çok teşekkür ederimSen bırak adam ne dusunurse dusunsun saglıgna sıfana bak Allah şafi ısmıyle sıfa versın sana amın
tedaviye internetten bakıyoruz siğil falan yok şuan . bağışıklık sistemini güçlü olması gerek yazılmış. ay sonuda bu testi isteyen o ilk dr ye gidecegizBelki de eşinden sana bulaştı burda yazılanları okut cinsel tecrübe yasamaynlarda bile olabiliyor tedavini ol buyutme
siğillerdenmi çekti ? yoksa baska sorunlarmı oldu?Benim bekar bir arkadaşım da kapmıştı bu virüsü.
Ne çekti kızcağız anlatamam.
En sonunda yaktırdı kurtuldu.
Sonra bir daha şikayet etmedi.
Çok geçmiş olsun.
Sadece cinsellikle bulaşmıyor bildiğim kadarıyla..
Arkadaşlar detay yazmış.
Ama yerinizde olsam eşime de bu derece güvenmezdim.
bir önceki test ascus çıkmıştı son yapılan test normal ama dr bir hastasını anlattı ascus çıkan bir hastasında hpv çıktı diye senden de alalım bir bakalım demişti. birde bende ca19 yıllardır hep normalin biraz üstünde çıkar dr de bunu arar durur neden yüksek çıkıyor diyeSimir testinde ne çıktı da bu teşhis konuldu acaba?
canım hpv cin3 seviyesi söz konusuydu bende.. rahim ağzımın alınmasına karar verilecek kadar ileri seviye idi. hiç üşenme ve utanma çağır eşini bu yazdığımı 2niz de okuyun. hpv her kadında mevcuttur öncelikle bunu bilin. ve bu her yerden her şekilde aktive olabilir. ilk iş o salak doktoru değiştirin. vücudunuzda yeni çıkan bir et beni var mı önce buna bir göz atın. özellikle eldeki basit bir siğil dahi buna sebep olabilir. bunun dışında cinsel ilişki esnasında eşin penisini tam temizlememişse sen vajinanı çok steril tutuyorsan (vjinada bazı bakteriler kalmalıdır çok steril temizlik faydadan ziyade zarar getirir ilk mikropta virüsleri aktive eder), tampon kullanıyorsan, orkid vb.. gibi biraz uzun süre kalmışsa, eliniz temiz değilken herhangi bir yaramazlık yapmışsanız bunlar hep sebep olabilir. bunun dışında genetik faktörler de önemlidir. misal benim kuzenim bakire olmasına rağmen hpv pozitif cin1 seviye çıktı. ayrıca doktorunun aletlerini sterilize etmemesinden bile bulaşabilir. vajina vakum gibidir. 3 gün üstünde kalan bir kilot dahi sebep olabilir. benim doktorumun adını vermek istemiyorum ama türkiyede baya ünlü bir doktor ve bunları bize tek tek açıkladı hatta rahim ağzımı sadece peel işlemi ile alınmaktan kurtardı.
siğillerdenmi çekti ? yoksa baska sorunlarmı oldu?
Sadece cinsel yolla bulaşmaz birçok yolu var illa şimdi aldatmışta olmayabilirsiniz.eşin belki taşıyıcı biriyle birlikte oldu?? eşinle konuş ve başka bi doktara gitmenizi öneririm artık %90 mu kaldı canım üzülmeyin hemenarkadaşlar ben düzenli olarak kadın doğumcuya giderim vucudumda herhangi bir siğil falanda yok nedense dr son seferde hpv testi istedi ve test pozitif çıktı. açıkcası o ana kadar ben bu virüsün sadece rahim kanseri yaptığını biliyordum . cinsel yolla bulaştığı konusunda en ufak bir bilgim bile yoktu. bir kaç gün sonra başka bir dr ye gittik ben içeride hazırlanırken dr eşime bu %90 cinsel yolla bulaşır diyerek üstü kapalı eşini aldattın mı diye sormuş . dr den çıktığımızda eşimin yüzü sapsarıydı . tabii bu yolla bulaştığını öğrenince büyük bir şok yaşadık. eşimin beni aldatmadığından çok eminim bende aldatmadım dolayısıyla bu virüs nereden nasıl bulaştı bilemiyorum. ama dahada kötüsü var bu testin sonucunu almadan bir kaç gün önce eşim beni rüyasında görmüş ve ben ona rüyasında onu aldattığımı söylemişim ertesi gün sabah anlatmıştı. rüyayı pek ciddiye almadı 4 gün sonra test pozitif çıktı pozitif çıktıktan sonra o çok üzgündü morali düzelsin diye birazda benim zorlamamla beraber olduk .o an bunun cinsel yolla bulaştığını bilmiyordum . sonrasında virüsün %90 cinsel yolla bulaştığını öğrendik aslında beni suçlayıcı bir şey demedi önce bir şok yasadı ne yapacağını şaşırdı . sonrasında ise önüme ne bulursa koyup yedirmeye başladı ama yinede eskisi gibi değil eskiden bana sarılarak yatardı artık o yok . biliyorum patlamamak için kendini zor tutuyor . çok hassas duygusal bir çocuğumuz var o olmasa kimbilir belkide çoktan boşanma davası bile açmıştı. ne yapacağımı şaşırdım ama tüm bunlara rağmen her sabah kalkıp bana ballı süt veriyor eczaneden gitmiş güçlü bir beta glutan hap almış . çok tedirginim sürekli internette forumlarda bu hastalık ile bilgiler ediniyor. bugun bana madem bu pozitif çıktı neden o gece benimle beraber oldun neden bu hpv nedir diye incelemedin gibi sorular sordu bulaşıcı olduğunu bilmiyordum dedim. peki dedi aslında bence benden çok oğlumuzun annesiz kalmasından daha çok korkuyor.onun açısından bakınca ona hak vermiyor da değilim. hiç telefonlarıma bakmayan maillerime bakmayan adam maillerime bakıyor telefonuma bakıyor son görüşmelere bakıyor. iş yerime aniden geldi . şimdilik bir şey demiyorum çok moralim bozuk. bu evlilik kavgasız gürültüsüz ne kadar daha gider bilemiyorum.
illa şimdi yapmış olması gerekmiyor önceden yaptıysada taşıcı olup sizde aktifleşebiliyor diye biliyorumo yapmaz ya mümkün değil yolda dekolte giyen birini görse başını yere eğer yolunu değiştirir. adam vurdu deseler inanırım ama gitti başkasıyla yattı zina yaptı deseler hayatta inanmaz
Buraya kadar inanarak okuyordum ki, bakire kıza nasıl Smear yapıldı sorusuyla inandırıcılığı kaybetti. Çok çok büyük oranda cinsel yolla bulaşıyor. Klozet kısmı falan hikaye anca diğer kişi yeni çıkacak orada sıvı kalıntıları olacak da sende üstüne oturacaksın. İş bilen doktorlar evlilikler yıkılmasın diye, efendime söyleyeyim, bikini denerken, hamam- Sauna (olasılık var hamam saunada gerçekten), tuvaletten vs bulaşmıştır diye söyleyebiliyor.
Bunun tedavisi yok bu arada. Çok çok serviksi yakabiliyor ya da dondurabiliyorlar olmazsa cerrahi girişim yapılıyor. Erkek için cinsel hastalığı yok. Zaten sizde varsa ondada vardır. Bunun dışında konuyu okuyan cinsel hayatı olmayan arkadaşlar varsa daha sonra böyle bir sıkıntı yaşamamak için aşısını yaptırabilir. 1000 lira gibi bir maliyeti var deniliyordu. Aşı tek doz değil bir de rapelleri var.
virüsün tedavisi yok biliyorum ama bazen kendisi bir kaç sene içinde kaybolur diyenlerde varBuraya kadar inanarak okuyordum ki, bakire kıza nasıl Smear yapıldı sorusuyla inandırıcılığı kaybetti. Çok çok büyük oranda cinsel yolla bulaşıyor. Klozet kısmı falan hikaye anca diğer kişi yeni çıkacak orada sıvı kalıntıları olacak da sende üstüne oturacaksın. İş bilen doktorlar evlilikler yıkılmasın diye, efendime söyleyeyim, bikini denerken, hamam- Sauna (olasılık var hamam saunada gerçekten), tuvaletten vs bulaşmıştır diye söyleyebiliyor.
Bunun tedavisi yok bu arada. Çok çok serviksi yakabiliyor ya da dondurabiliyorlar olmazsa cerrahi girişim yapılıyor. Erkek için cinsel hastalığı yok. Zaten sizde varsa ondada vardır. Bunun dışında konuyu okuyan cinsel hayatı olmayan arkadaşlar varsa daha sonra böyle bir sıkıntı yaşamamak için aşısını yaptırabilir. 1000 lira gibi bir maliyeti var deniliyordu. Aşı tek doz değil bir de rapelleri var.
birde özel gop hastanesine git canım orda smear ücretsizdi ben gittim hatta o kadar bekledim ki sinir oldum birde orda baksınlar ücretsiz hembak bunu hiç düşünmedim olabilirmiki medipol hastanesine gittim hep olabilirmi acaba
Belki size öyle geliyordur o zaman..aslında bana güvenir ama sanırım bu olaydan önce gördüğü o rüya kafasında azda olsa bir soru işareti oluşturdu? virüsü öğrendikten sonra gitmiş neredeyse yarım aylık maaşını organik ürünlere yatırmış ne bulursa almış. o virüsü girdiğine girecegine pişman edeceğim deyip durdu bunlar aslında bana çok moral vermişti. ama sonradan böyle benden şüphe ediyormuş gibide davranmaya başladı. gerçi hiç beni aldattınmı diyede açıkca sormadı . ne olacak bilmiyorum bu krizi bir aşabilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?