gül gibi giden evliliğim kabusa döndü

Bence bunun altında kocanizin düzenli olarak hayat kadinlariyla yatıp kalkması çıkabilir. Hatta rüyası onun yaptığını seninde yapacağını düşündüğünün bilinç altına vurması.

Benim bekar bir arkadaşım da kapmıştı bu virüsü.
Ne çekti kızcağız anlatamam.
En sonunda yaktırdı kurtuldu.
Sonra bir daha şikayet etmedi.

Çok geçmiş olsun.

Sadece cinsellikle bulaşmıyor bildiğim kadarıyla..
Arkadaşlar detay yazmış.

Ama yerinizde olsam eşime de bu derece güvenmezdim.

Belki de eşinden sana bulaştı burda yazılanları okut cinsel tecrübe yasamaynlarda bile olabiliyor tedavini ol buyutme

Sen bırak adam ne dusunurse dusunsun saglıgna sıfana bak Allah şafi ısmıyle sıfa versın sana amın

Belki de eşinden sana bulaştı burda yazılanları okut cinsel tecrübe yasamaynlarda bile olabiliyor tedavini ol buyutme
tedaviye internetten bakıyoruz siğil falan yok şuan . bağışıklık sistemini güçlü olması gerek yazılmış. ay sonuda bu testi isteyen o ilk dr ye gidecegiz

siğillerdenmi çekti ? yoksa baska sorunlarmı oldu?

birde şunu sormak istiyorum diyelimki elinde siğil olan biriyle tokalaştık virüs bize geldi virüs sadece geldiği yerdemi etkili oluyor yoksa tüm vucutta dolaşır mı? şunu hatırladım gecen sene oğlumun ayağında küçük bir siğil çıkmıştı dr ye gitmiştik çocuklarda olur demişti önemsemedi bir şey verdi bunu sür geçer dedi öyle de olmuştu . her siğil hpv olmuyor mu

Simir testinde ne çıktı da bu teşhis konuldu acaba?
bir önceki test ascus çıkmıştı son yapılan test normal ama dr bir hastasını anlattı ascus çıkan bir hastasında hpv çıktı diye senden de alalım bir bakalım demişti. birde bende ca19 yıllardır hep normalin biraz üstünde çıkar dr de bunu arar durur neden yüksek çıkıyor diye

Buraya kadar inanarak okuyordum ki, bakire kıza nasıl Smear yapıldı sorusuyla inandırıcılığı kaybetti. Çok çok büyük oranda cinsel yolla bulaşıyor. Klozet kısmı falan hikaye anca diğer kişi yeni çıkacak orada sıvı kalıntıları olacak da sende üstüne oturacaksın. İş bilen doktorlar evlilikler yıkılmasın diye, efendime söyleyeyim, bikini denerken, hamam- Sauna (olasılık var hamam saunada gerçekten), tuvaletten vs bulaşmıştır diye söyleyebiliyor.

Bunun tedavisi yok bu arada. Çok çok serviksi yakabiliyor ya da dondurabiliyorlar olmazsa cerrahi girişim yapılıyor. Erkek için cinsel hastalığı yok. Zaten sizde varsa ondada vardır. Bunun dışında konuyu okuyan cinsel hayatı olmayan arkadaşlar varsa daha sonra böyle bir sıkıntı yaşamamak için aşısını yaptırabilir. 1000 lira gibi bir maliyeti var deniliyordu. Aşı tek doz değil bir de rapelleri var.

Sadece cinsel yolla bulaşmaz birçok yolu var illa şimdi aldatmışta olmayabilirsiniz.eşin belki taşıyıcı biriyle birlikte oldu?? eşinle konuş ve başka bi doktara gitmenizi öneririm artık %90 mu kaldı canım üzülmeyin hemen
havuzdan,wcden,hamamdan,ortak iç çamaşırlarından geçer de geçeeerr

o yapmaz ya mümkün değil yolda dekolte giyen birini görse başını yere eğer yolunu değiştirir. adam vurdu deseler inanırım ama gitti başkasıyla yattı zina yaptı deseler hayatta inanmaz
illa şimdi yapmış olması gerekmiyor önceden yaptıysada taşıcı olup sizde aktifleşebiliyor diye biliyorum
neyse artık olan olmuş birbirinizi yıpratmayın tedavinize bakın

virüsün tedavisi yok biliyorum ama bazen kendisi bir kaç sene içinde kaybolur diyenlerde var

bak bunu hiç düşünmedim olabilirmiki medipol hastanesine gittim hep olabilirmi acaba
birde özel gop hastanesine git canım orda smear ücretsizdi ben gittim hatta o kadar bekledim ki sinir oldum birde orda baksınlar ücretsiz hem

Belki size öyle geliyordur o zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…