güleceksiniz ama sürekli karnım gurulduyor

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
merhaba arkadaşlar..
buda sorun mu demeyin ..gerçekten çok kötü .sürekli karnım gurulduyor.
öyleki artık utanmaya başladım.ilk zamanlar çok önemsemiyordum ama ofiste toplantıda falan olunca çok gıcık bir durum oluyor.ne yapacağımı şaşırıyorum.böyle bişey basına gelen varmı?? 1 aydır falan böyle.

benimde okulda derste olurdu sınftakiler konşmaya başlasn die dua ederdmm şuan olmuoo nedense geçtii ama o zamanlarr guruldcak şmdi fln die düşünürdm hep şmdi düşnmüyorumm belki ondandr :/

benimde okulda derste olurdu sınftakiler konşmaya başlasn die dua ederdmm şuan olmuoo nedense geçtii ama o zamanlarr guruldcak şmdi fln die düşünürdm hep şmdi düşnmüyorumm belki ondandr :/

sorma canım ya berbat bir şey..
tam toplantıdayız benim karnım bando mızıka çalıyor.sanki insaat var içimde.
nasıl gececek bu meret

Bende uyumadan once yiyip yatinca oluyor uyuyamiyorum
Karnin ac oluncada guruldar gerci, ortayolu bulmak lazim.
Yedigin veya ictigin biseyden dolayi olabilirmi?
Bitki caylari iciyomusun? Metbolizmayi hizlandirir belki daha cok ses oluyodur.
Bilemedim valla aklima baska sebep gelmiyor.

Benimde basıma gelmişti bir dönem, sürekli gurul gurul, yerin dibine giriyordum resmen, cok utanıyordum.. Sonra kendiliğinden geçti, aklıma dahi gelmez oldu..

açlıkla alakası varmıı pekii ben okulda bazen acıkırdm öğlen arası vardıı eve gtmeden önce aç olurdummm. diyett yapıodm lisede flanda ondan oluoduu. sn diyet fln yapıosan yada yedklerne çok dikkat ediosann yeme saatlerini en azından toplantı öncesne all

çok fazla yemek yemem zaten.

açlıktan oluyor diye düşünüp yiyorum ama farketmiyor.

5 i bir arada içiyordum ondandır diye bıraktım ama gene kesilmedi.

başkada değişik bişey yiyip içmedimki.

ayy benımde eskiden tüm sunavlarda başıma gelen bişeydi özellekle dersanede deneme sınavlarında hep rezil olurdum. Şimdi senin yazını görünce aklıma geldi ama sonradan geçti nasıl geçtiğini hatırlamıyorum sanırım kilo alınca geçti galiba. Ama mide fıtığı gibi rahatsızlıklar neden olurmuş. İstersen bir dahiliyeciye görün belkide öyle birey olabilir.

Benimde basıma gelmişti bir dönem, sürekli gurul gurul, yerin dibine giriyordum resmen, cok utanıyordum.. Sonra kendiliğinden geçti, aklıma dahi gelmez oldu..

birde ben unutabilsem.

yanıma biri gelecek yada toplantı olacağı zamanlarda ödüm kopuyor artık..:18:

içimde resmen insaat var . hamile bayanların karnında bebek oynar ya
benimde bağırsaklar oynuyor

Toplantılarda Geğirmemek İçin Aç mı Gidiyorsunuz ?
Yağmurdan KAçarken Doluya Tutuldunuz Heralde..

stresten olabilrmi acaba ??

doktora gitsem yani bunun için doktora gidilirmi??

toplantı ne kdr sürüyor atıştrmalk bşyler alınn en azından. bence sizde bikaç kere oldu siz hep olcak die düşndünz ondan olduu şuan akma gelmioo bile gurultu bnm hç olmuodaa. bnce 3 aylk okl tatlnde aştm ben bunu okul yokken aklma gelmiodu gurultuu

evet onu denedim yani atıştırmayı..ama yarım saat zor dayandı .
sonra gene gök gürültüsü sesleri başladı..
zaten aklım hep karnımda ha başladı ha baslayacak diye unutamıyorum ki..
belki karşımdakiler fark etmiyor ama ben çok rahatsız oluyorum..
şuan bile gurul gurul karnım oysa az önce bir şeyler yedim.

komik bi başlık degilki, anlıyorum seni bende çok oldu sonra sebebini buldum, gazlı su falan, vallaha gurul gurul gurluyordu

aç yada tok gurultusu başkadır, onun sesi 10 saniye sürer artçı deprem gibi

bu barsaklardaki hareketlerdir, barsakla ilgili sorununuz varmı,

varsa saglık bolümü falan varsa oraya yazın ordan araştıralım sorunlarınızı.

barsaklarda üşütme, gazlı içecekler, önceden guruldayacagını düşünüp stres yapma, kabızlık ve ya tersi, gibi durumlarda çok olası bir durumdur ve bitkisel çaylar ve ya doktora başvurarak çare bulabilirsin.

komik değil ciddi ciddi bir dert oldu bana ama artık espriye vuruyorum..
düşünsenize ciddi bir toplantıda bir anda karnınızdan garip sesler geliyor ..
öyle bir utanıyorunki yer yarılsa içine girsem..
hadi ofisteki kızlara benimkiler gene basladı falan diye espri yapıyorum ama amirlerin yanında falan kötü oluyor ..
şuana kadar yaşamadığım bir sorun bağırsaklarda falan bildiğim bir şey yok ama ..
üşütme yada stres olabilir diye düşündüm

Bencede stresten oluyordur.Benimde başıma gelmişti bir dönem.Hatta bende nedenlerini araştırırken sırf bu karın guruldamalarını geçiremediğinden okulunu donduran birine rastlamıştım.Ben özel birşey yapmamıştım kendiliğinden geçti.İnşallah en kısa zamanda geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…