Güllük gülistanlık değilmiş hayatım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinizle sakın bir şekilde konuşun.ailesinin beklentisi var mı sizlerden ?ailesi baskı yapıyor olabilir mi sen okuttun ye parasını ailesine vermesin falan diye . Ben aile ilişkilerinde gaz vermem sakinlestirme taraftariyimdir ama bu adam olacak gibi durmuyor birikimini yap ayrıl ailenden de Bu adamdan da uzak bir şehre yerleş.
Ailesinin beklentisi şuan yok en azından ben öyle biliyorum,oğullarını evlendirecekleri zaman vardı Oğlu evlendi aylar önce..Zaten aileme verdiğim yok,anneme anneler gününde yüklü bişey veririm o kadar.

Küçümsemek istemiyorum ama abileri hep en yakın akrabalarıyla evlenmiş, hiçbiri de ilkokul bile okumamış insanlar,okumamak başka bişey de aileleri okutmamış sonuçta..Ama kendilerini geliştirmemişler de (okuma yazma kurslarına gidebilirlerdi eşleri izin vermeyecek adamlar değil)
Zannımca o da o kuzenlerden biriyle evlenirdi,ki benden önce birisiyle sevgililiği olmuş..Ama beyimiz de annesi de kabul etmiyor,oğlum çok yakışıklı doktorlar bile onla evlenmek istiyordu diyor 😂 “kızımı ne avukatlar ne doktorlar istedi” nin erkek annesi versiyonu kendisi.
Alaydınız daha kısmetlisini ben mi engel oldum size deyip kestirip atsaydınız
Çok mu sessiz birisiniz
Herkes dört koldan bir laf ediyor herkes sizin maaştan kendine bir pay çıkarıyor

Cidden babanızda eşinizde iğrenç zihniyetli insanlar.
Böylelerinden utanıyorum ben artık.
Ezikler kompleksliler.
Kimseye bir şey borçlu değilsiniz hiç kimseye.
Vereceğim varsa da asla vermem 1 kuruş bile koklatmam bu kafadaki insanlara.

Özür mesajı atmış şimdi eşim :( hemen affetmek istemiyorum hatta hiç affetmem diyordum ama düzeltirse kendini konuşmaya çalışırsa affetme fikrinden çok uzak değilim,bir daha onları söylememek şartıyla..
😏

Özür mesajı atmış şimdi eşim :KK43: hemen affetmek istemiyorum hatta hiç affetmem diyordum ama düzeltirse kendini konuşmaya çalışırsa affetme fikrinden çok uzak değilim,bir daha onları söylememek şartıyla..
😏
Kusura bakmayinda esiniz dengesizin teki

Özür mesajı atmış şimdi eşim :KK43: hemen affetmek istemiyorum hatta hiç affetmem diyordum ama düzeltirse kendini konuşmaya çalışırsa affetme fikrinden çok uzak değilim,bir daha onları söylememek şartıyla..
😏

öyle bi konusma olsun ki birdaha asla ama asla sana para lafi edemesin imasini bile edemesin. vay ben okuttumlar minnet duyacaksinlar kartini vereceksinler rüyalarinda bile diyemesin

Ya benim ilkokul mezunu , onurlu ,çalışkan, eşine minnet etmeyen annem gibi anneler nerde acaba ? artık onlar da bitti sanırım çocuklarına değil kocalarına öncelik veren çocukları olmadan yaşayabilen ama kocaları olmadan yaşayamayan kadınların ülkesi Türkiye yazık

öyle bi konusma olsun ki birdaha asla ama asla sana para lafi edemesin imasini bile edemesin. vay ben okuttumlar minnet duyacaksinlar kartini vereceksinler rüyalarinda bile diyemesin
Aynen bunları demesini bekleyeceğim ondan..Yoksa geri adım atmayı düşünmüyorum,bugüne kadar bu olayı dışında en ufak bir hakareti olmadı yoksa tahammül sınırım bu olayla aşardı.
Umarım son olur.Hepinize teşekkür ederim daha dik daha net konuşan biri olacağım artık :) çünkü benim alttan almalarım en büyük sebep bence.

Ya benim ilkokul mezunu , onurlu ,çalışkan, eşine minnet etmeyen annem gibi anneler nerde acaba ? artık onlar da bitti sanırım çocuklarına değil kocalarına öncelik veren çocukları olmadan yaşayabilen ama kocaları olmadan yaşayamayan kadınların ülkesi Türkiye yazık
O ne demek ? Çocuklarım olmadan yaşarım mı dedim 🧐

Küçümsemek istemiyorum ama abileri hep en yakın akrabalarıyla evlenmiş, hiçbiri de ilkokul bile okumamış insanlar,okumamak başka bişey de aileleri okutmamış sonuçta..Ama kendilerini geliştirmemişler de (okuma yazma kurslarına gidebilirlerdi eşleri izin vermeyecek adamlar değil)
Zannımca o da o kuzenlerden biriyle evlenirdi,ki benden önce birisiyle sevgililiği olmuş..Ama beyimiz de annesi de kabul etmiyor,oğlum çok yakışıklı doktorlar bile onla evlenmek istiyordu diyor 😂 “kızımı ne avukatlar ne doktorlar istedi” nin erkek annesi versiyonu kendisi.

He he, dr. larda senin okumamış sümüklü oğlun için sıraya giemişti zaten diyemediniz mi kv ye?
Eşinizi ailesi dolduruyor gibi gözüküyor.
Bunca yıl okumanız için destek veren adamın içine şeytan kaçmadı ya durup dururken

Evde ihtiyaçlarınızı ortak karşılaşmadığıniz için falan mi böyle bir muhabbete girildi olayın nerden bu noktaya geldigide önemli. Ayrıca ne olursa olsun siz okurken evde de boş durmadınız ev işi çocuk bakımı eşinizin isleri derken uğraştınız. Bu sizin kendi başarınız tabiki kartınızı eşinize vermeyin sonuçta bu noktaya kendi biletinizin hakkıyla geldiniz ama burda merak ettigimbu muhabbet kavga ile mi cikti

Evde ihtiyaçlarınızı ortak karşılaşmadığıniz için falan mi böyle bir muhabbete girildi olayın nerden bu noktaya geldigide önemli. Ayrıca ne olursa olsun siz okurken evde de boş durmadınız ev işi çocuk bakımı eşinizin isleri derken uğraştınız. Bu sizin kendi başarınız tabiki kartınızı eşinize vermeyin sonuçta bu noktaya kendi biletinizin hakkıyla geldiniz ama burda merak ettigimbu muhabbet kavga ile mi cikti
Konumun tamamını okuduysanız yazmıştım ben ev kredisi veriyorum o da evin ihtiyaçlarını karşılar yani eşit durumdayız.

Demediniz zaten onlardan hiç bahsetmediniz bu adamla yetişecek çocuklarınız önemli olmalıydı bana göre
Evet belki :( 13 yıldır bu adamı tanıyorum ilk defa böyle bişey yaptı normalde konumda yazdığım gibi aşırı ince düşünceli güzel huylu miskin bir adam,hakaret olayı dahil asla saygısızlığı olmadı,atanmamdan sonra komplekse girmesi aramızı açtı,yardım almayı düşünüyorum,ona da sunarım.
Bu sebeplerden bir şansı hak ediyor gibi geldi bana :(

Konumun tamamını okuduysanız yazmıştım ben ev kredisi veriyorum o da evin ihtiyaçlarını karşılar yani eşit durumdayız.
Kusura bakmayın ben okuduğum kısmın tamamı olarak algıladım. Tabiki kartınızı vermeyeceksiniz bu durumda o size maddi destek verdiyse şuan sizde ev alma cabasindasinizkesinlikle vermeyin kartınızı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X