynı şekilde karşılık verin kimsenin üzerine gitmeyin. saygısızlık edildiğinde cevabınızı verin. kızın ailesi geliyor biz niye hiç görüşmüyoruz diyorsanız da bunu konuşun oğlunuzla. probleminiz oğlunuzun evliliği değil sizin evliliğiniz hala ki bu hikayeyi dahi kendi evliliğinize bağlamışsınız. oğlunuz ne yaşıyorsa kendi yaşıyor, kendi seçimi, o artık bir yetişkin, sizin örneğinizi gördü diye öyle yaşamak zorunda değil illa, aileden aktarılan örüntüyü isterse reddedebilir, onun bütün kararları artık kendi seçimi. sizin ona dürüst olmak ve konuşmak dışında yapabileceğiniz bir şey yok. kendi evliliğinizdeki sorunlara odaklanın.

Eskiden hep öyle derlerdi sen iyi birisin senin gibilerin şansı olmaz gelinden yana diye babannesi biraz kuralcı biriymiş annesi şikayet ederdi vallahi günahını almak istemem ama acaba omu dolduruşa getiriyor diye düşünüyorum bazen

Bir tanıdığım "kaynanalar kötüyken gelindim, gelinler kötüyken kaynana oldum" demişti.
Evladınız çok kıymetli biliyorum ama lütfen şu gelin müsveddesiyle iletişim kurmaya çalışmayın. Büyüğe saygısı yok, terbiyesiz ve hadsiz. Siz evladınızı arayın sorun, o cadı da yesin tırnaklarını.
Üzmeyin kendinizi ne olur.

Siz daha gençsiniz yahu. Kendinizi 65 yaşında kaynana moduna sokmuşsunuz. Hobiler edinin belediyenin kurslarına gidin.eşiniz kötüyse yerine iyi arkadaşlar edinin. Birşeyler yapın yani. Kafanızda gelininizle yaşamayın.

söylediklerinizle beni kast ediyorsanız oğluma ima bile etmedim kimseye kötülemedim kötülememde sadece içimi dökmek istedim anlam veremediğim için filrinizi mersk ettim ayrıcs önceki yazınızla çelişiyorsunuz bende size sorayım madem aramasını isyemediğiniz kadının oğluyla niye evleniyorsunuz ailesi olmayan birini eş seçin eşini seven biri en azından ailesine de saygı duyar böyle bir bakış açısı sağlıklı ruh yapısı olsn birinde olmaz ilerde sende kv olduğında anlarsın beni unut bunu unutma

Ben sizi kastetmedim ben genel bir yorum yaptım önceki yorumum sizeydi

Oğlunuz bir sey demiyor mu sarılma diyince

Ailesinin yanına giderken ya da dönerken niye arıyorsunuz anlamadım , yani yanlıs anlamayın aranmaz anlamında demiyorum sadece size karsı mesafeliymiş ya onun icin diyorum.
kaç yıl oldu üç kere aramamıştır kızım çalışoyorsın müsait zamanını bilmiyorum çokta rahatsız etmekte istemiyorum uygun olduğunda sende ararsan mutlu olurum diyorum yine yok
Aramak istemiyorsa aramaz hani siz beklentinizi dile getirmişsiniz ama yapmak istemiyor demekki. Bence siz de aramayın.

Bence de dolduruşa geliyor olabilir siz kendinizden emin olun Rabbim hepimizin içini biliyor Allah 2. Oğlunuzun evlendiği kişiyi hem oğlunuza hem size çok iyi davranacak sevgi dolu bir eş nasip etsin en güzelinden iyisinden

Babannesi annesinin ailesinin eve geldiğini istemezmiş benimlede mesafeli olunca acaba benim içinde o yapıda olduğumumu düşünüyor o yüzden ön yargılımı diye düşünüp incelik yapmaktı amacım tanıtmaktı bi nevi kendimi

Bence de dolduruşa geliyor olabilir siz kendinizden emin olun Rabbim hepimizin içini biliyor Allah 2. Oğlunuzun evlendiği kişiyi hem oğlunuza hem size çok iyi davranacak sevgi dolu bir eş nasip etsin en güzelinden iyisinden
Aminnn canım inşşallah cümlemize hep söylerim rabbim herkesin kalbine göre hayat yaşatsın iyilik eden iyilik kötülük eden kötülük bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…