Yuh nasıl saçmalamış doktor. Tamam cinsel yollada bulaşır ama bunun dışında birçok yolu var bunun.arkadaşlar ben düzenli olarak kadın doğumcuya giderim vucudumda herhangi bir siğil falanda yok nedense dr son seferde hpv testi istedi ve test pozitif çıktı. açıkcası o ana kadar ben bu virüsün sadece rahim kanseri yaptığını biliyordum . cinsel yolla bulaştığı konusunda en ufak bir bilgim bile yoktu. bir kaç gün sonra başka bir dr ye gittik ben içeride hazırlanırken dr eşime bu %90 cinsel yolla bulaşır diyerek üstü kapalı eşini aldattın mı diye sormuş . dr den çıktığımızda eşimin yüzü sapsarıydı . tabii bu yolla bulaştığını öğrenince büyük bir şok yaşadık. eşimin beni aldatmadığından çok eminim bende aldatmadım dolayısıyla bu virüs nereden nasıl bulaştı bilemiyorum. ama dahada kötüsü var bu testin sonucunu almadan bir kaç gün önce eşim beni rüyasında görmüş ve ben ona rüyasında onu aldattığımı söylemişim ertesi gün sabah anlatmıştı. rüyayı pek ciddiye almadı 4 gün sonra test pozitif çıktı pozitif çıktıktan sonra o çok üzgündü morali düzelsin diye birazda benim zorlamamla beraber olduk .o an bunun cinsel yolla bulaştığını bilmiyordum . sonrasında virüsün %90 cinsel yolla bulaştığını öğrendik aslında beni suçlayıcı bir şey demedi önce bir şok yasadı ne yapacağını şaşırdı . sonrasında ise önüme ne bulursa koyup yedirmeye başladı ama yinede eskisi gibi değil eskiden bana sarılarak yatardı artık o yok . biliyorum patlamamak için kendini zor tutuyor . çok hassas duygusal bir çocuğumuz var o olmasa kimbilir belkide çoktan boşanma davası bile açmıştı. ne yapacağımı şaşırdım ama tüm bunlara rağmen her sabah kalkıp bana ballı süt veriyor eczaneden gitmiş güçlü bir beta glutan hap almış . çok tedirginim sürekli internette forumlarda bu hastalık ile bilgiler ediniyor. bugun bana madem bu pozitif çıktı neden o gece benimle beraber oldun neden bu hpv nedir diye incelemedin gibi sorular sordu bulaşıcı olduğunu bilmiyordum dedim. peki dedi aslında bence benden çok oğlumuzun annesiz kalmasından daha çok korkuyor.onun açısından bakınca ona hak vermiyor da değilim. hiç telefonlarıma bakmayan maillerime bakmayan adam maillerime bakıyor telefonuma bakıyor son görüşmelere bakıyor. iş yerime aniden geldi . şimdilik bir şey demiyorum çok moralim bozuk. bu evlilik kavgasız gürültüsüz ne kadar daha gider bilemiyorum.
henüz farkında değilsiniz fakat eşiniz tam da aldatan erkek psikolojisi içinde.11 yıllık bir evliliğim var 2 yılda öncesi toplam 13 Yıldır tanıyorum bu adam salakça bir için cinayet işleyebilir ama harama el sürmez zina asla yapmaz. Dünya'nın en salak işini yapar ama asla aldatmaz. Virüs hastanede Dr de bulaştı diye düşünmeye başladım aklıma başka yer gelmiyor ama Ondada Dr aletlri prezervatif takarak kullandı hep o da Zayıf bir Olasılık.
şuana kadar sorulmuş en mantıklı soru:)Peki eşinizde oldumu tahlil ondada varmı bu virüs..
Tahlilin doğruluğunun ispatı için sordum belkide tahlil sonucu yanlıştır özel hastanede yaptırmış tahlili üniversitede değil sonuç yanlış olabilir..yani nerden bulaştığı da önemli bir soru
şuana kadar sorulmuş en mantıklı soru:)
Ne saçma bir ilişkiniz var yahu,oturup adam gibi baştan konuşacağınıza ikiniz de gidip forumlarda paylaşıp çözüm aramışsınız,ayyy hele kocan nasıl başka insanlarla paylaşmış bu konuyu midem bulandı
yoo aynı fikirdeyim sizinle de bi sürü yorum yapılmış kesin eşin aldatmıştır vs vs diye. olabilir tabi ama hpv virüsü serviks kanseri riskini %200 artıran ciddi bir virüs. o yüzden bence öncelikle tedaviye odaklanılmalı.Tahlilin doğruluğunun ispatı için sordum belkide tahlil sonucu yanlıştır özel hastanede yaptırmış tahlili üniversitede değil sonuç yanlış olabilir..
ayrıca temas yoluyla bulaşıyor fakat bu temas çok çok büyük oranda cinsel organ ve çevresine yapılan temas. yani hpv çok büyük olasılıkla cinsel yolla bulaşıyor.istatistiki konuşuyorum. konu sahibine özel bi yorum yapmıyorum.yoo aynı fikirdeyim sizinle de bi sürü yorum yapılmış kesin eşin aldatmıştır vs vs diye. olabilir tabi ama hpv virüsü serviks kanseri riskini %200 artıran ciddi bir virüs. o yüzden bence öncelikle tedaviye odaklanılmalı.
Tedavisi yok sanırım vücut kendi direnciyle yenerse ancayoo aynı fikirdeyim sizinle de bi sürü yorum yapılmış kesin eşin aldatmıştır vs vs diye. olabilir tabi ama hpv virüsü serviks kanseri riskini %200 artıran ciddi bir virüs. o yüzden bence öncelikle tedaviye odaklanılmalı.
Tedavisi var ve rutin kontrol altında tutulmalı. Tedavi edilmez ise kansere neden olabiliyor. Her hpv taşıyan kanser değil bu kansere meyilli bir virüs sadeceTedavisi yok sanırım vücut kendi direnciyle yenerse anca
Bu konular da değil kocanıza babanıza bile güvenmeyin bence eninde sonunda erkek milletio yapmaz ya mümkün değil yolda dekolte giyen birini görse başını yere eğer yolunu değiştirir. adam vurdu deseler inanırım ama gitti başkasıyla yattı zina yaptı deseler hayatta inanmaz
Peki eşinizde oldumu tahlil ondada varmı bu virüs..[/QUO
İlk gün bende tahlil olacagım demişti. Sonra nasıl yapıldıgını öğrenince hayatta olmam dedi. (penise bir sey sokup parca alınıyor demişler sanırım) daha sonra ise bir kaç hastaneyi arayıp kan ile yapılıp yapılmadığını soruyordu. Sanırım bir hastane kan ile yapıldıgını söylemiş. Ama açıkcası ben yaptırmasını istemiyorum negatif çıkarsa bu sefer bana hepten suçlu muamelesi yapacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?