sayfayı açtığımda hiç bu kadar güzel bi görüntü beklemiyordum ne yalan söylimpek şerbetli tatlıyla aram yok adını okuyunca öylesine bi bakim dedim amaaaaa ne görim kız süperr gözüküyo bunlarrr valla ellerine sağlık.. bende denemek isterim ama uğraşabilir miyim sence çok mu zaman harcatıyo benim canavarları biliyosun yapana kadar rezil etmesinler beni.. eşim ölüyo şerbetli tatlılara zavallım karısından hayır yok kendim sevmiyorum diye yapmıyorum da en son adam kendi künefe yapmayı öğrendi bunu bende denemek istiyorum içli köfteyi de senin sayende ilk yapmıştım. bi de bu yemek tatlı vs nasıl oy kullanılıyo bilmiyorum da içli köfteni de çok beğenmiştim ama oy durumunu bilmediğimden kullanamadım :26:
Gercekten mukemmel bir goruntu, eminim tadida nefisdir. Masallah sana Arzumcum, ellerine saglik, bol sanslar.
Çok teşekkür ederim canımBu gece oylama başlıyor,beklerim
Çok teşekkür ederim canımBu gece oylama başlıyor,beklerim
arzum nereye nasıl oy verebiliriz?
Cnm bayıldım ne güzel yapmışşsın lezzetindençok tam bi görsel şölen yemede yanında yat valla ben kıyamam yemeğe bile.Çok güzeller ellerine sağlık 10 parmağında on marifet maşallah Ama benim gözüm daha çok avatarına takılıyo vallahi
Oyladım bile cnm bu güzelliği tescillemek gerek dimi.Teşekkür ederim canım..Görüntüde lezzette 10 numara gerçekten
Canım Oylamayada gel lütfen,beklerimhttp://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/606134-serbetli-tatlilar.html
Çok teşekkür ederimMuhteşem tek kelimeyle
harika olmuş ellerine sağlıkkk
Emeğine sağlık canım, çok da romantik bir sunum olmuş, başarılar dilerim sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?