Aynen öyle. Müdahale edilince sesi kesildi gavatın.Allahın belası herif...
İyi ki kurtarmışsın çocuğa gücü yeriyor şeref..in
Aynen öyle. Müdahale edilince sesi kesildi gavatın.
İşte kendime ondan kızıyorum. Korktum adamdan resmen, bana da vurur mu acaba diye.Keşke patlataydın iki tane, zile basmışsa nolmuş çok sinir oldum yaaa
Yok Shiningg , baktılar öyle mal mal biz boğuşurken. Polis çağırıcam deyince geldiler sanırım.Yazık ya kıyamam çocuğa, pis herif sinir oldum ya. Ama çok esaslı kadınsın Elune, erkeğim diye dolaşanlara gelsin. Kimse kolay kolay girmezdi araya sen olmasan.
Ya dediğin gibi çocuk zaten, çok rahatsız olduysan "kırarım bacaklarını senin" desen yine korkar. Sanki anasının babasının katiliymiş gibi bu ne hınç, ne öfke anlamak mümkün değil.Valla çok iyi yapmışsın erkekler anca izlesin tiyatro var sanki. Edemiyolar ki engel olsunlar. Korkuyolar. Küçücük çocuk vurulur mu hiç
Yok Shiningg , baktılar öyle mal mal biz boğuşurken. Polis çağırıcam deyince geldiler sanırım.
Iste hincini nereden alacak bilememis Allahin dengesizi keşke onu da oyle anlattığın gibi bi güzel dövseler ne güzel olur. Ya o zile basan büyük biri olsaydo dövebilecek miydi yine
Ordan bir adam çıkıp "ne yapıyorsun bir dur bir sakinleş" dese tutsa iki dakika... Çok garip ya. İnsanlar insanlığını yitirdi çoktan onu biliyoruz da, inanamıyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?