Gülimiğinnn Çeyizleri :))

canım çok güzel olmuş herşeyin. belli ki tek tek emekle alınmış.Rabbim ağız tadıyla kullanmayı da nasip eder inşallah...

canım çok güzel olmuş herşeyin. belli ki tek tek emekle alınmış.Rabbim ağız tadıyla kullanmayı da nasip eder inşallah...

Evett gerçekten emek vererek alıyoruz ama bundan hiç şikayetçi değiliz sevdiceğimle çünkü çokk zevkli bişeymiş çeyiz alışverişi

Teşekkür ederim güzel dileklerin için canım Aminn

gülmiik gülmiiiikkkkkiiimmm senin gibi renkli bi çeyiz topiğii olmuşş, hepsinii aşk dolu kullaaannn emiii kalpliii çay bardağınıı yediğiiimm

gülmiik gülmiiiikkkkkiiimmm senin gibi renkli bi çeyiz topiğii olmuşş, hepsinii aşk dolu kullaaannn emiii kalpliii çay bardağınıı yediğiiimm

Ayyy minnakım benim çeyiz topiğimeee gelmiişşş yorum yapmııışşşşşş musmutlu oldummm bebeğiimmm

Teşekkür ederimmm bebelakımmmm Tüm gelincikler ve gelincik adayları aşkla kullanalım çeyizciklerimiziiiiii

bn dha önce bakmşm ztn senn topiğine şu romantik tawadan bnde çk almk istiorm bulamadm piyasada nettenmi aldın sn bnde öle yapcm sanırım annenin witrin takımınada bayıldım!tecerelerinde bnm gbi siyahlı kırmızılı bn mutfağımı siyah kırmızı beyaz yaptm

canım canım kendi derdimden çeyiz topikini görememişim çok utandım şimdik hepiciğini güle güle kulllan

Evet canım internetten aldım tavamı,çoğu şeyimi internetten aldım zaten.

Teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun

canım canım kendi derdimden çeyiz topikini görememişim çok utandım şimdik hepiciğini güle güle kulllan

Gizitomm utanma kuzucummm benimm kıyamam ben saannnaaa teşekkür ederimm

cevapla tuşuna bastım onalrca cevap gelmiş görmediğim günlerin şerefine gelsinnn

Hepsi bir birinden güzel, fakat vitrin takımlarına bayıldım...
Maşallah, inşallah herşeyini iyi günlerinde seve seve kullanırsın...
Aşkla dolu bir yuvan olsun...

bnde çoğu şeyimi internetten aldım ama şu romantik tawa ile ilgili çk güzel hayallerim wr senn herşeyin hazırmı beyaz eşyaların falan

cevapla tuşuna bastım onalrca cevap gelmiş görmediğim günlerin şerefine gelsinnn

Canım benim 'msj tekrarı' yorumun bile şeref verdi topiğime gizitocummm

Hepsi bir birinden güzel, fakat vitrin takımlarına bayıldım...
Maşallah, inşallah herşeyini iyi günlerinde seve seve kullanırsın...
Aşkla dolu bir yuvan olsun...

Çokk çokk çokk teşekkür ederim inşallah aşk dolu bi yuvamız olur

bnde çoğu şeyimi internetten aldım ama şu romantik tawa ile ilgili çk güzel hayallerim wr senn herşeyin hazırmı beyaz eşyaların falan

Yok canım burda gördüklerin var sadece beyaz eşyalar son anda alınıcak

bende hazırlanıyorum kızalr çeyiz için yarim askerden gelince Allahın izniyle evlilik düşünüyoruz :)

Ayy tez vakitte kavuşursun inşallah yarinee su gibi aksın size zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…