At çöpe gitsin yaaaa..Ne diye uğraşıyorsun ki hala..Zaten bir kere ayrılık olunca bir ilişkide, asla barışılma olmasın derim...Tecrübeyle sabit.. Önündeki hayata bak tatlım..Değmez kimse için..
Kendine başka yoğun bir uğraş bul yada yeni heyecanlı birşeylere başla, biraz olsun aklından çıkınca artık yavaş yavaş da gider zaten, iyice şımartmışsın
canım ya yaptığı ne büyük terbiyesizlik bunun skrm falan bu ne ya!!!!
seviyosun tamam ama bu iğrenç lafların altında kaldığın müddetçe onun gözünde elbette değersiz olacaksın
hemen ona söylediği laftan ötürü ağzının payını verecek bir msj yazıyorsun haddini bil lafını aynen sana iade ediyorum v.s gibi...
terbiyesini takınsın canım ya son sınıftayım diyorsun üniversite mezunu genç bir bayan olacaksın elalemin sorunlu terbiyesizlerinin laflarını mı yiyeceksin
şimdi duygularını bir tarafa bırakıp onu şımartarak çıkardığın yerden afedersin k.ç üstü oturtma vakti!!!
bırak ya ne hali varsa görsün haddini bilsin başta sen bunu haketmiyorsun
salla gitsin anacığım hiç gerek yok peşinde dolaşmaya
Kendine başka yoğun bir uğraş bul yada yeni heyecanlı birşeylere başla, biraz olsun aklından çıkınca artık yavaş yavaş da gider zaten, iyice şımartmışsın
Artık gücüm kalmadı yaa nolur bana yardım edin bi şeyler söyleyin tavsiye verin.
Sevgilimden ayrıldım bir ay oldu ama ne kadar aramayacağım desem de arıyorum.Aramalarım barışmak için değil.Bazen merak ediyorum,bazen kızıyorum,bazen aklıma bişey takılıyo.Sürekli onu takip ediyorum sosyal ağlardan o da bunun farkında ve şımarıyo.
Az önce yazdığı bi yorumu gördüm.Dayanamadım,aradım.Hayatında biri mi var dedim yok dedi.Yalan söyleme dedim inanamıyosan neden soruyosun dedi.Ben de tekrar var mı dedim yok olsa var derim dedi ben de yakında olur zaten o da dedim o da saçma sapan triplerini çekemeyeceğim görüşürüz dedi kapattı.
Ardından mesaj yazmış.Arada arayıp salak salak konuşup benim moralimi bozma senin hayatını skrm diye cevap vermedim.
Ama kendimi o kadar gurursuz hissediyorum ki,önceden bu kadar güçsüz değildim şimdi neden böyle oldum bilmiyorum.Son sınıf öğrencisiyim finallerim de yaklaştı ve derste çalışammıyorum onun yüzünden.
Henüz cevap vermedim verip vermeme konusunda da kararsızım çünkü daha da kırıcı şeyler söyleyeceğinden eminim.
Her şey iyiydi,güzeldi bi anda bozuldu bi de ayrılığın suçunu bana attı.
Evet ben bunu haketmiyorum hiç haketmedim de ama kendime kızıyorum neden böyle oldum bu kadar güçsüz.
cnm ya anladım kı cok sevıyosun ama degmez bence( helekı erkeklere bıraz fazla ılgı ver hemen sımarıyolar bak sole yap : kendıne bı hafta ver aramıcam dıye sonuna da bı odul falan koy kendıne kendınce sımdı sen hep aramıssınya bı anda bı haftadır ya da ıkı haftadır armayıp sormayınca onun aklında soru ısaretı olcak benı aramadı hayret acaba bırı mı var gıbılerınden :) bırazcık da o şüpheye dussun .)) artı ben de fınal haftasına yaklastım ( hem bak derslerınle ılgılenırsen zaman da hemen gecer
Bütün sosyal ağlardan sil onu engelle. Telefonunu sil mesajlarınızı her şeyi sil. Onu ancak bu şekilde unutabilirsin canım. Başka şeylere yoğunlaş başka şeylerle ilgilenmeye çalış. Böyle aradığın sürece sana geri dönmez ki sadece şımarır. Hem bak sen onu bir iki hafta arama nasıl meraklanacak. Senin onu sildiğini engellediğini görmesi ona ne kadar koyacak. Böylesi senin için daha iyi olur üzme kendini.
canım lütfen kendini ezdirme ya sevgine saygım sonsuz verdiğin emeklerede ama onun laflarını asla alttan alma lütfen cevap vermeme konusunda kararsız kaldım demişsin karasın kalmak bile seni daha çok güçsüzleştirir seni seviyorum ama ettiğin laflara dikkat et bundan sonra ben senin elinin altında oyuncağın değilim de mesela
güçsüz değilsin duyguların var ve bunları diğerlerinden daha yoğun yaşıyosun . sana üzülme diyemem biliyorum elinde değil çünkü . sadece onu artık aramamalısın . onu aramak istediğinde buraya yaz bana özel mesaj at yada güvendiğin bi arkadasının omzunda agla ama arama . kimse senden hayatından önemli değil . sancılı bi süreç biliyorum benimde başımda var ama en az zararla atlatmamız gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?