Cilt Bakımı Ürünleri Gül maskesi ve kil özlü sabun

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.656
798
Bu ikisinden birini deneyen var mı aranızda?
Gül maskesinden kasıt hani gül özlü malzemeler satıyorlar ya ıspartalılar genellikle onlardan
Etkili oluyor mu gerçekten cilde nasıl bir etki yapıyor
Cevaplar için teşekkür ederim şimdiden :KK68:

ek: bir de bu kil özlü sabun mesela ne kadarda bir kullanılmalı. mesela gül maskesi haftada iki den fazla kullanılmazmış

Son düzenleme:
Canım, benim bir arkadaşım vardı cildi çok kaliteli parlıyordu hep yaptığı bir maske vardı şöyleydiki saf gül suyuna kil ekliyordu çamur kıvamı gibi oluyor onu yüzüne sürerdi on dk sonra yikardi cildi parlak ve gergin yapıyor iyiki aklıma düşürdün bende yapayım

Canım, benim bir arkadaşım vardı cildi çok kaliteli parlıyordu hep yaptığı bir maske vardı şöyleydiki saf gül suyuna kil ekliyordu çamur kıvamı gibi oluyor onu yüzüne sürerdi on dk sonra yikardi cildi parlak ve gergin yapıyor iyiki aklıma düşürdün bende yapayım

hha kadınlarkulubündeyiz sonuçta aklımıza hep bişeyler düşürüyolar :KK23:

ama ben ayrı ayrı yapıcam gül maskesini hazır aldım gülle ilgili ürünler satan bir yerden kil özlü sabunum da ayrı ama ne kadarda bir uygulasam bilemiyorum iyi bir şey yapayım derken kötü olmasın :110:

Ben gül suyunu buz kaliplarinda buzluga koyup her gun bi tanesiyle yuzume masaj yapiyodum arkadasim guzellestin gul suyu mu ise yaradi demisti. Biraktim sonra zaten gercek gulsuyu degildi. Gercegini aldim ama o da cildimi yaglandiriyodu halbuki cildim zaten yagli ve ben bu yaglardan kurtulmaya calisiyorum onu da biraktim. Kil gic kullanmadim nerden aktardan mi aliniyo

Ben gül suyunu buz kaliplarinda buzluga koyup her gun bi tanesiyle yuzume masaj yapiyodum arkadasim guzellestin gul suyu mu ise yaradi demisti. Biraktim sonra zaten gercek gulsuyu degildi. Gercegini aldim ama o da cildimi yaglandiriyodu halbuki cildim zaten yagli ve ben bu yaglardan kurtulmaya calisiyorum onu da biraktim. Kil gic kullanmadim nerden aktardan mi aliniyo

yok özel sabununu yapmışlar kil özlü ben ondan aldım

benimkisi maske şeklinde yapılmış ve cildim yağlı :KK54:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X