Gücüme gidiyor duyduğum cümleler düştüğüm hallere inanamıyorum

Gebelik testi yap hamile olabilirsin.

Sinek küçüktür ama mide bulandırır durumu gördüm
Adam karakterini koymuş ortaya
Size tavsiyem kavga edip de enerjinizi boşuna harcamayın ya bu adamı böyle kabul edin ya da kendi yolunuza bakın

Bilmiyorum yani gittiğimiz yerler ortalama yerlerdi hani iş çıkışı veya okul çıkışı benim de arkadaşlarımla çıkıp gidebildiğim yerlerdi ama niye böyle şeyler söyleme ihtiyacı duydu hiç anlamadım. Muhtemelen ben öğrenci olduğum için hesabı o ödeme ihtiyacı hissetti ve bu da ona battı giderek

Ya bi de para kazanmak çok zor falan diye gelip bana zırlıyo ama evini ailesi almış arabasını ailesi almış daha hayatında 1 kere kredi borcuna bile girmemiş yokluk görmemiş bi adam yani

2 aylık taze sevgili bunu derse, eş olunca neler der neler..

Bence bu ilişki yürümez. Zira bu laflar sindirilemez. En ufak şeyde gün yüzüne çıkıverir.
Zaman kaybı olmasın size..
Aynen mıh gibi aklıma kazındı çoktan bu sözler bi daha tövbeler olsun çıkmaz biliyorum kendimi

Açıkçası şans vermeyi düşünmüyorum onun da isteyeceğini zannetmiyorum

Ya bi de para kazanmak çok zor falan diye gelip bana zırlıyo ama evini ailesi almış arabasını ailesi almış daha hayatında 1 kere kredi borcuna bile girmemiş yokluk görmemiş bi adam yani
oglak erkek zengin olsa da fakir edebiyatı bitmez ve bir avuc topragi parasinla kazanmaya görsün şu klişe lafını cok duyarsin "ben bunu ne zahmetlerle aldim haberin var mi?"

sen eğer zorlamıyorsan şunu yiyelim bunu içelim hesabı sen öde hep diye bunu demeye hakkı yok. çirkin bir şey bunları söylemesi en ufak bir şeyde şunu yaptım bunu yaptım diye başa kakan insan karşılıksız bir şey yapmaz para tabii ki kolay kazanılmıyor ama verdiği değeri bununla ölçen insana saygım kalmaz benim pek. gerçek yüzünü en baştan görmüşsün sal gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…