güleceksiniz ama sürekli karnım gurulduyor

Bende de var o sorun doktora bile gittim bağırsakların çalışıyor heralde dedi tam tersi dedim genelde hep kabızım ama gurultu hep var dedim en strestendir dedi gönderdi:26::26:

benimde derslerde ve sınavlarda çok geldi başıma ben tresten oldugunu düşünüyorum aklım fikrim acaba ne zaman gurulducak diye beklerdim sınıf sessizse sıra filan çekerdim ay çok komiktim yazık bana relax olmaya çalış canım tabi ayaklarını ve belini üşütmemeye bak

Gazın olabilir, üşüttüğün zamanlarda daha sık olur kanımca… bağırsak problemi gibi geldi bana…doktora gidersen basit bir şeydir diye düşünüyorum ama toplum arasında da utandırıyor işte böyle şeyler bizi.

Karın Guruldaması Neden Olur?

Karın guruldaması bir çok kişinin başına gelen durumlardan birisidir
frmsinsi.gif
Karın guruldamasına nelerin sebep olduğunu öğrenmek isterseniz sizler için yaptığım araştırmadan yardım alabilirsiniz
frmsinsi.gif

1- Midede asitli ortamlarda yaşayabilen canlıların çoğalması :
2- Belirli bir yemek düzeni varken o saatlerde uzun süre aç kalmak
frmsinsi.gif

3- Sık yemek yemek
frmsinsi.gif

4- Kola süt vb
frmsinsi.gif
gaz yapıcı besinleri çok tüketmek
frmsinsi.gif

5- Midedeki gazı geğirme veya yelleme yoluyla uzun süre atamama
6- Çok hızlı yemek yemek ve besinleri iyi çiğnememek
frmsinsi.gif

7- Çabuk açlık hissi
frmsinsi.gif

Yukarıdaki nedenlerden dolayı karnımızdan gurultular ve sesler gelebilir
frmsinsi.gif
Eğer gürültü devamlı ve rahatsızlık veriyorsa önce bir doktora sormak gerekir
frmsinsi.gif
Çünkü asitli ortamlarda yaşayabilen bakterilerin sürekli çoğalması en büyük nedenlerden biridir
frmsinsi.gif
Bunun için kısa süreli ilaç kullanımı iyi bir çözüm yoludur
frmsinsi.gif
Eğer tahlillerde bakterilere rastlanmamışsa büyük ihtimalleçok hızlı yemek yememiz buna neden oluyor demektir
frmsinsi.gif
Midemizdeki gaz kitlesi eğer vücuttan atılamayıp midede hareket ediyorsa karın sürekli guruldar
frmsinsi.gif

Alıntı

Back
X