gül gibi giden evliliğim kabusa döndü

Hayır adam konu açmış diye demedim onu,adam suç bastırmak için yapıyor bunu...içinde gerçekten bir şüphe olsaydı böyle davranmazdı,şimdi eşini kapı dışarı etmişti...o yüzden adamın oyunundan midem bulandı...tabi bu benim düşüncem...bence eşinin kk daki paylaşımından ve kafa karışıklığından haberdar ve bunu kullanıyor aklınca

Negatif çıkmaz yüzde doksan pozitif çıkacak çünkü beraber olmuşsunuz kaç kez...ve bu virüs erkeklerde penis kanseri gırtlak kanseri yapıyor,eşinde varsa sen tedavi olmazsın çünkü sen tedavi olsan da o sürekli sana bulaştırmaya devam edecek

Ayrıca ne kadar bencilmiş eşin,o tedavi olmazsa sen de tedavi olamazsın sürekli bir bulaş söz konusu olacak.çocuğunuza bulaşacak,kullandığınız tuvaletlerden başka insanlara bulaşacak,sen tedavi olmadığın için kötü sonuçlar ortaya çıkacak,belki de eşinde kötü sonuçlar ortaya çıkacak...allah aşkına açın biraz bilimsel araştırma yapın ya

Sizde varsa ondada vardır korkmayın aynı yatağı paylaşıyorsunuz sonuçta,sizden şüphesi olsaydı şimdiye ayrılırdı.. Çocuğunuz varsa onada bulaşır Allah korusun beraber tedavi olmanız lazım.Her yerden bulaşan bir hastalık bu korkmanızı gerektirecek bir şey yok..Dimdik durun karşısında suç işlemiş değilsiniz gönlünüzü ferah tutun.

Bunun bir tedavisi yok diye biliyorum her ikimizdede herhangi bir siğil falan yok. Şu ana kadar Netten edindiğim bilgiler ben kontrollerimi ihmal etmeyeceğim ve bağışıklık sistemini güçlü tutacagım o kadar. Sanırım eşim içinde aynısı. Sonrada virüsün kendisinin kaybolmasını bekleyecegiz. Başka bir tedavi varmı virüsü yok eden

siz smear testi ile mi öğrendiniz hpv taşıdığınızı

Partnerinizde HPV saptanmış olması, onun sizinle beraberken başka biriyle daha birlikte olduğunu göstermez. Çünkü, HPV enfeksiyonu hiçbir belirti vermeden yıllarca kalabildiği gibi yıllar sonra da ortaya çıkabilir.
bir internet sitesinden alıntıladım.

iki insanın evliliği ile ilgili nasıl böyle bol keseden sallıyorsunuz aklım almıyor. çok fenasınız. daha konu hakkında bilginiz bile tam değilken bu derece emin konuşmanız cahilliğinizden olsa gerek.

siz smear testi ile mi öğrendiniz hpv taşıdığınızı
Hayır dr önce smear istedi son test normal çıktı bir önceki smear testin sonucu (yaklaşık bir yıl önce) ascus çıkmıştı. Dr de son test normal çıkmış ama önceki ascus çıkmıştı ascus çıkan bir hastama hpv testi yaptık pozitif çıktı sanada yapalım. Demişti. Bunun üzerine hpv testi yapıldı.

Zor bi durum. Allah yardımcınız olsun bir sınavdan geciyorsunuz. Eşinize güvenmeniz bile çok güçlü olduğunuzu gösteriyor. Atlatirsiniz bu günleri de korkmayın

anlıyorum. eşiniz veya siz evliliğinizden önce veya sonra başka partnerlerle cinsel birliktelik yaşadıysanız bulaşma 3-5 yıllık sürede bile olabiliyormuş. ayrıca tam bir ilişki de şart değil. virüs cinsel bölge ve anüs etrafındaki deriyi tuttuğu için sürtünme yoluyla derideki mikro çatlaklar vasıtasıyla iletiliyormuş. başınızdan yıllar önce de olsa böyle bir olay geçtiyse muhtemelen bu sebepten hpv kapmış olabilirsiniz. ayrıca hpv nin bilinen 120 den fazla çeşidi varmış sizin hpv tipiniz nedir? düşük riskli gruptaysanız serviks kanseri yapma olasılığı düşük oluyor virüsün. birçok kişi hayatında 1 kez hpv geçirip bu virüsü kendi kendine yenebiliyormuş. yani bence kendinizi ve bağışıklık sisteminizi ve en önemlisi pskolojinizi koruyun. eşinizle doğru bilgiler ışığında iletişime geçin. ne yolla bulaştığını ancak bu şekilde öğrenebilirsiniz. eşinizde de hpv varsa ve cinsel birlikteliğe devam ediyorsanız iyileşmeniz geç olacaktır. ama hpv tipiniz aynı ise birbirinize bulaştırma durumu olmayacağından cinsel ilişkide problem yokmuş. bilginize:)

Eee kocanizda test yaptimi ? Onda cikti mi ?

ayrıca doktor sizden kolposkopi istedi mi? ascus çıkan smear testlerinde eğer hpv tespit eidlmişse rahim ağzı kanserinde ortaya çıkan cin1 cin2 gibi hücreleri tespit edebilmek ve rahim ağzı kanseri olmadığınızı ortaya çıkarmak adına kolposkopi yapılması da öneriliyormuş. tabi lezyon ve siğil veya enfeksiyon göründüyse.

Son zamanlarda bu virüsü cok duyar oldum. Hic kontrole gitmeyenim nasil haberi olur???
Esinizden emimseniz. Alip konusun netten beraber arastirin. Gecmis olsun.

bende de var...ve bır turlu gıtmıyor.smir testi yaptırmıstım bsy cıkmamıstı.hpv testı yaptırmadım ..benımkı de eşimden once vardı.nerden bulastı bılmıyorum ama eşım bu konuda hıc de baskı yapmadı...ne salakca bı takıntı...eşin sucu kendınde bulsun...pskolojık baskı yapıyor sana bence? asıl ben ondan suphelen derım...ne munasebet yanı.ayrıca klozetten ve yatılı okullardan falan cok bulasır.kalabalık mekanları sever bu vırus

koskoca evli barklı insanlarsınız. karşılıklı oturup soruna çözüm bulmak yerine forumlarda işiniz ne? bi de ballı süt bilmem ne valla konuya inanaasım gelmedi.

ayrıca o doktora diplomasını veren okula selam gönderiyorum burada.

ayy o medipolde kapalı kılolu kadın dogumcuya mı gıttın yoksa...o ıse dıcek cok sey var !

Benim anlamadığım benimle neden birlikte oldun derken, bana niye bulaştırdin gibi mi bişey söyledi ya da daha derine inip sen beni aldattın ve hemen bana bulaştırma istedin ki beni suçlayasın diye mi mi demek istemiş. Aşıları korunma yolları neyse eşinize bulasmamissa olsun . Kafanizdaki bu aldatma olaylarını da bi atın. İnsanın başına neler gelmiyor ki. İyice araştırıp umarım eşiniz de sizi daha fazla yıpratmaz. Ama onu da anlamaya çalışıyorum bir anda yaşadığı sokun etkisiyle sağlıklı düşünmemiş olabilir. Allah yardımcınız olsun.

Tedavisi var ve rutin kontrol altında tutulmalı. Tedavi edilmez ise kansere neden olabiliyor. Her hpv taşıyan kanser değil bu kansere meyilli bir virüs sadece
Evet biliyorum cnm bagisiklik sistemi normalde bu virusu tamamen vucuttan temizliyor ancak kalan lezyonlar kansere donusebiliyormus.
Bende arastirdim biraz ancak tedavisi olan bir hastalik degil anladigim kadariyla..sigillerin yakilmasi ya da dondurulmasi gerekmis sadece yayilmamasi acisindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…