Gücüm yetmedi, içime dert oldu.

Carrie, ne yazacağımı bilemedim..Lanet olsun.

annesinin babasının eğitim vermediği çocuk sizi 1 rahatsız eder 2 eder hadi en insaflınızı 3 etsin sonunda herkesin yapacağı şey bu kimse kendini kandırmasın
Kimse dövmez en fazla bağırır kızar

Carrie, ne yazacağımı bilemedim..Lanet olsun.

Şimdi yine sordum nden bununyaptin dedim
korktum dairede bnden badkadi yoktu
eve alsaydim o erkekler belki evi basıp benide olduturlerdi diyor
subyancilar sebekesiydi sanırım semt çok merkezi ve lüks bi yrdi kimse kolayina ordan ev satın alamaz yada kiralayamazdi
uffffffff sıkıntı bastı yeminle

Ayyyyy carrie yapma ya yapma... cok fena oldum cok.. Allah belasini versin o pisliklerin... Allahim sen cocuklarimizi koru... İcim parcalaniyor boyle seylerde ya

Çok kötü. Çok beter. Çok iğrenç.
Keşke eve alıp polisi arasaymış. Basireti bağlanmış demek ki.

Ayyyyy carrie yapma ya yapma... cok fena oldum cok.. Allah belasini versin o pisliklerin... Allahim sen cocuklarimizi koru... İcim parcalaniyor boyle seylerde ya
Savunmasız saf bir melek
Bi dayanağı olmayan
siiginacak yer aramış
kapı yüzüne kapanmış

Çok kötü. Çok beter. Çok iğrenç.
Keşke eve alıp polisi arasaymış. Basireti bağlanmış demek ki.

Bende onu dedim polisi aramayın
En azından eve almadım polisi ara gelsin gerekirse bütün binayı arasın

Keşke
keşke
keşke

Savunmasız saf bir melek
Bi dayanağı olmayan
siiginacak yer aramış
kapı yüzüne kapanmış
Ahhhh yavrum ahhh ya icim dugum dugum oldu.. ne diyecegimi bilemiyorum carrie eminim annen de boyle olsun istemezdi emin ol onun vicdani senden fazla sizliyodur ama demek o anda basireti baglandi bise yapamadi korktu.. Ahhhh yaaaa cok kotu oldum ben ya offfff

Bende onu dedim polisi aramayın
En azından eve almadım polisi ara gelsin gerekirse bütün binayı arasın

Keşke
keşke
keşke
Benim annem de sağanak yağmur altında, şehirlerarası yolda yardım isteyen dedeyi arabaya almamıştı. Hala konusu açılınca pişmanım diyor ama senin anlattığın bambaşka bir şey. Bambaşka.
Korkuyoruz herşeyden. Çok normal tabi, kimseye güvenemiyoruz ki..

Zaten annemde aşırı duygusal biri ve çabuk korkar. En ufak şeyde odu patlıyor ama o çocuk geliyor aklıma içim acıyor
şu an utanmaam agliycam gozltim doldu

Ben çok uzgunum

Ya cok üzüldüm suanda cocuga ne var yani zillerine basmissa biz cocukken basmadigimiz zil kalmamisti cocuklugun kurali bu !
Uzulmeyin okadar korkagin icinden siz cikip savunmussunuz cocugu helal olsun,iyiki adama vurmamissiniz ayrica bi zile basma yuzunden cocuk doven adam kim bilir ona el kaldirana ne yapmaz

Zaten annemde aşırı duygusal biri ve çabuk korkar. En ufak şeyde odu patlıyor ama o çocuk geliyor aklıma içim acıyor
şu an utanmaam agliycam gozltim doldu
İnan benim de... kizim yanimda dusunuyorum dusunuyorum da paramparca oluyorum iyice, nasil olur ya nasil kiyarlar o minicik bedenlere pis sapiklar ya yok Allahim sen koru, bekle yavrularimizi

İnan benim de... kizim yanimda dusunuyorum dusunuyorum da paramparca oluyorum iyice, nasil olur ya nasil kiyarlar o minicik bedenlere pis sapiklar ya yok Allahim sen koru, bekle yavrularimizi

O yüzden kastrasyon uygulamasını destekliyorum
inşallah Polonya'daki bu uygulama bizim ceza kanunumuzdada yer bulur

Elune sen ne kadar iyi yürekli merhametli bir bayansin canim yaaaaa. Erkeklik maalesef ... İle olmuyor. Sen o çocuğu o manyak adamin elinden kurtarmissin ya ALlah senin yüzünü hep guldursun. Bir de adamim diye gezerler bunlar diyecek çok şey var oylelerinede neyse...

O yüzden kastrasyon uygulamasını destekliyorum
inşallah Polonya'daki bu uygulama bizim ceza kanunumuzdada yer bulur
Umarım olur. Olmalı.
Özellikle çocuğa karşı işlenen suçlar affedilmemeli.
O pislikler mimlenmeli.
Yanlış hatırlamıyorsam, Amerika'da çocuk istismarındna ceza alanlar, yeni taşındıkları muhitte her evi gezip " ben çocuk istismarından hüküm giydim, bilginiz olsun" demek zorunda. Google Earth veya maps uygulamalarında sokakta bir çocuğa karşı suç hükümlüsü varsa, haritada beliriyor.

Güzel sözlerin için teşekkür ederim canım. Ben insanlık görevimi yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…