Tatlı Tarifi Gül Tatlısı (Piyale Un Sponsorlugunda)

harika bayıldım ben bu tatlıya ellerinize sağlık..

hafta sonu gelecek misafirlerime deneyeceğim inş.benimkilerde bu kadar güzel olur..

harika bayıldım ben bu tatlıya ellerinize sağlık..

hafta sonu gelecek misafirlerime deneyeceğim inş.benimkilerde bu kadar güzel olur..

Çok teşekkür ederimm
Tabiki bu kadar güzel olur..Misafirlerinize çok güzel,şık bir tatlı ikramı olacak Lütfen sonucunu bizimle paylaşın

işin en tatlı yeri burasıı çok güzel görünüyor arzum hanımm
şık görünüşün altında leziz bir tat da olsa gerekk

başarılar

Arzum,cuğum o rahatsız parmağınla ne harikalar yaptın güzel şeyler yapmışsın ellerine o güzel gönlüne sağlık kendide güzel arkadaşım işte kadınlık budur.......30 yıllık evliyim böyle bir yenebilir tablo yapmadım hiç.....

cok enfess olmuş..ellerınıze saglıkkkk

işin en tatlı yeri burasıı çok güzel görünüyor arzum hanımm
şık görünüşün altında leziz bir tat da olsa gerekk

başarılar

Çok çok teşekkür ederim Emin olun görüntüsü kadar tadıda bir o kadar haarikaa İnsan önce bu görüntüyü bozmaya,yemeye bile kıyamıyor ama yedikçede yiyesi geliyor

Canım benimm Parmaklıgımla ben uyum içindeyiz artık,3 ay olacak hala parmagımda çünkü Tabi ilk başlarda birşey yapamıyordum rahatsız ediyordu ama iyileşti biraz şükür..
Yaptık işte birşeyler..Kızım çok istedi bu tatlıyı yapmamı çünkü o da çok seviyor İnşallah bu sefer ugurlu gelir tatlım

Sende yapabilirsin tabikide Ailen,arkadaşlarım,akrabaların için inanılmaz bir süpriz olur vallahi
Çok çok teşekkür ederim degerli yorumların için

Çok çok teşekkür ederim Emin olun görüntüsü kadar tadıda bir o kadar haarikaa İnsan önce bu görüntüyü bozmaya,yemeye bile kıyamıyor ama yedikçede yiyesi geliyor

uzak takip ediyorum sizi..gerçekten çok beceriklisinizzz
fotoğraflar bir o kadar güzel ki gerçeğini dediğiniz gibi yemeğe kıyamaz insan.ama bir tatlı manyağı olarak
ne yapar eder yerdim bennnnn

Ben nasıl oldu da bu emeğini görmedim,aslında kaçırmazdım ama kusura bakma canım benim,başarılar diliyorum.....Kızını da öp benim için....

cok enfess olmuş..ellerınıze saglıkkkk

Çok teşekkür ederim Keşke ikram edebilsem sizlere,tadınada bakabilseniz Ama inanın tadıda çok güzel,görüntüsünün şahaneligi zaten ortada Mutlaka denemenizi tavsiye ederim :13:

uzak takip ediyorum sizi..gerçekten çok beceriklisinizzz
fotoğraflar bir o kadar güzel ki gerçeğini dediğiniz gibi yemeğe kıyamaz insan.ama bir tatlı manyağı olarak
ne yapar eder yerdim bennnnn

Çok teşekkür ederim..Mutfagı çok seviyorum.Saatlerimi geçirebilirim mutfakta,hiç üşenmem.Güzel görüntüler,tatlar çıkarırsam benden mutlusu olmaz Daha önce İçli Köfte tarifinide vermiştim Mezeler,Ara sıcaklar bölümünde.İnanın verdigim tarifleri dogru yaparsanız kötü bir süprizlerle karşılaşmazsınız ve çok begenirsiniz eminimki..

Biz ailecek bu tatlıyı yemeye kıyamadık önce.Tabaklarla önümüzde durdu uzun bir süre,bakışıp durduk Eşim -Nasıl kıyacagım bu görüntüyü bozmaya dedi, ama çocuklar dayanamadı kırmızı güllü tatlıları önce yaprakalrını sonrada güllerini yemeye başladılar.Eşimde- Bende dayanamıyorum diyip girişti vallahi
Ertesi gün misafirlerime ikram ettim,hepsi tatlıyı görünce önce bir şaşırdılar.Tabi tarif istediler,tadına baktılar..
İnsan çok mutlu oluyor böyle şeyerle karşılaşınca.Sonuçta ortada bir emek oluyor ve o emegin karşılıgını almak,heleki büyük bir begeniyle ve güzel sözlerle almak bütün o yorgunlugunuzu unutturuyor

Tatlının sonunu ben yedim yine.Vallahi bende tatlı canavarıyım ve hiç dayanamam

Canım benim o güzel paylaşımlarına ve yardımlaşma sevgine karşılık umarım şans artık senden yana olur hak eden ödülü alsın diyorum.Seni çok seviyorum kızının dilekleride kabul olsun inşallah madem çok istemiş vardır bir hayır......

Ben nasıl oldu da bu emeğini görmedim,aslında kaçırmazdım ama kusura bakma canım benim,başarılar diliyorum.....Kızını da öp benim için....

Olsun canım,gözünden kaçmıştır Kusura bakmam hayatım
Öperim teyzesi O da seni öpüyor

Ellerine saglik canim,gercekten cok hos gorunuyor.bol sans diliyorum yarismada

bende cok begendım vallahı.
eşin çok şanslı vallla senın gıbı bı eşi oldugu ıcın

arzum77,
güller ne kadar canlı ve güzel duruyor öyle, sunuma diyecek tek bir sözüm yok, süper
Yarışmada başarılar dilerim

sayfayı açtığımda hiç bu kadar güzel bi görüntü beklemiyordum ne yalan söylim pek şerbetli tatlıyla aram yok adını okuyunca öylesine bi bakim dedim amaaaaa ne görim kız süperr gözüküyo bunlarrr valla ellerine sağlık.. bende denemek isterim ama uğraşabilir miyim sence çok mu zaman harcatıyo benim canavarları biliyosun yapana kadar rezil etmesinler beni.. eşim ölüyo şerbetli tatlılara zavallım karısından hayır yok kendim sevmiyorum diye yapmıyorum da en son adam kendi künefe yapmayı öğrendi bunu bende denemek istiyorum içli köfteyi de senin sayende ilk yapmıştım. bi de bu yemek tatlı vs nasıl oy kullanılıyo bilmiyorum da içli köfteni de çok beğenmiştim ama oy durumunu bilmediğimden kullanamadım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…