Gülimiğinnn Çeyizleri :))

Aaaa tubii sende de mi varr bu süpürgedennn,çeyizdaş olmamıza çok sevindimm

zevklerimiz ve kırmızı tutkumuz bizi daha çook çeyizdaş yapıcak kuzum

Kuzum bundan değil ama kırmızı benimkide resmini atmıştım ya sana bulursam atarım yine kuzuşummm

Allah güzel günlerde kullanmayı nasıp etsın ama nacızane bır tavsıyem olacak kare tabaklar bulasık makınasında kenarları cauk kırıldıgını duydum ben takım alırken satıcı arkadaslar engelledı tencereler ıle bırlıkte attıgında hem yer kaplıyormus hemde kenarları ben o yuzden yuvarlak aldım belkı ısıne yarar dıye soylemek ıstedım

Kuzum bundan değil ama kırmızı benimkide resmini atmıştım ya sana bulursam atarım yine kuzuşummm

Hatırlamıyorum Tubimmmm Olsunn renkdaş oluruz bizde

canım hayırlı olsun güle güle kullan herşeyini...

Teşekkür ederim canım

Amin canım hepimize güzel günler de kullanmak nasip olsun

Bu söylediğini ben de duydum canım o yüzden yuvarlağa dönmüştüm ama sonra düşündük sevdiceğimle misafir için özel olsun şık olsun istedik ve elde yıkamaya karar verdik,zaten ilk heves bikaç kişiye çıkarıcaz sonra dolaba koycaz çok nadir kullanıcaz o yüzden fazla sorun olcağını düşünmüyorum

Kuzummm güle güle kullan

Teşekkür ederim Zehroşumm

Hayırlı olsun canım hepsi birbirinden güzeller güle güle kullan.Özellikle tencerelerini çok beğendim:)

Çokk teşekkür edeerimm daha güzelleri senin olur inşallah

canım kız bunlar önemli şeler bilgileri verdin koştur koştur evkura gidiyim o zaman hızlandı çeyizcikler bizdede gülibik evim nettede gördüm şimdi algıda seçici oldummm ayyy alsammmı bilemedm ama cidden ihtiyaç haaa .))))))) güzel günlerde kullan güzel gözlü güzel insan

güzel günlerde kullan canım bende beko aldım ikisi de çok lazım bence

Teşekkür ederim canım sen de güle güle kullan

Kız bu sadece yerleri buharlamıyo fayansları,camları bile siliyomuş ya en güzeli de banyomuzun duvarları eğer fayanslı olursa çok rahatlık olucak al sen de al

gülibikkk izninle bende alıyorum hahayt ütüydü süpürgeydi halletcez yakın zamanda mutlandım birden süpürgedaş oluyoz kız

gülibik son aldıkların da çok güzel canım, mutlu günlerde kullan canım

buharlı temizleyiciden ben de düşünüyorum, kaça aldığını sorsam :26:

gülibik son aldıkların da çok güzel canım, mutlu günlerde kullan canım

buharlı temizleyiciden ben de düşünüyorum, kaça aldığını sorsam :26:

Tatlım baya bi geç oldu cevabım kusurabakma görmedim

260 TL'ydi sanırım canım buharlı temizleyiciyi sevdiceğim aldı o yüzden bilmiorum tam fiyatını

Birazdan uzun zamandır vakit bulupta koyamadığım çeyizciklerimin fotolarını koyucaaammm

Ne zamandır fırsatını bulup çeyizlerimin fotoğraflarını çekipte,topiğime koyamıyordum.

Şimdii hepsi huzurlarınız da

Çift kişilik yorganımız+2 yastık

Mutfak takımımız,ilk resimde ki takım benimki değil ama parçaları bu şekilde benimkininde örnek olsun diye koydum

Çift kişilik pike takımımız

Mutfakta kullanmak için havlu ve kuruluma bezleri

Atatürk imzalı su bardaklarımız

Yağdanlık ve meşrubat bardağımız

İkea'dan aldığımız peçeteliğimiz,peçetemiz ve mumlarımız

Un eleğimiz,Rendemiz,limonluğumuz,şeker maşamız,nihalemiz,tuzluklarımız,mutfak önlüğümüz ve tutacağımız,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…