gül gibi giden evliliğim kabusa döndü

Dün cesaretimi toplayıp Eşime bu konuyu okutturdum .biraz baktı sonra Bir şey demeden başka bir forum sayfası açtı al oku dedi. o da buna benzer bir konu açmış aynı burada benim Yazdığım gim gibi Karım beni kesin aldatmaz bu mümkün değil dünya tersine dönmeye başladı deseler inanırım ama karın seni aldattı deseler inanmam Yazmış . Yanıt verenlerde buradaki bazı arkadaşlar gibi yazmış . Neden bu kadar güveniyorsun yapmış olabilir . Kadın milletine bu kadar Güvenilir mi vs vs gibi Yazmış bazılarıda buradakiler gibi başka yerden bulaşmıştır takma kafana falan Yazmış. Dondum kaldım keske hiç okutturmasaydım . Bozuk olan moralim daha çok bozuldu.

Yuh nasıl saçmalamış doktor. Tamam cinsel yollada bulaşır ama bunun dışında birçok yolu var bunun.

Siz şunu bir okuyup bilgi sahibi olun eşinize de okutun. Gerçi siz ondan şüphe etmeksizin o sizden şüphe ediyor ise bu baya acı

https://www.medikalakademi.com.tr/hpv-temaslada-bulasiyor/

Ne saçma bir ilişkiniz var yahu,oturup adam gibi baştan konuşacağınıza ikiniz de gidip forumlarda paylaşıp çözüm aramışsınız,ayyy hele kocan nasıl başka insanlarla paylaşmış bu konuyu midem bulandı

henüz farkında değilsiniz fakat eşiniz tam da aldatan erkek psikolojisi içinde.
şuan zan altında kalan sizsiniz.
niçin?
ondan şüphe etmeyin, kendinize nasıl bulaştığını onun dışında ki yerlerde arayın diye.

asla yapmaz diye birşey yok ve sonunda ne olur bilir misiniz?
hayat öyle hor birşeydir ki sırf ''asla yapmaz'' dediğiniz için aldatılırsınız.

Kocan belliki aldatmış gitmiş bi de yalandan forumda paylaşmış,güya eşini çok seviyor ya,suçu sana yükleyip güya savunmaya geçiyor bi de karısını...gerçekten aldatmasaydı şimdi bu şüpheyle seni kapının önüne koymuştu...biraz bilimsel kaynak okuyun yahu böyle forum forum gezip birbirinizi kandıracağınıza...kesin ve net eşinin seni aldattığını ve suç bastırmak için de böyle davrandığını düşünüyprum

Çok büyütmüşsünüz bu virüsü. Artık hemen hemen herkeste rastlanıyor bu virüse... Sadece cinsel yolla da bulaşmaz..

Peki eşinizde oldumu tahlil ondada varmı bu virüs..

yani nerden bulaştığı da önemli bir soru

şuana kadar sorulmuş en mantıklı soru:)
Tahlilin doğruluğunun ispatı için sordum belkide tahlil sonucu yanlıştır özel hastanede yaptırmış tahlili üniversitede değil sonuç yanlış olabilir..

neden

kadın paylaşmış siz de biz de cevap yazmışız sorun yok da adam aynısını yapınca neden mideniz bulandı

neden bir çifte standart durumu

konu sahibi, siz kendi testinizi tekrarlatın, eşinize de yaptırın test

pozitif çıksa bile o son ilişki ile değildir daha önce bulaşmış olması lazım

başkaca doktora da gidin bir de kan vs verdiler mi ya da doğumda falan çocuk küçük ise o zaman da bulaşabilir

doktor çocuğa da test yapın dedi mi bir de

Tahlilin doğruluğunun ispatı için sordum belkide tahlil sonucu yanlıştır özel hastanede yaptırmış tahlili üniversitede değil sonuç yanlış olabilir..
yoo aynı fikirdeyim sizinle de bi sürü yorum yapılmış kesin eşin aldatmıştır vs vs diye. olabilir tabi ama hpv virüsü serviks kanseri riskini %200 artıran ciddi bir virüs. o yüzden bence öncelikle tedaviye odaklanılmalı.

ayrıca temas yoluyla bulaşıyor fakat bu temas çok çok büyük oranda cinsel organ ve çevresine yapılan temas. yani hpv çok büyük olasılıkla cinsel yolla bulaşıyor.istatistiki konuşuyorum. konu sahibine özel bi yorum yapmıyorum.

Tahlil doğruysa bile ilk tahlil veren siz olduğunuz için ilk siz ebelenmişsiniz, ilk tahlili veren eşiniz olsaydı şu an o zan altında kalacaktı bunuda eşinize hatırlatın lütfen..

Tedavisi yok sanırım vücut kendi direnciyle yenerse anca

Bundan yillar önce cok küçükken tip Fakültesinde yapilan bir tahlilde hepatit b çıkmıştı bende. Emin olamadik çünkü daha cocuktum. Sonra ayni hastane de bi daha tahlil yaotirdik bi baska hastanede daha.. ayni hafta icinde.. cok şükür ki çıkmadı. Megerse ilk tahlil sonucu karismis. Filmlerde olmuyor her zaman bu karisiklik. Hepsini okumadim yorumlarin ama bu ihtimali bi göz önünde bulundurun

Bakın size link attım eşiniz10 yıl önce biri ile birlikte olsa bile bugün size bunu bulaştırabilir. Yada eşinize size biyerde bulaştı ise havuz wc iç giyim mayo deneme hamam sauna vs de. Bu virüs uzun yıllar sinsi sinsi yaşayabiliyor vücutta. Doktorun bukadar cahil olduğu memlekette halktan birinin ilk aklına gelen aldatma olması da gayet normal

o yapmaz ya mümkün değil yolda dekolte giyen birini görse başını yere eğer yolunu değiştirir. adam vurdu deseler inanırım ama gitti başkasıyla yattı zina yaptı deseler hayatta inanmaz
Bu konular da değil kocanıza babanıza bile güvenmeyin bence eninde sonunda erkek milleti

İlk gün bende tahlil olacagım demişti. Sonra nasıl yapıldıgını öğrenince hayatta olmam dedi. (penise bir sey sokup parca alınıyor demişler sanırım) daha sonra ise bir kaç hastaneyi arayıp kan ile yapılıp yapılmadığını soruyordu. Sanırım bir hastane kan ile yapıldıgını söylemiş. Ama açıkcası ben yaptırmasını istemiyorum negatif çıkarsa bu sefer bana hepten suçlu muamelesi yapacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…