Hayır adam konu açmış diye demedim onu,adam suç bastırmak için yapıyor bunu...içinde gerçekten bir şüphe olsaydı böyle davranmazdı,şimdi eşini kapı dışarı etmişti...o yüzden adamın oyunundan midem bulandı...tabi bu benim düşüncem...bence eşinin kk daki paylaşımından ve kafa karışıklığından haberdar ve bunu kullanıyor aklıncaneden
kadın paylaşmış siz de biz de cevap yazmışız sorun yok da adam aynısını yapınca neden mideniz bulandı
neden bir çifte standart durumu
konu sahibi, siz kendi testinizi tekrarlatın, eşinize de yaptırın test
pozitif çıksa bile o son ilişki ile değildir daha önce bulaşmış olması lazım
başkaca doktora da gidin bir de kan vs verdiler mi ya da doğumda falan çocuk küçük ise o zaman da bulaşabilir
doktor çocuğa da test yapın dedi mi bir de
Negatif çıkmaz yüzde doksan pozitif çıkacak çünkü beraber olmuşsunuz kaç kez...ve bu virüs erkeklerde penis kanseri gırtlak kanseri yapıyor,eşinde varsa sen tedavi olmazsın çünkü sen tedavi olsan da o sürekli sana bulaştırmaya devam edecekİlk gün bende tahlil olacagım demişti. Sonra nasıl yapıldıgını öğrenince hayatta olmam dedi. (penise bir sey sokup parca alınıyor demişler sanırım) daha sonra ise bir kaç hastaneyi arayıp kan ile yapılıp yapılmadığını soruyordu. Sanırım bir hastane kan ile yapıldıgını söylemiş. Ama açıkcası ben yaptırmasını istemiyorum negatif çıkarsa bu sefer bana hepten suçlu muamelesi yapacak.
Ayrıca ne kadar bencilmiş eşin,o tedavi olmazsa sen de tedavi olamazsın sürekli bir bulaş söz konusu olacak.çocuğunuza bulaşacak,kullandığınız tuvaletlerden başka insanlara bulaşacak,sen tedavi olmadığın için kötü sonuçlar ortaya çıkacak,belki de eşinde kötü sonuçlar ortaya çıkacak...allah aşkına açın biraz bilimsel araştırma yapın yaİlk gün bende tahlil olacagım demişti. Sonra nasıl yapıldıgını öğrenince hayatta olmam dedi. (penise bir sey sokup parca alınıyor demişler sanırım) daha sonra ise bir kaç hastaneyi arayıp kan ile yapılıp yapılmadığını soruyordu. Sanırım bir hastane kan ile yapıldıgını söylemiş. Ama açıkcası ben yaptırmasını istemiyorum negatif çıkarsa bu sefer bana hepten suçlu muamelesi yapacak.
Bunun bir tedavisi yok diye biliyorum her ikimizdede herhangi bir siğil falan yok. Şu ana kadar Netten edindiğim bilgiler ben kontrollerimi ihmal etmeyeceğim ve bağışıklık sistemini güçlü tutacagım o kadar. Sanırım eşim içinde aynısı. Sonrada virüsün kendisinin kaybolmasını bekleyecegiz. Başka bir tedavi varmı virüsü yok edenAyrıca ne kadar bencilmiş eşin,o tedavi olmazsa sen de tedavi olamazsın sürekli bir bulaş söz konusu olacak.çocuğunuza bulaşacak,kullandığınız tuvaletlerden başka insanlara bulaşacak,sen tedavi olmadığın için kötü sonuçlar ortaya çıkacak,belki de eşinde kötü sonuçlar ortaya çıkacak...allah aşkına açın biraz bilimsel araştırma yapın ya
siz smear testi ile mi öğrendiniz hpv taşıdığınızıBunun bir tedavisi yok diye biliyorum her ikimizdede herhangi bir siğil falan yok. Şu ana kadar Netten edindiğim bilgiler ben kontrollerimi ihmal etmeyeceğim ve bağışıklık sistemini güçlü tutacagım o kadar. Sanırım eşim içinde aynısı. Sonrada virüsün kendisinin kaybolmasını bekleyecegiz. Başka bir tedavi varmı virüsü yok eden
iki insanın evliliği ile ilgili nasıl böyle bol keseden sallıyorsunuz aklım almıyor. çok fenasınız. daha konu hakkında bilginiz bile tam değilken bu derece emin konuşmanız cahilliğinizden olsa gerek.Hayır adam konu açmış diye demedim onu,adam suç bastırmak için yapıyor bunu...içinde gerçekten bir şüphe olsaydı böyle davranmazdı,şimdi eşini kapı dışarı etmişti...o yüzden adamın oyunundan midem bulandı...tabi bu benim düşüncem...bence eşinin kk daki paylaşımından ve kafa karışıklığından haberdar ve bunu kullanıyor aklınca
Hayır dr önce smear istedi son test normal çıktı bir önceki smear testin sonucu (yaklaşık bir yıl önce) ascus çıkmıştı. Dr de son test normal çıkmış ama önceki ascus çıkmıştı ascus çıkan bir hastama hpv testi yaptık pozitif çıktı sanada yapalım. Demişti. Bunun üzerine hpv testi yapıldı.siz smear testi ile mi öğrendiniz hpv taşıdığınızı
anlıyorum. eşiniz veya siz evliliğinizden önce veya sonra başka partnerlerle cinsel birliktelik yaşadıysanız bulaşma 3-5 yıllık sürede bile olabiliyormuş. ayrıca tam bir ilişki de şart değil. virüs cinsel bölge ve anüs etrafındaki deriyi tuttuğu için sürtünme yoluyla derideki mikro çatlaklar vasıtasıyla iletiliyormuş. başınızdan yıllar önce de olsa böyle bir olay geçtiyse muhtemelen bu sebepten hpv kapmış olabilirsiniz. ayrıca hpv nin bilinen 120 den fazla çeşidi varmış sizin hpv tipiniz nedir? düşük riskli gruptaysanız serviks kanseri yapma olasılığı düşük oluyor virüsün. birçok kişi hayatında 1 kez hpv geçirip bu virüsü kendi kendine yenebiliyormuş. yani bence kendinizi ve bağışıklık sisteminizi ve en önemlisi pskolojinizi koruyun. eşinizle doğru bilgiler ışığında iletişime geçin. ne yolla bulaştığını ancak bu şekilde öğrenebilirsiniz. eşinizde de hpv varsa ve cinsel birlikteliğe devam ediyorsanız iyileşmeniz geç olacaktır. ama hpv tipiniz aynı ise birbirinize bulaştırma durumu olmayacağından cinsel ilişkide problem yokmuş. bilginize:)Hayır dr önce smear istedi son test normal çıktı bir önceki smear testin sonucu (yaklaşık bir yıl önce) ascus çıkmıştı. Dr de son test normal çıkmış ama önceki ascus çıkmıştı ascus çıkan bir hastama hpv testi yaptık pozitif çıktı sanada yapalım. Demişti. Bunun üzerine hpv testi yapıldı.
arkadaşlar ben düzenli olarak kadın doğumcuya giderim vucudumda herhangi bir siğil falanda yok nedense dr son seferde hpv testi istedi ve test pozitif çıktı. açıkcası o ana kadar ben bu virüsün sadece rahim kanseri yaptığını biliyordum . cinsel yolla bulaştığı konusunda en ufak bir bilgim bile yoktu. bir kaç gün sonra başka bir dr ye gittik ben içeride hazırlanırken dr eşime bu %90 cinsel yolla bulaşır diyerek üstü kapalı eşini aldattın mı diye sormuş . dr den çıktığımızda eşimin yüzü sapsarıydı . tabii bu yolla bulaştığını öğrenince büyük bir şok yaşadık. eşimin beni aldatmadığından çok eminim bende aldatmadım dolayısıyla bu virüs nereden nasıl bulaştı bilemiyorum. ama dahada kötüsü var bu testin sonucunu almadan bir kaç gün önce eşim beni rüyasında görmüş ve ben ona rüyasında onu aldattığımı söylemişim ertesi gün sabah anlatmıştı. rüyayı pek ciddiye almadı 4 gün sonra test pozitif çıktı pozitif çıktıktan sonra o çok üzgündü morali düzelsin diye birazda benim zorlamamla beraber olduk .o an bunun cinsel yolla bulaştığını bilmiyordum . sonrasında virüsün %90 cinsel yolla bulaştığını öğrendik aslında beni suçlayıcı bir şey demedi önce bir şok yasadı ne yapacağını şaşırdı . sonrasında ise önüme ne bulursa koyup yedirmeye başladı ama yinede eskisi gibi değil eskiden bana sarılarak yatardı artık o yok . biliyorum patlamamak için kendini zor tutuyor . çok hassas duygusal bir çocuğumuz var o olmasa kimbilir belkide çoktan boşanma davası bile açmıştı. ne yapacağımı şaşırdım ama tüm bunlara rağmen her sabah kalkıp bana ballı süt veriyor eczaneden gitmiş güçlü bir beta glutan hap almış . çok tedirginim sürekli internette forumlarda bu hastalık ile bilgiler ediniyor. bugun bana madem bu pozitif çıktı neden o gece benimle beraber oldun neden bu hpv nedir diye incelemedin gibi sorular sordu bulaşıcı olduğunu bilmiyordum dedim. peki dedi aslında bence benden çok oğlumuzun annesiz kalmasından daha çok korkuyor.onun açısından bakınca ona hak vermiyor da değilim. hiç telefonlarıma bakmayan maillerime bakmayan adam maillerime bakıyor telefonuma bakıyor son görüşmelere bakıyor. iş yerime aniden geldi . şimdilik bir şey demiyorum çok moralim bozuk. bu evlilik kavgasız gürültüsüz ne kadar daha gider bilemiyorum.
ayrıca doktor sizden kolposkopi istedi mi? ascus çıkan smear testlerinde eğer hpv tespit eidlmişse rahim ağzı kanserinde ortaya çıkan cin1 cin2 gibi hücreleri tespit edebilmek ve rahim ağzı kanseri olmadığınızı ortaya çıkarmak adına kolposkopi yapılması da öneriliyormuş. tabi lezyon ve siğil veya enfeksiyon göründüyse.Bunun bir tedavisi yok diye biliyorum her ikimizdede herhangi bir siğil falan yok. Şu ana kadar Netten edindiğim bilgiler ben kontrollerimi ihmal etmeyeceğim ve bağışıklık sistemini güçlü tutacagım o kadar. Sanırım eşim içinde aynısı. Sonrada virüsün kendisinin kaybolmasını bekleyecegiz. Başka bir tedavi varmı virüsü yok eden
arkadaşlar ben düzenli olarak kadın doğumcuya giderim vucudumda herhangi bir siğil falanda yok nedense dr son seferde hpv testi istedi ve test pozitif çıktı. açıkcası o ana kadar ben bu virüsün sadece rahim kanseri yaptığını biliyordum . cinsel yolla bulaştığı konusunda en ufak bir bilgim bile yoktu. bir kaç gün sonra başka bir dr ye gittik ben içeride hazırlanırken dr eşime bu %90 cinsel yolla bulaşır diyerek üstü kapalı eşini aldattın mı diye sormuş . dr den çıktığımızda eşimin yüzü sapsarıydı . tabii bu yolla bulaştığını öğrenince büyük bir şok yaşadık. eşimin beni aldatmadığından çok eminim bende aldatmadım dolayısıyla bu virüs nereden nasıl bulaştı bilemiyorum. ama dahada kötüsü var bu testin sonucunu almadan bir kaç gün önce eşim beni rüyasında görmüş ve ben ona rüyasında onu aldattığımı söylemişim ertesi gün sabah anlatmıştı. rüyayı pek ciddiye almadı 4 gün sonra test pozitif çıktı pozitif çıktıktan sonra o çok üzgündü morali düzelsin diye birazda benim zorlamamla beraber olduk .o an bunun cinsel yolla bulaştığını bilmiyordum . sonrasında virüsün %90 cinsel yolla bulaştığını öğrendik aslında beni suçlayıcı bir şey demedi önce bir şok yasadı ne yapacağını şaşırdı . sonrasında ise önüme ne bulursa koyup yedirmeye başladı ama yinede eskisi gibi değil eskiden bana sarılarak yatardı artık o yok . biliyorum patlamamak için kendini zor tutuyor . çok hassas duygusal bir çocuğumuz var o olmasa kimbilir belkide çoktan boşanma davası bile açmıştı. ne yapacağımı şaşırdım ama tüm bunlara rağmen her sabah kalkıp bana ballı süt veriyor eczaneden gitmiş güçlü bir beta glutan hap almış . çok tedirginim sürekli internette forumlarda bu hastalık ile bilgiler ediniyor. bugun bana madem bu pozitif çıktı neden o gece benimle beraber oldun neden bu hpv nedir diye incelemedin gibi sorular sordu bulaşıcı olduğunu bilmiyordum dedim. peki dedi aslında bence benden çok oğlumuzun annesiz kalmasından daha çok korkuyor.onun açısından bakınca ona hak vermiyor da değilim. hiç telefonlarıma bakmayan maillerime bakmayan adam maillerime bakıyor telefonuma bakıyor son görüşmelere bakıyor. iş yerime aniden geldi . şimdilik bir şey demiyorum çok moralim bozuk. bu evlilik kavgasız gürültüsüz ne kadar daha gider bilemiyorum.
Üniversite hastanesine gitmedikki kadıköydeki medipol de oldu. O zaman testte hata yaptılar. Tekrar yaptıracagım bu testi. Eziyet ediyor demek agır ya henüz açıkca suçlayıcı bir sey bile demedi ama tavırları değişti
En çok da böyle tipler aldatır zaten.o yapmaz ya mümkün değil yolda dekolte giyen birini görse başını yere eğer yolunu değiştirir. adam vurdu deseler inanırım ama gitti başkasıyla yattı zina yaptı deseler hayatta inanmaz
Evet biliyorum cnm bagisiklik sistemi normalde bu virusu tamamen vucuttan temizliyor ancak kalan lezyonlar kansere donusebiliyormus.Tedavisi var ve rutin kontrol altında tutulmalı. Tedavi edilmez ise kansere neden olabiliyor. Her hpv taşıyan kanser değil bu kansere meyilli bir virüs sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?