- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
bu adam boğa mı başak burcu mu?
Cidden ya o neydi öyle :)Sevgilisinin üzerine ev yapan adamdan sonra kk bunu kaldıramaz
Merhaba hanımlar yaklaşık olarak 2 aydır görüştüğüm birisi var. Flört ile sevgililik arası bir yerdeyiz denilebilir. Kendisi 25 yaşında çalışıyor ben de 21 yaşındayım ve öğrenciyim. Buluşma teklifleri arada benden arada ondan geliyor ama buluşmaya karar verdiğimizde ne yapacağımıza o karar veriyor, genel olarak planları güzel olduğu için ben de katılım gösteriyorum. Bir yere gittiğimizde hesap geldiğinde mutlaka bölüşelim veya bu sefer benden olsun diyorum ama kendisi saçmalama sen öğrencisin diyip gülüyor ben de genellikle sonra tatlı veya kahve ısmarlıyorum.
Konumuza gelecek olursak; dün sanırım işyeriyle ilgili bi sıkıntısı varmış. Ben o sıkıntıyla ilgili telefonda konuşurken “keşke şöyle yapsaydın biraz iyiniyetini sömürmüşler” dedim onu kesinlikle hiçbir şeyle itham etmeden. Sonra bana dedi ki “sen tabi hiç parasız kalmamışsın(bu arada tabi ki kendisi ailemle olan durumları ve kahreden dünyamda ne denli süründüğümü bilmiyor), para kazanmak çok zor, oraya gidelim buraya gidelim(ben çoooook nadiren derim şuraya gidelim diye dediğim gibi planları hep o yapar) derken tabi sen bunu hiç düşünmüyorsun”
Ben o an şok oldum kusura bakma daha dikkatli olurum bu kadar gözüne battığını fark etmemişim hoşçakal dedim ve kapattım. Bir şey desem bu sefer “zaten stresliyim bi de sen üstüme geliyosun” diye cırlayacağından emindim. 1 saat sonra falan kendisi aradı gayet normal konuştu, ben soğuk cevaplar verince de noldu dedi. Ben de söylediklerine alındığımı, bu cümlelerin beni aşağılar cinsten olduğunu, sanki onu sömürüyormuşum gibi bi intiba yarattığını, oldukça gücüme gittiğini ve elime para geçer geçmez onun hesabına yatırıp ona olan borçlarımı kapatacağımı söyledim. O da bana; büyütüyorsun, alıngansın, ben öyle mi demek istedim, her şeye alınıyorsun, bunda kızıp ağlanacak ne var, ne aşağılaması gibi akıl ve mantıktan yoksun cevaplar verdi.
Hanımlar dünden beridir bunları duyduğum için resmen kahroldum. Uyudum uyandım gözlerimi açar açmaz ağlamaya başladım. Ve sinirim de hala geçmedi gidip parçalamak istiyorum
Ne alaka?Gebelik testi yap hamile olabilirsin.
Ne alaka?
Alınganlık değil benceBu kadar alıngan olmanızın sebebi diye düşündüm.
İlişki bile değildi nerdeyse tam olarak zaten devam ettirmeyeceğimBen olsam böyle bir ilişkiyi devam ettirmem.
Bilmiyorum yani gittiğimiz yerler ortalama yerlerdi hani iş çıkışı veya okul çıkışı benim de arkadaşlarımla çıkıp gidebildiğim yerlerdi ama niye böyle şeyler söyleme ihtiyacı duydu hiç anlamadım. Muhtemelen ben öğrenci olduğum için hesabı o ödeme ihtiyacı hissetti ve bu da ona battı giderekBence sizi para avcısı gibi görseydi o da temkinli yaklaşırdı, her seferinde sizi güzel yerlere götürüp yedirip içirmezdi buna emin olun, erkekler hemen anlar böyle şeyleri. Ben okuduklarımdan bunu kastettiğini düşünmedim açıkçası
Ya bi de para kazanmak çok zor falan diye gelip bana zırlıyo ama evini ailesi almış arabasını ailesi almış daha hayatında 1 kere kredi borcuna bile girmemiş yokluk görmemiş bi adam yaniEveeet, taze bir kozalakla daha karşı karşıyayız.
Arada bir hesabınızı odeyip şekil yaptı diye minnet etmeliydiniz halbuki. Hesabı o odedigi zamanlarda nasıl içi yandı kimbilir. Adamın rengi ortaya çikmiş, bence hiç ilerletmeyin. Terbiyesiz ya, sanki adamın parasını yiyen bi asalak var karşısında.
Ayrica bekar adam, sanki 3 çocuk babası gibi stres bilmem ne. Belli ki zayıf karakterli. Hiç düßünme yol ver buna
Aynen mıh gibi aklıma kazındı çoktan bu sözler bi daha tövbeler olsun çıkmaz biliyorum kendimi2 aylık taze sevgili bunu derse, eş olunca neler der neler..
Bence bu ilişki yürümez. Zira bu laflar sindirilemez. En ufak şeyde gün yüzüne çıkıverir.
Zaman kaybı olmasın size..
Açıkçası şans vermeyi düşünmüyorum onun da isteyeceğini zannetmiyorum21 yaşında gencecik bir bayan olarak kendinizi çok güzel ifade etmişsiniz. Hiç sinrinizi bozmayın.
Ben de yerinizde olsam bir daha görüşmezdim böyle bir şahısla. Bir kez daha şans verecekseniz sizin için 5 kuruş harcamasına izin vermeyin. Anlayacak kapasite varsa ne ala...
Belli ki zayıf karakterli canım, zaman kaybı. Sal ipini benceYa bi de para kazanmak çok zor falan diye gelip bana zırlıyo ama evini ailesi almış arabasını ailesi almış daha hayatında 1 kere kredi borcuna bile girmemiş yokluk görmemiş bi adam yani
oglak erkek zengin olsa da fakir edebiyatı bitmez ve bir avuc topragi parasinla kazanmaya görsün şu klişe lafını cok duyarsin "ben bunu ne zahmetlerle aldim haberin var mi?"Ya bi de para kazanmak çok zor falan diye gelip bana zırlıyo ama evini ailesi almış arabasını ailesi almış daha hayatında 1 kere kredi borcuna bile girmemiş yokluk görmemiş bi adam yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?