canım çok zor allah yardımcın olsun.aşık olmak çok aşırı güvenmek gitmez demek insanı güçsüz yapıyor
Canim ya,
Cok zor bir durum, bence kesinlikle onu uzuuun bir sure arama.
Birak o seni merak etsin, sen onu neden merak ediyorsunki,
Sana karsi birseyler hisediyorsa, sana deger veriyosa zaten merak eder seni.
Birde sosyal paylasim sitesinden sil engelle onuda gozun gormesin.
Gordukce rahatsiz olursun cunku..
Zaten her yerden her şeyini sildim ayrıldığımız ilk gün
Artık gücüm kalmadı yaa nolur bana yardım edin bi şeyler söyleyin tavsiye verin.
Sevgilimden ayrıldım bir ay oldu ama ne kadar aramayacağım desem de arıyorum.Aramalarım barışmak için değil.Bazen merak ediyorum,bazen kızıyorum,bazen aklıma bişey takılıyo.Sürekli onu takip ediyorum sosyal ağlardan o da bunun farkında ve şımarıyo.
Az önce yazdığı bi yorumu gördüm.Dayanamadım,aradım.Hayatında biri mi var dedim yok dedi.Yalan söyleme dedim inanamıyosan neden soruyosun dedi.Ben de tekrar var mı dedim yok olsa var derim dedi ben de yakında olur zaten o da dedim o da saçma sapan triplerini çekemeyeceğim görüşürüz dedi kapattı.
Ardından mesaj yazmış.Arada arayıp salak salak konuşup benim moralimi bozma senin hayatını skrm diye cevap vermedim.
Ama kendimi o kadar gurursuz hissediyorum ki,önceden bu kadar güçsüz değildim şimdi neden böyle oldum bilmiyorum.Son sınıf öğrencisiyim finallerim de yaklaştı ve derste çalışammıyorum onun yüzünden.
sevgin hevesse dişini sıkarsan unutursun.sen gerçek aşkın peşine düş.bu aşk tek taraflı değildir,ilerde pişman olmak istemiyorsan unutmaya çalış.numaranı değştir,faceden sil.ararsa açma arama konuşma.süslen püslen gez dolaş keyfine bak.kendini ezdiriyorsun ona.
Ahh kıyamam
Aşk acısı...
Ne de zor olur..
Hele bi de öküze denk geldiysen..
Umarım ileride sevginin dilinden anlayan biri karşına çıkar..Varlar, emin ol.
Zamana bırak canım üzüldüğüne değmez zaman geçiyor elbet unutacaksın boşuna yıpratma kendini zor olacak biliyorum senin için ama böylesi en iyisi. Unutma senin kaybettiğin birşey yok o düşünsün.
bir insanin bir baska insanin hayatindan cekilip gitmesi ilk bakildiginda aci verici gorunsede bence mutlu etmeli .cunku hayatta birseyleri daha iyi basara bilmek icin tekrar bir baslangic olacak bu senin icin.yeniden doguz daha az hata ve daha olgun sen kalk ayaklarinin ustune saglam basip yere soyle de evet nerede kalmistik iste hayatn guzel tarafi bu yeniden baslama firsati veriyor insana bence mutlu olmalisin ya o sansin olmasaydi ve gec olsaydi hayatinin geri kalanini yanlislarla surdurecektin hadi simdi tam zamani bence...yolun acik sansin bol olsun arkadas
or;Evet şımarttım ben sadece ilk aşkımdı son olsun istedim,8 yılım onla geçmşti devamı gelsin istedim.Ama o bunu anlayamadı
Seni hafife almis bence izin verme. sen hafifmisin degilmisin once buna karar ver. ve kalk ayaga neden zorki bu/ sendeki o beden,kalp,beyin hep seninledi yillarca /olmak istedigin gibi ol /
ardindam kendimi gurursuz hissetme. oyle olsaydin, gurursuzca davranir. onu altadirdin.. yada sen birakip giderdin simdi soruyorum sen gurursuzmusun?
Telefonunu bir yere kilitle arayamazsin
Bana dedi ki ben senin hakkında her şeyi öğrenirim ama sen benim öğrenmezsin
Zaten her yerden sildim,kardeşimde ekli ordan girip bakıyorum
Ordanda sil.
Hatta bence kendine yeni bir hat al,
Kendine ceki duzen ver.
Keyfine bak tatlim.
Mutlu olmak ondan cok senin hakkin.
Hayatin tadini cikar.
Merak etme, katiller bir gun olay mahalline geri doner,
oda malum senin hayellerinin katili sonucta bir gun mutlaka pisman olacaktir,
donup sana baktiginda sen coooktaaan onu unutmus mutlu bir insan oldugunu gordugunde
basini duvarlara taslara vurur. Salla sen simdi onu.
or;
Canım ben de 'son' olsun istemiştim;duyurmadığım kişi kalmamıştı zira bu umutla;ama bizim istememizle olmuyor,karşıdaki de doğru olacak..
tatlım mesaj sayım yüzünden özele kapalıyım :S nasılsın bi gelişme var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?