- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
cnm allah ağız tadıyla kullanmanızı nasip etsin hepsi çok güzel
canım çok güzel olmuş herşeyin. belli ki tek tek emekle alınmış.Rabbim ağız tadıyla kullanmayı da nasip eder inşallah...
gülmiik gülmiiiikkkkkiiimmm senin gibi renkli bi çeyiz topiğii olmuşş, hepsinii aşk dolu kullaaannn emiii kalpliii çay bardağınıı yediğiiimm
bn dha önce bakmşm ztn senn topiğineşu romantik tawadan bnde çk almk istiorm bulamadm piyasada nettenmi aldın sn bnde öle yapcm sanırım annenin witrin takımınada bayıldım!tecerelerinde bnm gbi siyahlı kırmızılı bn mutfağımı siyah kırmızı beyaz yaptm
canım canım kendi derdimden çeyiz topikini görememişim çok utandım şimdik hepiciğini güle güle kulllan
Evet canım internetten aldım tavamı,çoğu şeyimi internetten aldım zaten.
Teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun
Gizitomm utanma kuzucummm benimm kıyamam ben saannnaaa teşekkür ederimm
Evet canım internetten aldım tavamı,çoğu şeyimi internetten aldım zaten.
Teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun
Gizitomm utanma kuzucummm benimm kıyamam ben saannnaaa teşekkür ederimm
bnde çoğu şeyimi internetten aldım ama şu romantik tawa ile ilgili çk güzel hayallerim wrsenn herşeyin hazırmı beyaz eşyaların falan
bende hazırlanıyorum kızalr çeyiz için yarim askerden gelince Allahın izniyle evlilik düşünüyoruz :)
cevapla tuşuna bastım onalrca cevap gelmiş görmediğim günlerin şerefine gelsinnn
Hepsi bir birinden güzel, fakat vitrin takımlarına bayıldım...
Maşallah, inşallah herşeyini iyi günlerinde seve seve kullanırsın...
Aşkla dolu bir yuvan olsun...
bnde çoğu şeyimi internetten aldım ama şu romantik tawa ile ilgili çk güzel hayallerim wrsenn herşeyin hazırmı beyaz eşyaların falan
bende hazırlanıyorum kızalr çeyiz için yarim askerden gelince Allahın izniyle evlilik düşünüyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?