Gücüme Gidiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buraya konu açıyorsanız hakaret haricinde her türlü eleştiriye açık olmanız gerekiyor.Her görüşten insanla muhatap oluyorsunuz.Kimseye gerizekali deme lüksünüz yok.
Çocuğunu evlatlık ver demek lüks değil mi

Al biri daha geldi

Sana bir şey söyleyeyim mi öyle bir adam yok

Avrupa'da yasmakla Avrupalı olunmuyor senin zihniyetini insanı boyuta taşıman lazım.Anne olma zaten bu kadar kötü bir kalple insn içine bile karışma.Ayni ülkede nefes almadigimiza ben sevindim sahsen
Ama ben ülkemde annesinin de babasının da yük gördüğü,
annesinin “yanlış evliliğimin suçu, ömür boyu taşıyacağım suç” diye bahsettiği,
“sevgilim evime gelmek istiyor, çocuğu babasına gönder diyor ama babası almıyor, hayatım yok ne yapayım” denilerek itilip kakılan bir çocuk olduğu için çok üzüldüm.

Gerçi iyi ki bu ülkede değilsiniz, bu ülkede iyi bakılmayan çocuklar ailelerden alınıyor çünkü. He bu sizin için iyi haber mi olur kötü mü orası tartışılır da neyse.

haklısınız ama yine anne olarak en çok siz hissedersiniz oğlunuzu. o yüzden en çok sizin özen göstermeniz de bir yerde normal. daha küçük aslında. benim oğlum şu an 9 yaşında. artık daha çok kendi hayatı var. zaman geçtikçe kursu vs olur size yüklüğü azalır.

ama sevgilinizi gözüm tutmadı. bana iyi hissettirmedi. bir de o size baskı yapıyor. eski eşinizi de öldü farzedin. ölse ne kadar katkısı olacaksa o kadar beklentiniz olsun.

Çocuğunu evlatlık ver demek lüks değil mi
Yorumu okumadım ama çok saldırgan bir tavrınız var,ben bundan rahatsız oldum sadece.Ben de ilk yorumumda hayatınızda biri olsun ama çocuğunuzu ikinci plana atmanızı isteyen biri olmasın dedim.Hayat sizin,bu çocuğu size silah zoruyla yaptirmadılar neticede.Onun herşeyden ve herkesten fazla sevgiye ve ilgiye ihtiyacı var şu anda.

Öyle zaten hatta o kadar öyle ki kimseyi cocugumla tanıştırmaya layık bile gormuyorum.Sadece benim de bir insan olduğumu oğluma da annelik yapabilmem icin birazcık nefeslenmem gerektiğini bilsinler istiyorum

Sorunlu benmişim gibi mi duruyor karsidan

Sorunlu degil. Ama anlattillariniza bakinca cok darbe aldiginizi ve o yaralari bir nevi iyilestirmenin gerekli oldugunu düsündüm. Destek alan herkes sorunluysa demek ki sorunlu olanlardan da benim heralde. Ben hep herseyi kendim üstlenmeye ve halletmeye calistim. Sonuc depresyon ve panik ataklar oldu. Onun icin zamaninda destek alinmali. Herkes ic huzuru hak eder. Ama bazen kostururken kendimizi unutabiliyoruz iste. Ic huzurumuz olunca, dis huzurumuzu da insaa edebiliriz.

Ben de onu diyorum her şeyi üzerine alan tek başına sirtlanan başkaları için yasayn insanlar çok daha tahammülsüz ve mutsuz oluyor bence her çalışan annenin bir yardimcisi olmalı kimileri şanslı oluyor eşi üstleniyor bu görevi kiminin annesi ha evet yıllardır bunu ben de tek başıma sirtlandigim için artık yıpranmış olabilirm o yüzden birazcık bir şeyleri yaşamak istemem neden bu kadar battı anlamiyorum

bunca yıldır yorumlarını okurum.kimseyi kırdığını görmedim.bunu söylemek istedim bu gece.cidden tebrik ediyorum.harika bir kadınsın.

Sorunlu benmişim gibi mi duruyor karsidan
Hayir, tek sorunlu siz degilsiniz ama sizde de sorun var. Bi kere kurban psikolojisiyle yazmissiniz. Bu dusunceyle hicbir yere varamazsiniz. Cocugunuzun kimse beni sevmiyor, istemiyor hissi sizin bu tavrinizdan geliyor gibi hissettim. Cocuk sizin bu kurban psikolojinizi aynaliyor. Siz mutlu olsaniz, hayatinizdan memnun olsaniz o da olur.

Çocuğunuz ön planda olmalı ilk önce

İşte nasıl mutlu olacağım ben de onu soruyorum mutlu olmaya vaktim bile yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…