Tatlı Tarifi Gül Tatlısı (Piyale Un Sponsorlugunda)

oy oy oyy!! Sen varya ne marifetlisinn ablaaammm :13:

bunu bende deniycem bir arkadaş demiş ya yaz kıızım

ellerine sağlık kuzum oylama zor olucak

resim gibi olmuş, lezzetlidir de eminim ama yemeye kıyamaz insan

oy oy oyy!! Sen varya ne marifetlisinn ablaaammm :13:

bunu bende deniycem bir arkadaş demiş ya yaz kıızım

ellerine sağlık kuzum oylama zor olucak

Teşekkür ederim kardeş Mutlaka dene canım
Gönlün,yüregin hangisine evet derse ona oy verirsin tabi (bana vermezsen arkadaşlıktan çıkarırım fotolarımı göremezsin hee) Şaka şaka (desemde inanma,ciddiyim)

resim gibi olmuş, lezzetlidir de eminim ama yemeye kıyamaz insan

Valla bizde ailecek tatlıyı karşımıza alıp uzun uzun bakıştık Eşim çatalı nasıl degdirecegim ben,bu görüntü bozulurmu yahu desede dayanamadı.Önce kırmızı güllerden,sonra yapraklardan ve sarı güllerden sırasıyla yedi bitirdi Çocuklar kırmızı güllere odaklandı,renkli renkli görünce Öyle macera yaşadık işte
Teşekkür ederim bu arada canım arkadaşım

goruntuyee bayildimm renklendiriciyle kurabiye falan yapmayi seviyorum bu tatlidanda denemeliyim ellerine saglik abla :)

hahahahahhahaha süpersin ablam

:- bakak görek

goruntuyee bayildimm renklendiriciyle kurabiye falan yapmayi seviyorum bu tatlidanda denemeliyim ellerine saglik abla :)

Canım benimm,çok teşekkür ederim begendigine sevindim

Evet renklendiriciyle böyle harika sunumlar,görüntüler çıkabiliyor işte Ama mümkün mertebe dogal gıda boyalarını kullanmaya çalış tatlım Dışarıdan tükettigimiz birçok yiyecek ve içeceklerde dogal omayan renkledirici maddeler vücudumuza giriyor zaten

Canim yorum yaptim saniyodum ama sadece begenmisim unuttum galiba..
Cok guzel olmus emegine saglik.. Basarilar dilerim... Gül tatlisini bende cok yaparim ama gida boyasiz.. bunuda dusunmustum yapsammi diye :)
ama sana nasipmis :)

Canim yorum yaptim saniyodum ama sadece begenmisim unuttum galiba..
Cok guzel olmus emegine saglik.. Basarilar dilerim... Gül tatlisini bende cok yaparim ama gida boyasiz.. bunuda dusunmustum yapsammi diye :)
ama sana nasipmis :)

Teşekkür ederim canım..
Bende farklı bir tarifle katılacaktımama kızım çok istedi bu tarifi yapmamı,belki bu sefer ugurlu gelir dedim ve kırmadım

Nasip banaymış demekki..Ama olsun iyi olmuş bak sende o kadar güzel bir tarif paylaşmışsınki vallahi iyi olmuş yani

tesekkurler canim.. Kizinida op yerime :)
Ellerine saglik tekrar ...

Beyaz gül kırmızı gül güller arasından gelir....

Ellerine sağlık arzumm hem göze hem mideye hitap etmiş tatlın. Denemek istediğim bir tarifti hep senin tarifini deneyecegim inş.

Görüntü muhteşem tadıda öyledir kesin başarılar canım

Beyaz gül kırmızı gül güller arasından gelir....

Ellerine sağlık arzumm hem göze hem mideye hitap etmiş tatlın. Denemek istediğim bir tarifti hep senin tarifini deneyecegim inş.

Teşekkür ederim canım Mutlaka yap canım,sonucunuda bizimle paylaş ama olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…