Gücüme Gidiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadın destek beklemiş çok insani değil mi… Benim oğlum eski eşimin de oğlu, anneannesinin babaannesinin torunuyken ve ben de annemin kızıyken neden kimseden yardım görmüyoruz diyor… empati lütfen.
Sevgilim oğlunu babasına yolla demese ühüühüüü çok çaresim şuan ağliyorum diye yazmasaydı eminim çok farklı yorumlar alır empatide toplardı.
Hepimiz o şan babasına sayardık şuan
Ama ortada beni kimse sevmiyor ve istemiyor diye düşünen bir çocuk varsa, kusura bakmasın artık empati yapamiyoruz

Ama ortada beni kimse sevmiyor ve istemiyor diye düşünen bir çocuksa var kusura bakmasın artık empati yapamiyoruz
Niye? Baba tamam adam değilmiş de insana kendi annesi, bir yavruya babaannesi de kapı açmayacaksa bu normal mi yani

İşin aslı ne onunla ne de başkasıyla evlilik düşünmüyorum oğlumla tanıştırmam saçma yani.Niye beni sevgilileriyle gezen bir anne olarak hatırlasın böyle bir imaj bırakmak istemiyorum.Ha bir yandan da çok insanı(!) Olarak yanımda birini istiyorum hayatımdan ve sorumluluklarımdan bağımsız olarak.Yani burada sevgilimin cocugumu kabullenip kabullenmemesini konuşmuyoruz onun fikrinin bir önemi yok çünkü zaten benim oğlumla kurduğum esas hayatıma dahil değil

Adamı yeni tanıyor anldığım kadarıyla. Hemen çocuğuyla tanıştırması doğru değil zaten

Hemen tanistirmasa bile cocugu bahane ettigini kendisi ilk yazisinda yazdi ilk yazida. Hayat sartlari su anda belli. Ona göre sadece görüsebilir. Ama su an icin imkanlari kisitlidir. Mesela bakici tutsun desem dünyanin parasi. O maddi güc yoktur mesela. Cevrede yardim edecek kimse yoksa baska ne yapabilir mesela?

Değil?
Ama kendi annesi ve babası bile açmakta zorlanırken babaanne ve anneanne hatır kalsınlar.
Ki anneanne istemeyerekde olsa bakıyormuş
Hee annesi açmakta zorlanıyor çocuk bu yasa kadar caretta caretta gibi kendi geldi bilip bilmeden konuşmayın hani siz telefonu kapatıp unutuyordunuz hâlâ neden buradasiniz

Niye? Baba tamam adam değilmiş de insana kendi annesi, bir yavruya babaannesi de kapı açmayacaksa bu normal mi yani

Normal degil. Ama hayatinda olan insanlar belli ki bunlar. Kadir Ezildi bir kere güzel demisti. Bazilari icin bosaninca el oluyorsun. Torun felan olarak görmüyorlar, heleki kendi evlatlari sahip cikmiyorsa

Yorumları okumadım pek ama siz üzülmeyin :)
Anne olmak kendini unutmak değil ki, sizin de hayatınız hisleriniz var. Hayatınıza giren insanın da sizden beklentileri olması normal.
Lütfen üzülmeyin. Birkaç yıl daha sabredin çocuğunuz kendi sorumluluğunu alacak yaşa gelir, siz de daha rahat edersiniz. Bir yardımım olacaksa lütfen özelden de yazın. Çok samimiyim.

Yaşadığınız bunalmışlığı anlıyorum

Ama bir çocuğa annesi sahip çıkmazda kimse sahip çıkmaz

Lütfen çocuğunuza sahip çıkın bunu unutmayın

Benim önerim şu olur sevgiliyle zaten evlilik düşünüyorsanız sevgiliniz oğlunuz siz birlikte gezin neden çocuğu bırakmaya çalışıyorsunuz ki zaten büyükmüş

Gözünüzden kacan birsey var, 7 yasindaki oglunuzun bir Baba figürüne, sicak bir yuvaya, bir Aileye ihtiyaci var. Onun icin hayatiniza ciddi kimseyi sokmayarak, evlenmeme karari alarak ona iyilik yaptiginizi dusunuyorsaniz yaniliyorsunuz. Farkinda bile olmadan ruhsal yaralar da acabilirsiniz. Ilerde kadinlara baglanma konusunda sikinti yasayabilir, cunku hayatinda hem Anne hem baba olan, cocugu icin hayatinin en guzel yillarini defa Eden bir anneyi hicbir ruh istemez, bu yukun altinda ezilir.

Ayrica genc bir kadin olarak sizin de sevilmeye ve sevmeye ihtiyaciniz var. Evlilige sicak bakin bence. Sevgilinize gelince bu Adamdan Baba olmaz , ne demek biraz da babasi baksin. Biz yiyelim icelim gezelim. Öncelikle hayatinizdaki kisi sizi oglunuzla birlikte kabul etmeli yoksa yol verin gitsin.

Yaa lütfen Allah razı olsun sadece bunu diyecek birine ihtiyacım vardı her şey geçecek

Merhabalar konunuzu okudum inanın çok üzüldüm ,sizi anlayabiliyorum anne iyilesmezse çocukta iyilesemiyor ,anane babane baba gerçekten azicikta olsa destekçiniz yokmuş ,tirnaginiz varsa başınızı kasiyacaksiniz , size tavsiyem kendinize düzenli bir program yapın annenize bıraktıktan sonra söylediğiniz zamandan 1dakika bile gecikmeyin şuanda mecbursunuz biliyorum ,babayı babanın ailesini ve yoksayin artık , programınızda kendinize belirli vakitler ayırın bu vakitler içinde miniginizle ilgilenmesi için bı oyun ablasi ayarlayabilirsiniz,bu inanılmaz keyif verir miniginize veya 2 saatlik oyun saatlerine gönderebilirsiniz yaşıtlarıyla kaynasir hem ,bu süreçte sizde kendinize vakit ayirirsiniz kalan zamanlarlada oglunuzla ilgilenirsiniz ,oglunuzla aranızdaki güvenli bağı kuvvetlendirirseniz benim için sen senin için ben varım kimseye ihtiyacımız yok algısını asilarsaniz sevgiyle eminim sizde o yavru da daha mutlu huzurlu günler gecirirsiniz

Normal degil. Ama hayatinda olan insanlar belli ki bunlar. Kadir Ezildi bir kere güzel demisti. Bazilari icin bosaninca el oluyorsun. Torun felan olarak görmüyorlar, heleki kendi evlatlari sahip cikmiyorsa
Kadın da buna üzülmüş işte. Haksız mı yani… evet haklısın ama çaren yok falan diyebiliriz en azından

Evlilik bile dusunmedigi bi adamla sirf gezip tozabilmek icin cocugunu illa bi yerlere birakmak zorunda olmasi ..yazik ..Valla bende dul kaldim ama hicbirzaman oglum icin boyle seyler dusunmedim..Oglum herseyden once gelir..Helede Evlilik bile dusunmedigim biri icin cocugumu ananeye de ezdirmem babanneyede hic hic kimseye..En azindan desenizki evlilik dusunuyorum tanimak istiyorum oglumada iyi bir baba olacakmi oturup kalkmasi nasil vs vs gibi
Ama siz daha evlilik dusunmediginiz icin cocugunuzla tanistirmadiginiz ve hicbirzaman tanistirmayacaginiz ve sadece zevkisefa yasamak istediginiz gundelik bir adamdan bahsediyor ve cocugunuzu ona feda ediyor gibi bir haldesiniz....

Ben kimseyle evlilik düşünmüyorum burada anlatamayacgim kadar uzun evlilik travmalari yaşadım aldatilma, maddi somurulme, yok sayilma vs.Evlilik dusunmedigim için de tanıştırmam ayrıca oğlumun beni öyle hatirlmasini istemiyorum evet biri var hayatımda duygusal ihtiyaçlarımi gideriyorum ama benim asıl hayatımdan uzakta.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…