Gücüme Gidiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ortadoğu mu hahah.

2 yıldır evliyim, Avrupa ülkesinde yaşıyorum aksine, kocam da ben de gayet Avrupai ve moderniz.
Çocuk yapmayı tercih etmiyoruz, yapmıyoruz ve yapmayacağız, çünkü paşa gönlümüz böyle istiyor.

Çünkü elalem ne der, adım kısıra çıkar, kaynanam kızar, kocam ilerde boşar diye korkup koşa koşa cocuk yapıp sonra da koca gidince aha çocuk elimde patladı , simdi rahat rahat yeni koca da bulamıyorum diye ağlanmıyorum. Yani kim ortadoğu zihniyetli, bir düşün istersen :)

Bu memlekette

Feda ettigimi nerden cikardiniz?AA bu koca meraklisi vurun kahbeye yapıyorsunuz.Ben sadece tüm sorumluluğun bende olduğunu kimsenin hayatıma yardımcı olmadığını söylemek istedim kafama edeyim

Benim önerim merhametli sevgili bulun olur o zaman

Şimdi ki sevgiliniz gaddar duruyor anlattıklarınızdan

Kadın da buna üzülmüş işte. Haksız mı yani… evet haklısın ama çaren yok falan diyebiliriz en azından

Benim yorumlarima baksaniz ben kadina zaten saldirmadim. Ama hayatina alacagi insani ona göre secmek zorunda oldugunu ve oglu icin yardim almasi en dogrusu oldugunu yazdim..yoksa ben ona kir dizini sus mutsuzlugunda bogul demedim. Kendisini de sirf ilk evliligi kötü diye evlilikten mahrum birakmasini da dogru bulmuyorum. Oglu kadar onun da güzel bir yuva ve.aileye ihtiyaci var belli ki

Birkaç aya düzlüğe çıkacağım.Bilemiyorum beş saat bırakabilecegim yerler var mı
Bu arada oyun ablaları gerçekten çok yaygın, birçok sitede ilan bulabilirsiniz. Siz de çocuğunuzu 3-5 saat bırakabilirsiniz, ya da abla da evinize gelip bakabilir. Birkaç denersiniz güvendiğiniz birisiyle ilerlersiniz.
Birçok arkadaşım böyle el altında özellikle üniversite öğrencileri (çocuk gelişimi, ana sınıfı öğretmenliği vb okuyan) bulunduruyor. Acil bir durumda, ya da özel bir günde hemen koşuyorlar yardıma ablalar :) Hem onlara da harçlık oluyor, aklınızda olsun.

Avrupa'da yasmakla Avrupalı olunmuyor senin zihniyetini insanı boyuta taşıman lazım.Anne olma zaten bu kadar kötü bir kalple insn içine bile karışma.Ayni ülkede nefes almadigimiza ben sevindim sahsen

Sanırım şirkettir değil mi? Daha güvenilir olur bir arastirayim

Anneniz de bir kadın. Sizin yanlış adam seçmenizin yükünü o niye taşısın. Kadın şu yaşında bakıcılık yapıyor bir de çamaşırı yıkamıyor iş bitince almamı istiyor diye şikayet ediyorsunuz. Anlamış anneniz size bi kere taviz verse sonra çocuksuz ergen kızlar gibi sevgilinizle gezmekten tatilden çocuğu iyice ona kilitleyeceksiniz belli bir şey. Toplumda kadına biçilen rollere anca sizi ezdiği zaman isyan ediyorsunuz.

evlenmek zorunda değilsiniz evlilik düşünmeseniz bile çocuğunuzu biraz da babası baksın bi gezelim diye fazlalık gören bir adamdan uzak durun. hayatınıza aldığınız insan ömür boyu sevgili kalsanız bile çocuğunuzu isteyen ve benimseyen biri olmalı

Sanırım şirkettir değil mi? Daha güvenilir olur bir arastirayim
Şirketler de var ama daha yüksek fiyat alıyorlar. Öğrenciler vb kendileri de ilan açıyorlar. Güvenmek zor ama genelde haklarında yorum oluyor, profilinde yorum olan değerlendirme alan kişileri tercih edebilirsiniz. Tabi hangi şehirdesiniz bilmiyorum büyük şehirlerde çok yaygın.

Teşekkür ederim analizci yorumunuz için.Evlilik düşünmeme nedenim ağır travmalar yaşamak kaç kere aldatıldım lohusayken bile başkalarına karı kız fotosu atan nir kocam vardı saygın bir isim var yöneticim bile benden çekinir ama evde sizi pislik yerine koyan sizi bu duruma düşüren bir adam var.Onu sevmekten kaybetmekten ziyade beni nasıl bu konuma düşürdü diye uzun zamn sindiremedim.Su anda da hayatıma çıkan insanlara baglanmkta güçlük çekiyorum hele de güvenme konusunda sanırım yine aldatılan kadın olmaktan korkuyorum.Cocuguma mutlu bir aile sunmak iyi bir baba modeli getirmek bende isterim gerçekten babadan yana hiç yüzü gülmedi isterim ki örnek alacağı bir erkek modeli olsun ama öyle bir erkek olduğunu da sanmıyorum

Büyük bir sehirdeyim ama güven sorunu olan birinin üni.ogrencisine bırakması çok zor

Kendiniz icin psikolojik destek alma imkaniniz var mi?

Kadın da buna üzülmüş işte. Haksız mı yani… evet haklısın ama çaren yok falan diyebiliriz en azından
ben boşansam da eşim de ölse bir daha sevgili eş edinmem.öyle yaşarım evladımla.ama doğrusu bu diyemem.kadın kadınlığını neden unutsun evladı var diye?erkeklere bunu dayatmıyoruz hep kadınlara dayatıyoruz.tek yanlış çocuğunu da kabul edecek bir adam bulmaması.bazı günler çocukla bazı günler çift olarak takılmayı normal gören adam bulmalı.çocuk sevgisi olan adam bulmalı.hepsi bu.

Büyük bir sehirdeyim ama güven sorunu olan birinin üni.ogrencisine bırakması çok zor
Hemen bırakmayın tabi, birkaç denemede güven sağlarsınız, siz de yanında olursunuz birkaç görüşmede. Ben de öğrenciyken oyun ablalığı yapmıştım, insanlar direkt güvenmez tabi ama az çok anlarsınız bir ablayı :)

Niye? Baba tamam adam değilmiş de insana kendi annesi, bir yavruya babaannesi de kapı açmayacaksa bu normal mi yani
Kapıyı açmama diye drama yapılacak bit durum yok ki. Konu sahibi çalışırken anane zaten bakıyor torununa. Konu sahibi annesi torunun çamaşırlarını da yıkasın hatta konu sahibi gezsin tatil yapsın diye diye geceleri de onda kalsın istiyor.

Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için böyle yapıcı şeyler duymaya ihtiyacım vardı sadece AA sevgilinle mi buluşmak istiyorsun pis kadın çocuğunu yetimhaneye ver o zaman dogurmasaydin diyen dar kafalara degil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…