Çocuğunu evlatlık ver demek lüks değil miBuraya konu açıyorsanız hakaret haricinde her türlü eleştiriye açık olmanız gerekiyor.Her görüşten insanla muhatap oluyorsunuz.Kimseye gerizekali deme lüksünüz yok.
Al biri daha geldiAnneniz de bir kadın. Sizin yanlış adam seçmenizin yükünü o niye taşısın. Kadın şu yaşında bakıcılık yapıyor bir de çamaşırı yıkamıyor iş bitince almamı istiyor diye şikayet ediyorsunuz. Anlamış anneniz size bi kere taviz verse sonra çocuksuz ergen kızlar gibi sevgilinizle gezmekten tatilden çocuğu iyice ona kilitleyeceksiniz belli bir şey. Toplumda kadına biçilen rollere anca sizi ezdiği zaman isyan ediyorsunuz.
Sana bir şey söyleyeyim mi öyle bir adam yokben boşansam da eşim de ölse bir daha sevgili eş edinmem.öyle yaşarım evladımla.ama doğrusu bu diyemem.kadın kadınlığını neden unutsun evladı var diye?erkeklere bunu dayatmıyoruz hep kadınlara dayatıyoruz.tek yanlış çocuğunu da kabul edecek bir adam bulmaması.bazı günler çocukla bazı günler çift olarak takılmayı normal gören adam bulmalı.çocuk sevgisi olan adam bulmalı.hepsi bu.
Ama ben ülkemde annesinin de babasının da yük gördüğü,Avrupa'da yasmakla Avrupalı olunmuyor senin zihniyetini insanı boyuta taşıman lazım.Anne olma zaten bu kadar kötü bir kalple insn içine bile karışma.Ayni ülkede nefes almadigimiza ben sevindim sahsen
Yorumu okumadım ama çok saldırgan bir tavrınız var,ben bundan rahatsız oldum sadece.Ben de ilk yorumumda hayatınızda biri olsun ama çocuğunuzu ikinci plana atmanızı isteyen biri olmasın dedim.Hayat sizin,bu çocuğu size silah zoruyla yaptirmadılar neticede.Onun herşeyden ve herkesten fazla sevgiye ve ilgiye ihtiyacı var şu anda.Çocuğunu evlatlık ver demek lüks değil mi
Sana bir şey söyleyeyim mi öyle bir adam yok
Sorunlu benmişim gibi mi duruyor karsidanKendiniz icin psikolojik destek alma imkaniniz var mi?
yanılıyorsun.öyle kadın da var adam da.bir gün rastlaman dileğiyle.Sana bir şey söyleyeyim mi öyle bir adam yok
Öyle zaten hatta o kadar öyle ki kimseyi cocugumla tanıştırmaya layık bile gormuyorum.Sadece benim de bir insan olduğumu oğluma da annelik yapabilmem icin birazcık nefeslenmem gerektiğini bilsinler istiyorumYorumu okumadım ama çok saldırgan bir tavrınız var,ben bundan rahatsız oldum sadece.Ben de ilk yorumumda hayatınızda biri olsun ama çocuğunuzu ikinci plana atmanızı isteyen biri olmasın dedim.Hayat sizin,bu çocuğu size silah zoruyla yaptirmadılar neticede.Onun herşeyden ve herkesten fazla sevgiye ve ilgiye ihtiyacı var şu anda.
Adamsız kalın bir süre, ölmezsiniz. Ama böyle giderseniz yetişme çağındaki çocuğunuzun ruhu ve karakteri ölür.Sana bir şey söyleyeyim mi öyle bir adam yok
Yani öz babasindan bile böyle bir tavır gorunce hiç umudum yokTabi ki var. Bu kadar karamsar olmayin
Yazık size başka bir şey demiyorumAdamsız kalın bir süre, ölmezsiniz. Ama böyle giderseniz yetişme çağındaki çocuğunuzun ruhu ve karakteri ölür.
Sorunlu benmişim gibi mi duruyor karsidan
Yani öz babasindan bile böyle bir tavır gorunce hiç umudum yok
Ben de onu diyorum her şeyi üzerine alan tek başına sirtlanan başkaları için yasayn insanlar çok daha tahammülsüz ve mutsuz oluyor bence her çalışan annenin bir yardimcisi olmalı kimileri şanslı oluyor eşi üstleniyor bu görevi kiminin annesi ha evet yıllardır bunu ben de tek başıma sirtlandigim için artık yıpranmış olabilirm o yüzden birazcık bir şeyleri yaşamak istemem neden bu kadar battı anlamiyorumSorunlu degil. Ama anlattillariniza bakinca cok darbe aldiginizi ve o yaralari bir nevi iyilestirmenin gerekli oldugunu düsündüm. Destek alan herkes sorunluysa demek ki sorunlu olanlardan da benim heralde. Ben hep herseyi kendim üstlenmeye ve halletmeye calistim. Sonuc depresyon ve panik ataklar oldu. Onun icin zamaninda destek alinmali. Herkes ic huzuru hak eder. Ama bazen lostururken kendimizi unutabiliyoruz iste. Ic huzurumuz olunca, dis huzurumuzu da insaa edebiliriz.
bunca yıldır yorumlarını okurum.kimseyi kırdığını görmedim.bunu söylemek istedim bu gece.cidden tebrik ediyorum.harika bir kadınsın.Sorunlu degil. Ama anlattillariniza bakinca cok darbe aldiginizi ve o yaralari bir nevi iyilestirmenin gerekli oldugunu düsündüm. Destek alan herkes sorunluysa demek ki sorunlu olanlardan da benim heralde. Ben hep herseyi kendim üstlenmeye ve halletmeye calistim. Sonuc depresyon ve panik ataklar oldu. Onun icin zamaninda destek alinmali. Herkes ic huzuru hak eder. Ama bazen kostururken kendimizi unutabiliyoruz iste. Ic huzurumuz olunca, dis huzurumuzu da insaa edebiliriz.
Hayir, tek sorunlu siz degilsiniz ama sizde de sorun var. Bi kere kurban psikolojisiyle yazmissiniz. Bu dusunceyle hicbir yere varamazsiniz. Cocugunuzun kimse beni sevmiyor, istemiyor hissi sizin bu tavrinizdan geliyor gibi hissettim. Cocuk sizin bu kurban psikolojinizi aynaliyor. Siz mutlu olsaniz, hayatinizdan memnun olsaniz o da olur.Sorunlu benmişim gibi mi duruyor karsidan
İşte nasıl mutlu olacağım ben de onu soruyorum mutlu olmaya vaktim bile yokHayir, tek sorunlu siz degilsiniz ama sizde de sorun var. Bi kere kurban psikolojisiyle yazmissiniz. Bu dusunceyle hicbir yere varamazsiniz. Cocugunuzun kimse beni sevmiyor, istemiyor hissi sizin bu tavrinizdan geliyor gibi hissettim. Cocuk sizin bu kurban psikolojinizi aynaliyor. Siz mutlu olsaniz, hayatinizdan memnun olsaniz o da olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?