Gücüm kalmadı :( nolur bana yardım edin

Bana dedi ki ben senin hakkında her şeyi öğrenirim ama sen benim öğrenmezsin
Zaten her yerden sildim,kardeşimde ekli ordan girip bakıyorum

sevgin hevesse dişini sıkarsan unutursun.sen gerçek aşkın peşine düş.bu aşk tek taraflı değildir,ilerde pişman olmak istemiyorsan unutmaya çalış.numaranı değştir,faceden sil.ararsa açma arama konuşma.süslen püslen gez dolaş keyfine bak.kendini ezdiriyorsun ona.

Ahh kıyamam
Aşk acısı...
Ne de zor olur..
Hele bi de öküze denk geldiysen..
Umarım ileride sevginin dilinden anlayan biri karşına çıkar..Varlar, emin ol.

Zaten her yerden her şeyini sildim ayrıldığımız ilk gün

Zamana bırak canım üzüldüğüne değmez zaman geçiyor elbet unutacaksın boşuna yıpratma kendini zor olacak biliyorum senin için ama böylesi en iyisi. Unutma senin kaybettiğin birşey yok o düşünsün.

bir insanin bir baska insanin hayatindan cekilip gitmesi ilk bakildiginda aci verici gorunsede bence mutlu etmeli .cunku hayatta birseyleri daha iyi basara bilmek icin tekrar bir baslangic olacak bu senin icin.yeniden doguz daha az hata ve daha olgun sen kalk ayaklarinin ustune saglam basip yere soyle de evet nerede kalmistik iste hayatn guzel tarafi bu yeniden baslama firsati veriyor insana bence mutlu olmalisin ya o sansin olmasaydi ve gec olsaydi hayatinin geri kalanini yanlislarla surdurecektin hadi simdi tam zamani bence...yolun acik sansin bol olsun arkadas

Seni hafife almis bence izin verme. sen hafifmisin degilmisin once buna karar ver. ve kalk ayaga neden zorki bu/ sendeki o beden,kalp,beyin hep seninledi yillarca /olmak istedigin gibi ol /
ardindam kendimi gurursuz hissetme. oyle olsaydin, gurursuzca davranir. onu altadirdin.. yada sen birakip giderdin simdi soruyorum sen gurursuzmusun?

Sevgim heves değil çünkü sekiz senedir hayatımda tabi ki bu sürede ayrılıp barışmalarımız oldu.Faceden sildim zaten ilk gün.

O beni kaybettiğini düşünmez kendini suçlu bile görmüyo

Teşekkürler :) aslında haklısınız yapacak çok şeyim var

Evet şımarttım ben sadece ilk aşkımdı son olsun istedim,8 yılım onla geçmşti devamı gelsin istedim.Ama o bunu anlayamadı
or;
Canım ben de 'son' olsun istemiştim;duyurmadığım kişi kalmamıştı zira bu umutla;ama bizim istememizle olmuyor,karşıdaki de doğru olacak..

Ben tabi ki hafif değilim.Benim sinirlendiğim beni suçlaması ve zerre pişmanlık duymaması

Bana dedi ki ben senin hakkında her şeyi öğrenirim ama sen benim öğrenmezsin
Zaten her yerden sildim,kardeşimde ekli ordan girip bakıyorum

Ordanda sil.
Hatta bence kendine yeni bir hat al,
Kendine ceki duzen ver.
Keyfine bak tatlim.
Mutlu olmak ondan cok senin hakkin.
Hayatin tadini cikar.
Merak etme, katiller bir gun olay mahalline geri doner,
oda malum senin hayellerinin katili sonucta bir gun mutlaka pisman olacaktir,
donup sana baktiginda sen coooktaaan onu unutmus mutlu bir insan oldugunu gordugunde
basini duvarlara taslara vurur. Salla sen simdi onu.

Hat almam çok zor
Haklısınız
Evet ben mutlu olacağım mutlu olduktan sonra onun dönüp dönmemesi de önemli değil o kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…