Zamanla duzeliyor bende de olmustu sonra deri toparladi. Hizli kilo verdiysen ilk zamanlarda oluyor boyle.
Yüz yogası toparlanmaya yardımcı olabilir.
olmadı estetik yaptırsınız, iple yüz germe çıkmış ben de ona sardım bu ara:)
Goguste sarkar, karin bolgeside sarkar, bacaklardaki etler yumusar. Bunlar icin spor gerekli. Yuz toparliyor en azindan bende toparladi. Kisa surede gecer umarim senin de.Evet hizli verdim goguslerimde sarkti ama nasilsa girunmuyor diye takmiyorum ama yuzdeki cizgi fena rahatsiz ediyo insallah dediginz gibi zamanla toplar
Hem nasıl 20 kilo verdin paylaşırmısın
zamanla düzelir diye biliyorum ama yağ değil kas kaybetmişsin :/ bunun telafisi çok zor
zamanla düzelir diye biliyorum ama yağ değil kas kaybetmişsin :/ bunun telafisi çok zor
Bayanlar 20 klo verdim ama sevinemez oldum yuzum cok coktu ve hafif gulumsesem bile yanaklarimda kirisiklik oluyor bunu nasil duzelticem daha 25 yasindayim bu yasta kiristin diye dalga geciyo evdekilerde ... Tekrar klo alip eski halime doneyim daha iyi diyorum suanda...
Bunun cozumunu bilen varmi
canım öncelikle 20 kiloyu ne kadar zamanda verdiğin önemli bir ayda mı beş ayda mı ?
bir ayda nasıl 15 kilo verdin söylermisin neler yerdin3bucuk ayda verdim canim ama ilk 15 klo 1 ayda gitti
3bucuk ayda verdim canim ama ilk 15 klo 1 ayda gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?