- Konu Sahibi honeysuckle
-
benimde okulda derste olurdu sınftakiler konşmaya başlasn die dua ederdmmşuan olmuoo nedense geçtii ama o zamanlarr guruldcak şmdi fln die düşünürdm hep şmdi düşnmüyorumm belki ondandr :/
Bende uyumadan once yiyip yatinca oluyor uyuyamiyorum
Karnin ac oluncada guruldar gerci, ortayolu bulmak lazim.
Yedigin veya ictigin biseyden dolayi olabilirmi?
Bitki caylari iciyomusun? Metbolizmayi hizlandirir belki daha cok ses oluyodur.
Bilemedim valla aklima baska sebep gelmiyor.
Benimde basıma gelmişti bir dönem, sürekli gurul gurul, yerin dibine giriyordum resmen, cok utanıyordum.. Sonra kendiliğinden geçti, aklıma dahi gelmez oldu..
merhaba arkadaşlar..
buda sorun mu demeyin ..gerçekten çok kötü .sürekli karnım gurulduyor.
öyleki artık utanmaya başladım.ilk zamanlar çok önemsemiyordum ama ofiste toplantıda falan olunca çok gıcık bir durum oluyor.ne yapacağımı şaşırıyorum.böyle bişey basına gelen varmı?? 1 aydır falan böyle.
ayy benımde eskiden tüm sunavlarda başıma gelen bişeydi özellekle dersanede deneme sınavlarında hep rezil olurdum. Şimdi senin yazını görünce aklıma geldi ama sonradan geçti nasıl geçtiğini hatırlamıyorum sanırım kilo alınca geçti galiba. Ama mide fıtığı gibi rahatsızlıklar neden olurmuş. İstersen bir dahiliyeciye görün belkide öyle birey olabilir.
Toplantılarda Geğirmemek İçin Aç mı Gidiyorsunuz ?
Yağmurdan KAçarken Doluya Tutuldunuz Heralde..
toplantı ne kdr sürüyor atıştrmalk bşyler alınn en azından. bence sizde bikaç kere oldu siz hep olcak die düşndünz ondan olduu şuan akma gelmioo bile gurultu bnm hç olmuodaa. bnce 3 aylk okl tatlnde aştm ben bunu okul yokken aklma gelmiodu gurultuu
sanırım öyle oldu..
mide açlığa alıştı derken bağırsaklar isyan etti
güldüğüme bakmayın çok utanıyorum o anda
Samimiyetine İnanıyorum Canım Benim..
Yoksa Kimseye Konunun Ortasında Espri Yapmam Kimseye..
komik bi başlık degilki, anlıyorum seni bende çok oldu sonra sebebini buldum, gazlı su falan, vallaha gurul gurul gurluyordu
aç yada tok gurultusu başkadır, onun sesi 10 saniye sürer artçı deprem gibi
bu barsaklardaki hareketlerdir, barsakla ilgili sorununuz varmı,
varsa saglık bolümü falan varsa oraya yazın ordan araştıralım sorunlarınızı.
barsaklarda üşütme, gazlı içecekler, önceden guruldayacagını düşünüp stres yapma, kabızlık ve ya tersi, gibi durumlarda çok olası bir durumdur ve bitkisel çaylar ve ya doktora başvurarak çare bulabilirsin.
az çok tanıyorum makara'm seni..
rahat ol kolay alınmam ben..
bende espri yaparak açtım konuyu zaten farkındaysan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?