Gücüm kalmadı çokk yoruldum imdatt😞

ben o yorumu yazan arkadaş değilim.
siz benim konunuza yaptığım yoruma cevap vermediniz, önceki sayfalarda görebilirsiniz.
belki görmediniz yorumu bilemem, zaten cevap yazmak zorunda da değilsiniz ama siz kendi evliliğinize odaklanın bence.

ay özür dilerim pardon

Artık salın bu evlatları gelinleri bi salın kimse kimseyle anne kız olamaz aksine bu sorun o oğlunuzun eşi kızın değil. Onların ilişkisi onları ilgilendirir farkında olmadan rahatsız ediyorsun belki. Neye yoruldunuz neye gücünüz kalmadı ya çok drama kraliçesi tavırlarından vazgeçin ortada hiçbir şey yok. İlla tartışıp yüzyüze bakamayacak hale mi gelinsin bir de onun tarafından dinlemek lazım.

Son düzenleme:
Mesela onun anne babasının geleceğini nereden biliyorsunuz???

ey allahım ya senide çok salmışlar olmamışsın gayet açık ve net ne demek idtediğim neye üzüldüğüm kavramaman kıt empati yapacak kadar da vicdanın kaabiliyetin yoksa yapma yazma madem bu kadar zorunuza gidiyor eşlerinizin ailesi zalimler dışında tabiki kendinize ona göre yetim öksüz bulun evlenin ya yemin ediyorum senin gibi kızım olsa benden çıkmaz da var sayalım oldu eşini ailesini sebepsiz yere hor görecek bende eyvallah edip benim kızım deyip gezşneceğim öylemi önce ben çekerim bi kenara konuşurum sevdiğim bir söz var bizde gezerdik siz gibi sizde olacaksınız biz gibi ilahi adalet geçte olsa tecelli eder burda olmazsa ahirette

Gelininizle anlasamiyorsunuz diye neden dayanamiyorsunuz, gucunuz kalmiyor? Epi topu hayatiniza 3 yil once girmis bi insan yahu bu? Tamam kotu bir hayatınız olmus ama artık evlenecek yasta cocuklari olan koca kadinsiniz, cok abartili baktiginizi dusunuyorum bu konuya.

Birakin sizi sevmesin, el kizi sevse ne olur sevmese ne olur, iddia ettiginiz gibi evladiniz duzgun yetismis bir erkekse zaten sizden vazgecmeyecektir, uzulmeyin bu kadar

E nerede o anlayışlı, ilgili, sevecen kayınvalide?

Benim kocam kv ile konuşmuyor bile en son geldi annem için haklıymışsın dedi ara bozucunun teki olmasaydı haddini bilseydi de yüz yüze bakabilseydik bi insan neden gelini için tükendimmmm imdaaattt gücüm yokkk der bu gelin naptı? Mesela onun anne babasının geldiğini gittiğini nasıl biliyorsun? Allah bilir nasıl yorucu enerjin var nasıl beklentin var nasıl triplerin var. Yazdığın şeyden anlıyoruz yok kızımmmmm o bu. O da görüyor işte. Yakında olursa torununu bile göremeyecek hale gelirsin düzen eski düzen değil. Kendi hayatına bak yoluna bak onlardan adım gelmedikçe uzak dur ben de kendi anneme bunu söylüyorum oğlunun mutluluğunu istiyorsan uzak dur diye benim annem de ben kaynana değilim anneyimm onlar evlatlarım ben çok iyi kaynanayım ay gelin şöyle böyle kafasında. Ama yok düzen eski düzen değil zaten kolektif bilinç oluştu hepimiz kaynana ne bilerek büyüdük annelerimizin hatalarını yapmıyoruz

Asla anlayamadığım tek şey belkide bu hayatta bu.Neden dirsek geçirenler el üstünde tutulup hiç zorluk cikarmayanlar alttan alanlar kıymetsiz olur .Gelininize davranislarinizdan bahsetmeye başladığınızda direk gelinin kıymet bilmediğini yazacaginizdan emindim.Boylelerine hep böylesi denk gelir

Değil mi ?Çok üzücü. Ufacık iyi niyet yakınlık hissedince ben daha fazlasını veriyorum ama sonu gene hüsran. Böylelerine de böyle kayınvalide düşüyor işte

Eşinizin annesi aradığında neden rahatsız olursunuz? Çok merak ettim kişisel mi yoksa gelen olarak mı düşünceniz bu

48 yaşındayım evet canım aynen hassas insanlar için hayat cehennrm katkın için tşk ederim

Yaşınız daha çok genç. Bence kendi hayatınızı kurmaya çalışın. Spora, kursa gidin. Belki iş bukur çalışırsınız. Hiç bir şey için geç değil. Kimse için kendinizi üzmeyin, kimseyi aramayın.

Ay canım benim hep kayinvalidelsrden yakinilir ama benim kayinvaldem de sizin gibi iyidir cok iyi anlaşırız benim sadece kayınbabam iyi değildir oda esimin babasi diye asla saygısızlik yapmam güler yüz gösteririm bu devran elbet dönüyor biliyormusunuz çünkü kendileri de anne baba olacaklar ben anne olunca daha çok anladim herseyi

Bunlara cevap vermiyor
Eşinden çok çekmiş tam hayatını yaşayacağı zaman oğluna gelinine takılmış

Siz saat kaçta aradınız ki kadın eşine "rüyasında mı görmüş seni" diye sordu?
Birini sabahın köründe arayan kişinin duyacağı bir cümledir bu. "Hayırdır rüyanda mı gördün" denir.

Genel olarak sınırları çok çabuk aşabilecek biri gibi geldiniz bana. Gelininiz de böyle düşündüğü için belli bir mesafede durmayı seçiyor bence.
Kadını ailesinin her gelişinde gidişinde aramanız, aman kızım canım kızım, beni ararsan mutlu olurum kızım demeleriniz vs
Bunlar, kötü niyetle yapmasanız bile karşıdakine gereksiz sorumluluk yüklediği ve
samimiyetsiz olduğu için kötü niyetli olduğunuz algısı yaratan tavırlar.

Sadece 3 senedir tanıdığınız, belki ki tanıdığınıza da pek memnun olmadığınız bir insan bu. E neden kızım kızım diye geziyorsunuz o zaman? Bunu samimiyetle söylediğinize inanır mı şu durumda?
Ben olsam yemezdim. Yapmacık bulduğum bir tavrı güvenilir bulmayacağım için de normalde duracağım mesafeden çok daha fazla mesafe koyardım.

Hep iyi niyetimden kaybediyorum modundan çıkıp biraz kendi hayatınıza bakın bence. Gençsiniz daha.
Zamanında kayınvalidenizi dert etmişsinizdir. Şimdi de geline takıp onu dert ederek geçirmeyin ömrünüzü.

Yılan gelin işini biliyormuş. Sizi ve eşini soğutmak için elinden geleni yapmış. Sizde hala kızım kızım diye burnunu kaldirmışsınız

Ayrıca şu kurban psikolojisinden çıkın artık . Bırakın bre cahilleri kocanızı alın ülkeyi Dünyayı gezin, kendinizi sevin kendinizle ilgilenin..

Azıcık da kendin için yaşa kardeşim,gelini de o kadar şişirme. Fazla değer şımartıyor bazı insanları.Allah hepimizi kıymet bilenlere denk getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…