Ne güzel,bu dünyada gülümseyebilmek de bir lütuf olarak düşünüyorum. Aksine sinirli olsa kimse yanaşmaz. Varsın enayi desinler,sen güleç yüzlü olduğunla kal.Hanımlar sizce guleryuzlu olmak enayilik midir? Biriyle yeni tanıştınız yada bir ortamda yenisiniz guleryuzlu olan ve kibar davranan biri için ne düşünürsünüz?
Haklısınız ama artık bende rahatsız olmaya başladım yeni bir iş ortamına gireceğim tamam Güleryüzluyum sevecen sıcak bir yapım var ama bu insanlara rahatlık sağlıyor sanki. Bir şey söyleyen elbette cevabıni alıyor ama gereksiz yere gülüp insanlara fırsat mı veriyorum diye düşünmeye başladımNe güzel,bu dünyada gülümseyebilmek de bir lütuf olarak düşünüyorum. Aksine sinirli olsa kimse yanaşmaz. Varsın enayi desinler,sen güleç yüzlü olduğunla kal.
Bende artık öyle düşünüyorum insanlara sert olmak hatta kaba davranmak gerekiyor sanırım.canım artık bu devirde güler yüzlü olanı, ezmeye çalıışıyorlar, yumuşak huylu olanı. yoksa tabii ki iyidir :))
Size tepki vermeyen hatta bu nezaketinize karsi ters tepki gösteren biri için ne yapıyorsunuz? Bence şu dünyada herkes Güleryüz haketmiyor artık..Hanımefendi ya da beyefendi olduğunu düşünüyorum ben.
Toplum içinde yaşamayi öğrenmiş olduğuna inanırım.
Mesela sokağı süpüren amcaya, duvar boyası yapan ustaya, tedavi yapan doktora, yol ortasında trafiği düzene sokan polise kolay gelsin derim . Tebessüm ederim.
Hepsi de çok teşekkür eder.
Kibarlık kişinin mütevaziliğini naif ve zarif olduğunu gösterir gülümsemekte hoş bi davranış ama gülünmeyecek şeylere gülen insanlarda basit ve samimiyetsiz gelir karşıdaki kişiye..Hanımlar sizce guleryuzlu olmak enayilik midir? Biriyle yeni tanıştınız yada bir ortamda yenisiniz guleryuzlu olan ve kibar davranan biri için ne düşünürsünüz?
Ben çok güler yüzlüyümdür. Her yerde ağzım kulaklarımdaHanımlar sizce guleryuzlu olmak enayilik midir? Biriyle yeni tanıştınız yada bir ortamda yenisiniz guleryuzlu olan ve kibar davranan biri için ne düşünürsünüz?
Keşke olabilseler..Doğru yerde güleryüzlü davranılıyorsa tabi ki enayilik değildir.
Güleryüzlü ve kibar insanların sayısı çoğalsa dünya daha güzel bir yer olabilirdi.
Kİbarlık her zaman gerekir tabi ama yerine göre güleryüzlü olmak gerekir diye düşünüyorum. Dozu ayarlayamayınca insanlar bunu zayıflık sanıp suistimal etmeye çalışabiliyor maalesef.Hanımlar sizce guleryuzlu olmak enayilik midir? Biriyle yeni tanıştınız yada bir ortamda yenisiniz guleryuzlu olan ve kibar davranan biri için ne düşünürsünüz?
Ne yazık ki öyle oluyor çoğu insan nezaketten hatta teşekkür etmekten dahi anlamıyor.Kübarlık her zaman gerekir tabi ama yerine göre güleryüzlü olmak gerekir diye düşünüyorum. Dozu ayarlayamayınca insanlar bunu zayıflık sanıp suistimal etmeye çalışabiliyor maalesef.
Ters tepki veren henuz olmadı ama tepkisiz kalanlar oldu.Size tepki vermeyen hatta bu nezaketinize karsi ters tepki gösteren biri için ne yapıyorsunuz? Bence şu dünyada herkes Güleryüz haketmiyor artık..
Is ortaminda ne kadar sevecen bir yapin olsa da insanlara karşı mesafen olsun, daha az basin agrir.Haklısınız ama artık bende rahatsız olmaya başladım yeni bir iş ortamına gireceğim tamam Güleryüzluyum sevecen sıcak bir yapım var ama bu insanlara rahatlık sağlıyor sanki. Bir şey söyleyen elbette cevabıni alıyor ama gereksiz yere gülüp insanlara fırsat mı veriyorum diye düşünmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?