gül gibi giden evliliğim kabusa döndü

Arkadasim guzellik salonunda agda yaptirdigi icin kapti bu hastaligi kendisi ne evli ne de cinsellik yasadi...Hipokratina da sana da diyesi geliyor bu gibi durumlarda insani ki evliligini tehlikeye attiriyor.

Elinde siğil olan biriyle tokalaşırsam bu virüs bana geçermi eger geçerse sadece elimdemi olur yoksa vucudun herhangi bir yerinede yerleşir mi

Bu konular da değil kocanıza babanıza bile güvenmeyin bence eninde sonunda erkek milleti
benimde bir hastanede yapmışlardı hpv var pozitif ama riskli olanlar genotiplemede görünüyor genotiplemesi yapılmalı

hatta sonucu eşim getirdi birbiriniz naptığını formdakiler ne bilsin ama şu var bişey varsa çaresine bakın aldatmadan da yada önceden ilişki olmadan olabiliyor ki birbiriniz için form açmanız kötü benimde hpv pozitif sonucu eşim çıktısını aldı iması bile kötü
aşağıdaklerden hangisi var cinler oluştuysa tedavısi var
düşük riskliyse izleniyor
YÜKSEK RISKLI HPV TIPLERI
HPV tip 16, HPV tip 18, HPV tip 26, HPV tip 31, HPV tip 33, HPV tip 35, HPV tip 39, HPV tip 51, HPV tip 45, HPV tip 52, HPV tip 56, HPV tip 66, HPV tip 67, HPV tip 68, HPV tip 69, HPV tip 70, HPV tip 73, HPV tip 82, HPV tip 85’ dir.

Bunlardan kanser olan hastalarda görülen en sık tipleri
HPV tip 16, HPV tip 18, HPV tip 45, HPV tip 31, HPV tip 33, HPV tip 52, HPV tip 58, HPV tip 35’dir. Düşük riskli HPV tipleri genital siğillere sebep olurken kanser oluşumunda ki rolü çok düşüktür.

DÜŞÜK RISKLI HPV TIPLERI
HPV tip 6, HPV tip 11, HPV tip 32, HPV tip 40, HPV tip 42, HPV tip 44, HPV tip 54, HPV tip 55, HPV tip 61, HPV tip 62, HPV tip 64, HPV tip 71, HPV tip 72, HPV tip 74’dür.
Bu tiplerden HPV tip 6 ve HPV tip 11 daha çok gözlemlenmektedir.

Şu kesin aldatıyordur diyen tiplere öyle bir ifrit oluyorum ki.. ne güvensiz insanlarsınız siz yahu? evliliklerin çoğunun iyi gitmememesine şaşmamalı. kadının mutlu mesut evliliği var kocasına da güveniyor resmen kara çalı gibi işin içine fesat sokuyorsunuz. hem hastalığı bilmiyorsunuz hem cahilsiniz.. nefret ettim hepinizden.

Elinde siğil olan biriyle tokalaşırsam bu virüs bana geçermi eger geçerse sadece elimdemi olur yoksa vucudun herhangi bir yerinede yerleşir mi
Hayir. Genital bolge ile temas ettiginizde oluyor. Yani illa cinsel iliski sart degil. hpv li bir kadin agdacida agda yaptirmissa agdaci hpvli kadinin cinsel organiyla temas ettigi icin hpv kapabilir daha da kotusu ellerini hijyenik yapmadan baska bi kadina agda yaparsa ona da bulasabilir. Yani kisaca virus genital bolge derisine temas ile kapiliyor. Yada cinsel iliski olmadan hpv li bir erkekle oral sex yapan bir kadin da hpv yi agiz yoluyla kapabilir. Hpv ye bagli sigiller de genellikle genital bolge de çıkıyor zaten bildiğim kadariyla. Uzmab degilim. Arastirdim merak edip sadece edindigim bilgileri paylasiyorum​

Kendinizden ve eşinizden bu kadar eminseniz size düşen tek şey sabretmek Allah'a yalvarın Aslı inş çıkar sınava tabi tutuluyorsunuz imtihanınız eşiniz eşiniz ikilemde kalmış olması sabret kardeşim vardır bu derdin peşinde bir ferahlık

İyi bir doktorla eşinizle birlikte tekrar görüşün. İlla eşin seni aldattı veya sen eşini aldattın diye bir şey yok. Bin farklı ihtimalle bulaşmış olabilir. Aids de cinsel yolla bulaşıyor peki dişçide dövmecide vs kapan yok mu? Her şey ak ve kara mı? Bu hastalıkta vajinal salgılar ve spermle bulaşıyor. Beki bu salgılarla yalnızca cinsel ilişkide mi maruz kalıyoruz? İnsanlar tuvaletten sonra el yıkamazken... Ağda koşulları bu kadar kötüyken... Hata çoğu jinekoloji kliniğinde bile hijyen şartları bu kadar kötüyken... Umumi tuvaletler bin yılda bşr temizleniyorken...

İkinci gittiğimiz dr Acıbadem hastanede Millet kapısında kuyruk yarım saat sürmedi muayene ve konuşma. eşimin aklına fitne sokmaktan başkada bir sey yapmadı 430 tlde giydirdi. Ay sonu medipoldeki hpv testini isteyen dr ye gideceğiz.

Eşim felaket ikilemde kaldı. Bir iyi bir kötü çok gergin dengesini kontrolünü kaybetti. Neredeyse yatakları falan ayrıcak 2 günde olay o noktaya geldi

Virüsler sürekli mutasyona uğruyorlar. Hpv de günümüzde mutasyona uğrayarak temas ile bulaşabilir hale geldi. Yani artık vinsel ilişki olmazsa bulaşmaz söylemi yıkıldı. Ayrıca bu virüs yıllarca vücutta sessiz kalabiliyor. Yıllar önce yaşanmış en ufak temasla veya bir jinokoloğun değişitirmesiği eldivenle veya bir ağdacının yıkmadığı eliyle veya kirli bir tuvaletten veya yıkanmamış bir otel havlusundan bulaşmış olabilir. Bin tane ihtimal var. İnşallah eşinizle yeniden güven sağlayabilirsiniz.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bikaç ay önce benimde hayatıma kabus olan bi virüs üstelik hpv test sonucuma göre yüksek kanser riski taşıyan gruptayım tamamen çöktük mahvolduk adeta. Sen kendinden eminsin ben aldatmadım diyosun eşim de aldatmamıştır diyosun ama eşin senin gibi düşünmüyor ki seni kontrol altına almış. O zaman siz de güvenmeyin ona bu güveni siz de hissettirmeyin. Evet bu illet %90 cinsel yolla bulaşıyor doğru ancak %10'luk dilim de göz ardı edilmemeli ortak kullananılan tuvaletler,epilasyon, kuaförlerdeki ağdalar vs. ki şahsen benim epilasyonda bulaştığını düşünüyorum. Değişebilen bi başlığı yoktu çünkü. Neyse bence buradaki asıl konu eşinin senden şüphe duyması değil de senin bu illetten kurtuluşun olmalı yaşın 27'yi geçmemişse aşını ol ki en azında tehlikeli gruptaki virüsler bulaşmasın. Bağışıklığın çok önemli bir de moral tabii. Evladın da varmış onun için daha da güçlü olmalısın.Bu erkekler ne kadar bencil anlamıyorum yaaa!!!

çok geçmiş olsun size de.. aşının yaş sınırı kaç, nasıl, nerede yapılıyor??

Yaş aralığı 14-26.Ben 26 yaşındayım doktorum bana yap yine de biz önlem almış olalım dedi. 3 dozdan oluşuyor(doktorum 2 doz da yeterli demişti). Adı GARDASİL. Biraz pahallı yalnız eczaneler sipariş üzerine getiriyor. Tek dozu 300tl bilginiz olsun. Ben Nişantaşında özel muayenesi olan Prof. dr. Fuat Demirkıran'a gitmiştim. Kendisi bu konuda oldukça donanımlı. gerekli olduğu takdirde biopsi yapacak zaten.

Eşim felaket ikilemde kaldı. Bir iyi bir kötü çok gergin dengesini kontrolünü kaybetti. Neredeyse yatakları falan ayrıcak 2 günde olay o noktaya geldi
Sabır et geçecek suçsuz olduğun ortaya çıkacak Allah'a sığın dua et bende dua ediyorum senin için

Yine bu forumda bekar biri konu acmisti bu hastalikla ilgili.

Bekar birine bile bulasabiliyor demekki.

Illaki ya esiniz sizi ya siz esinizi aldattiginiz anlamina gelmez bu virus.

Bana lenf kanseri teshisi konunca bende sebebini sormustum ilk olarak.

Neden dedim doktora. Nasil oldu da 21 yasinda benim lenf bezimde timor olustu.

Nedeni bilinmiyor dedi doktor. Bilinse bile ne yapacaksin ki dedi. Sen tedavi olup iyilesmene bak dedi.

Simdi sizde nedeni nasili birakin. Tedavi olup iyilesmenize bakin.

Esinizede anlatin bekar insanlarda bile gorulebiliyormus diye.

Cok gecmis olsun.

çok geçmiş olsun size de.. aşının yaş sınırı kaç, nasıl, nerede yapılıyor??
aşı 3 doz eczaneden al tanesi 300 tl ama bebek düşğnüyorsan hamleyken yapılmadığından yarım kalabilir
bende bebek sahibi olayım yaptıracağım inş 0-1-6 . aylarda yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…