Kapalı kilolu kim ki orada adı neayy o medipolde kapalı kılolu kadın dogumcuya mı gıttın yoksa...o ıse dıcek cok sey var !
Elinde siğil olan biriyle tokalaşırsam bu virüs bana geçermi eger geçerse sadece elimdemi olur yoksa vucudun herhangi bir yerinede yerleşir mianlıyorum. eşiniz veya siz evliliğinizden önce veya sonra başka partnerlerle cinsel birliktelik yaşadıysanız bulaşma 3-5 yıllık sürede bile olabiliyormuş. ayrıca tam bir ilişki de şart değil. virüs cinsel bölge ve anüs etrafındaki deriyi tuttuğu için sürtünme yoluyla derideki mikro çatlaklar vasıtasıyla iletiliyormuş. başınızdan yıllar önce de olsa böyle bir olay geçtiyse muhtemelen bu sebepten hpv kapmış olabilirsiniz. ayrıca hpv nin bilinen 120 den fazla çeşidi varmış sizin hpv tipiniz nedir? düşük riskli gruptaysanız serviks kanseri yapma olasılığı düşük oluyor virüsün. birçok kişi hayatında 1 kez hpv geçirip bu virüsü kendi kendine yenebiliyormuş. yani bence kendinizi ve bağışıklık sisteminizi ve en önemlisi pskolojinizi koruyun. eşinizle doğru bilgiler ışığında iletişime geçin. ne yolla bulaştığını ancak bu şekilde öğrenebilirsiniz. eşinizde de hpv varsa ve cinsel birlikteliğe devam ediyorsanız iyileşmeniz geç olacaktır. ama hpv tipiniz aynı ise birbirinize bulaştırma durumu olmayacağından cinsel ilişkide problem yokmuş. bilginize:)
benimde bir hastanede yapmışlardı hpv var pozitif ama riskli olanlar genotiplemede görünüyor genotiplemesi yapılmalıBu konular da değil kocanıza babanıza bile güvenmeyin bence eninde sonunda erkek milleti
Elinde siğil olan biriyle tokalaşırsam bu virüs bana geçermi eger geçerse sadece elimdemi olur yoksa vucudun herhangi bir yerinede yerleşir mi
Kendinizden ve eşinizden bu kadar eminseniz size düşen tek şey sabretmek Allah'a yalvarın Aslı inş çıkar sınava tabi tutuluyorsunuz imtihanınız eşiniz eşiniz ikilemde kalmış olması sabret kardeşim vardır bu derdin peşinde bir ferahlıkarkadaşlar ben düzenli olarak kadın doğumcuya giderim vucudumda herhangi bir siğil falanda yok nedense dr son seferde hpv testi istedi ve test pozitif çıktı. açıkcası o ana kadar ben bu virüsün sadece rahim kanseri yaptığını biliyordum . cinsel yolla bulaştığı konusunda en ufak bir bilgim bile yoktu. bir kaç gün sonra başka bir dr ye gittik ben içeride hazırlanırken dr eşime bu %90 cinsel yolla bulaşır diyerek üstü kapalı eşini aldattın mı diye sormuş . dr den çıktığımızda eşimin yüzü sapsarıydı . tabii bu yolla bulaştığını öğrenince büyük bir şok yaşadık. eşimin beni aldatmadığından çok eminim bende aldatmadım dolayısıyla bu virüs nereden nasıl bulaştı bilemiyorum. ama dahada kötüsü var bu testin sonucunu almadan bir kaç gün önce eşim beni rüyasında görmüş ve ben ona rüyasında onu aldattığımı söylemişim ertesi gün sabah anlatmıştı. rüyayı pek ciddiye almadı 4 gün sonra test pozitif çıktı pozitif çıktıktan sonra o çok üzgündü morali düzelsin diye birazda benim zorlamamla beraber olduk .o an bunun cinsel yolla bulaştığını bilmiyordum . sonrasında virüsün %90 cinsel yolla bulaştığını öğrendik aslında beni suçlayıcı bir şey demedi önce bir şok yasadı ne yapacağını şaşırdı . sonrasında ise önüme ne bulursa koyup yedirmeye başladı ama yinede eskisi gibi değil eskiden bana sarılarak yatardı artık o yok . biliyorum patlamamak için kendini zor tutuyor . çok hassas duygusal bir çocuğumuz var o olmasa kimbilir belkide çoktan boşanma davası bile açmıştı. ne yapacağımı şaşırdım ama tüm bunlara rağmen her sabah kalkıp bana ballı süt veriyor eczaneden gitmiş güçlü bir beta glutan hap almış . çok tedirginim sürekli internette forumlarda bu hastalık ile bilgiler ediniyor. bugun bana madem bu pozitif çıktı neden o gece benimle beraber oldun neden bu hpv nedir diye incelemedin gibi sorular sordu bulaşıcı olduğunu bilmiyordum dedim. peki dedi aslında bence benden çok oğlumuzun annesiz kalmasından daha çok korkuyor.onun açısından bakınca ona hak vermiyor da değilim. hiç telefonlarıma bakmayan maillerime bakmayan adam maillerime bakıyor telefonuma bakıyor son görüşmelere bakıyor. iş yerime aniden geldi . şimdilik bir şey demiyorum çok moralim bozuk. bu evlilik kavgasız gürültüsüz ne kadar daha gider bilemiyorum.
İkinci gittiğimiz dr Acıbadem hastanede Millet kapısında kuyruk yarım saat sürmedi muayene ve konuşma. eşimin aklına fitne sokmaktan başkada bir sey yapmadı 430 tlde giydirdi. Ay sonu medipoldeki hpv testini isteyen dr ye gideceğiz.İyi bir doktorla eşinizle birlikte tekrar görüşün. İlla eşin seni aldattı veya sen eşini aldattın diye bir şey yok. Bin farklı ihtimalle bulaşmış olabilir. Aids de cinsel yolla bulaşıyor peki dişçide dövmecide vs kapan yok mu? Her şey ak ve kara mı? Bu hastalıkta vajinal salgılar ve spermle bulaşıyor. Beki bu salgılarla yalnızca cinsel ilişkide mi maruz kalıyoruz? İnsanlar tuvaletten sonra el yıkamazken... Ağda koşulları bu kadar kötüyken... Hata çoğu jinekoloji kliniğinde bile hijyen şartları bu kadar kötüyken... Umumi tuvaletler bin yılda bşr temizleniyorken...
Eşim felaket ikilemde kaldı. Bir iyi bir kötü çok gergin dengesini kontrolünü kaybetti. Neredeyse yatakları falan ayrıcak 2 günde olay o noktaya geldiKendinizden ve eşinizden bu kadar eminseniz size düşen tek şey sabretmek Allah'a yalvarın Aslı inş çıkar sınava tabi tutuluyorsunuz imtihanınız eşiniz eşiniz ikilemde kalmış olması sabret kardeşim vardır bu derdin peşinde bir ferahlık
Virüsler sürekli mutasyona uğruyorlar. Hpv de günümüzde mutasyona uğrayarak temas ile bulaşabilir hale geldi. Yani artık vinsel ilişki olmazsa bulaşmaz söylemi yıkıldı. Ayrıca bu virüs yıllarca vücutta sessiz kalabiliyor. Yıllar önce yaşanmış en ufak temasla veya bir jinokoloğun değişitirmesiği eldivenle veya bir ağdacının yıkmadığı eliyle veya kirli bir tuvaletten veya yıkanmamış bir otel havlusundan bulaşmış olabilir. Bin tane ihtimal var. İnşallah eşinizle yeniden güven sağlayabilirsiniz.İkinci gittiğimiz dr Acıbadem hastanede Millet kapısında kuyruk yarım saat sürmedi muayene ve konuşma. eşimin aklına fitne sokmaktan başkada bir sey yapmadı 430 tlde giydirdi. Ay sonu medipoldeki hpv testini isteyen dr ye gideceğiz.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Bikaç ay önce benimde hayatıma kabus olan bi virüs üstelik hpv test sonucuma göre yüksek kanser riski taşıyan gruptayım tamamen çöktük mahvolduk adeta. Sen kendinden eminsin ben aldatmadım diyosun eşim de aldatmamıştır diyosun ama eşin senin gibi düşünmüyor ki seni kontrol altına almış. O zaman siz de güvenmeyin ona bu güveni siz de hissettirmeyin. Evet bu illet %90 cinsel yolla bulaşıyor doğru ancak %10'luk dilim de göz ardı edilmemeli ortak kullananılan tuvaletler,epilasyon, kuaförlerdeki ağdalar vs. ki şahsen benim epilasyonda bulaştığını düşünüyorum. Değişebilen bi başlığı yoktu çünkü. Neyse bence buradaki asıl konu eşinin senden şüphe duyması değil de senin bu illetten kurtuluşun olmalı yaşın 27'yi geçmemişse aşını ol ki en azında tehlikeli gruptaki virüsler bulaşmasın. Bağışıklığın çok önemli bir de moral tabii. Evladın da varmış onun için daha da güçlü olmalısın.Bu erkekler ne kadar bencil anlamıyorum yaaa!!!
Kapalı kilolu kim ki orada adı ne
Sabır et geçecek suçsuz olduğun ortaya çıkacak Allah'a sığın dua et bende dua ediyorum senin içinEşim felaket ikilemde kaldı. Bir iyi bir kötü çok gergin dengesini kontrolünü kaybetti. Neredeyse yatakları falan ayrıcak 2 günde olay o noktaya geldi
aşı 3 doz eczaneden al tanesi 300 tl ama bebek düşğnüyorsan hamleyken yapılmadığından yarım kalabilirçok geçmiş olsun size de.. aşının yaş sınırı kaç, nasıl, nerede yapılıyor??
aşı 3 doz eczaneden al tanesi 300 tl ama bebek düşğnüyorsan hamleyken yapılmadığından yarım kalabilir
bende bebek sahibi olayım yaptıracağım inş 0-1-6 . aylarda yapılıyor
yaş kaç olmalı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?