Gücüme gidiyor duyduğum cümleler düştüğüm hallere inanamıyorum

21 yaşında gencecik bir bayan olarak kendinizi çok güzel ifade etmişsiniz. Hiç sinrinizi bozmayın.
Ben de yerinizde olsam bir daha görüşmezdim böyle bir şahısla. Bir kez daha şans verecekseniz sizin için 5 kuruş harcamasına izin vermeyin. Anlayacak kapasite varsa ne ala...

Dervişin fikri ne ise zikride o olur.
Daha flört döneminde agzindan cikacak kelimelere dikkat etmeyen adamdan bi halt olmaz arkadasim.Ilerisini düsünemiyorum.

Böyle kücük hesaplarin lafini yapan bir adamla ben olsam bir daha gorusmezdim.
Neymiş sinirliymiş de falanda filanda ...

İçinde ne varsa onu kusmuş işte. Bi de daha 2 ay olmuş yaptığı muhabbetlere bak. Bir daha kendi hesabınızı kendiniz ödeyim ve benzer bir davranışı tekrar yaparsa stresliyim ayağıyla tekmeyi basın

Canım çok geçmiş olsun, napalım demek hayırlısı böyleymiş

Ben de genellemeyi sevmem ama, gözlemlerimde oğlak erkekleri hep kendini çok seven tipler.

ahahhaha ya doğru kendini çok seviyor, maddi konulara kafası inanılmaz iyi basıyor hesabını biliyor ama cimri değil en azından bana karşı, kolay sinirlenmez ama sinirlenince de bambaşka biri olur yani mecaz değil ciddi anlamda gözü döner ben de ikizlerim ama ahjahahaha deli deliyi görünce değneğini saklarmış misali geçinip gidiyoruz

Bence sizi para avcısı gibi görseydi o da temkinli yaklaşırdı, her seferinde sizi güzel yerlere götürüp yedirip içirmezdi buna emin olun, erkekler hemen anlar böyle şeyleri. Ben okuduklarımdan bunu kastettiğini düşünmedim açıkçası

ay öyle demeyin benim sevgilim de oğlak
oğlaktan insan olmayanı malesef sonradan da insan olamıyor düzgününe rastladıysan şanslısın

ikizler oğlak çiftini çok duydum. aşkları mutlu bitmeyebiliyor ama mantık evliliği yürüyor sanırım ikisi de duygusallıkta salya sümük değillerdir.hava toprak uymaz ama dediğim gibi ben çok denk geldim.kız erkek farketmez.mesela oğlak beyimizin yükselen yay olabilir.senin yükselen yengeç olabilir.biri burç biri yükselen bi şekilde gidiyor arada kıskançlık kavgası olsa da.
benim olay bambaşka.ben teraziyim yükselen akrep ,o , oğlak yükselen kova.şu oğlak erkeğine yükselen akrep ve kova yakışmıyor.manyak ötesi tuhaf oluyorlar.beğenmişlikleri tavan oluyor bi yandan insanların onu ezdiklerini zannediyorlar durup dururken.uyarsan kötüsün erkekliğine dokunuyor uyarmasan da kötüsün. sabretsen de kötüsün sabretmesen de en iyi okkalı bir kazık atmak. yani kazık atıp gece horul horul uyuyabilen biri olmak o zaman senden güzeli yok.

Eveeet, taze bir kozalakla daha karşı karşıyayız.
Arada bir hesabınızı odeyip şekil yaptı diye minnet etmeliydiniz halbuki. Hesabı o odedigi zamanlarda nasıl içi yandı kimbilir. Adamın rengi ortaya çikmiş, bence hiç ilerletmeyin. Terbiyesiz ya, sanki adamın parasını yiyen bi asalak var karşısında.

Ayrica bekar adam, sanki 3 çocuk babası gibi stres bilmem ne. Belli ki zayıf karakterli. Hiç düßünme yol ver buna

İşte bu yüzden aslaaaa aşkından ölsem de babam dışında kimseye hesap odetmiyorum. Mıy mıydı edene 'bunu ben odeyeyim biraları sen odersin' diyorum, etkinlik biletlerini önceden alıyorum, icap ederse karşı tarafın uçak biletini bile aliyorum.
Gerekirse 'iyi söndürdüm enayiyi' desin ama 'parami yedi' demesin arkamdan
'sevgili ve hesap odeme' konularında ısrarla erkeğin ödemesini centilmenlik saymamam da bu yüzden.
Aslaaaa tahammül edemeyeceğim bir düşünce şu adaminki.
Bana söylenmiş gibi sinirlendim su an.
Bence bu da size bir milat olsun.
Annenize minnet etmemişsiniz, evinde kalmamişsiniz. Elin adamına da minnet etmeyin.
Ödemek için ısrar mi ediyor? Ben böyle durumlarda 'menudeki en ucuz şeyi yemek istemiyorum, lütfen bırak kendi hesabımı odeyim,güzel güzel doyayim' diyorum. Hala inat ederse de cidden menüdeki en ucuz şeyi yiyorum.

2 aylık taze sevgili bunu derse, eş olunca neler der neler..

Bence bu ilişki yürümez. Zira bu laflar sindirilemez. En ufak şeyde gün yüzüne çıkıverir.
Zaman kaybı olmasın size..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…