Gülimiğinnn Çeyizleri :))

Beğemene çok sevindimm gizotumm Tabiki fikir veririmmmm

Bende seni öpüyorum en kocamanındannn kuşummm

Bornoz Takımın çok güzel canım sade ama çok şık Güle Güle kullanın inşallah

Ben bugünnn KK'nın bana kazandırdığı güzel dostlarımdan biri olan Tuğbimdenn (amante03) çokk güzel hediyeler aldımm

Kıpkırmızıı ne zamandır istediğim battaniye veee domates şeklinde kokteyl çatallarımız

Seni seviyorumm Tuğbimmm iyi ki varsınn iyi ki senin gibi bi dost kazandım

Eki Görüntüle 633393

Bende seni seviyorum Gülibiğimmmm
İyiki iyiki varsıınnnn

benim askilopummm ne kadann zevkli yaaa :))) gülee gülee kullann bebismmmm cooookkk guzellerr

Ayy çook tatlı bunlar güle güle kullan gülimimmm

Tubiiiiii zevkini yerim senin rihannam beniimm

Sonundaa çeyizlerimizin en nadide parçalarını aldık,dönüp dolaşıp yine ilk beğendiğim modeli aldım Ananeciğimin bize hediyesi

12 kişilik 84 parça yemek takımımız ;

12 kişilik 61 parça bardak takımlarımız ;

hepsi çok güseel yalnız bornozun hangi marka canım :) çok hoş birde elma sepetini :) nereden aldın

hepsi çok güseel yalnız bornozun hangi marka canım :) çok hoş birde elma sepetini :) nereden aldın

Bornozumuz Storway markası canım,yumuşacık umarım kullanınca da memnun kalırız Elma sepetini de hani ucuzluk pazarları oluyo ya ne alırsan 3,5 tl falan oluyo öyle biyerden aldım

Bende ördek sürahi'sine bayıldım! Balik tabaklarda cok hoş:)

Ben de çok beğenerek almıştım onları,beğenmenize çok sevindim

Yıllardır evde çeyiz mevzusu açıldığında çıngar çıkartırdım hemen 'bana çeyiz alıcağınıza kıyafet vs.alın daha mutlu olurum' der,kimseye bişey aldırtmazdım amaa amaa sevdiceğimle birlikte çeyiz aşkı da girdi kalbime

cümlen beni gülümsetti, kendimi gördüm resmen :) ama şimdi önceden alınmış bir tabak bile çıksa nasıl seviniyorum görmelisin
Allah güle güle, sağlıkla, sıhhatle, mutlulukla, huzurla kullanmayı nasip etsin, yuvanızda, sevdiğinle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…