Güllük gülistanlık değilmiş hayatım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet belki :KK43: 13 yıldır bu adamı tanıyorum ilk defa böyle bişey yaptı normalde konumda yazdığım gibi aşırı ince düşünceli güzel huylu miskin bir adam,hakaret olayı dahil asla saygısızlığı olmadı,atanmamdan sonra komplekse girmesi aramızı açtı,yardım almayı düşünüyorum,ona da sunarım.
Bu sebeplerden bir şansı hak ediyor gibi geldi bana :KK43:
Hayır hiç bir şansı haketmiyor beni 16 yaşındayken terkedip giden babam yıllar sonra okuyup devlet memuru olunca bana borçlusun ben olmasam buralara gelemezdin dedi sizin kocanız daha beter olacak emin olun asla affedilmeyi haketmiyor bu adamlar adam diyorum da lafın gelişi yani

Hayır hiç bir şansı haketmiyor beni 16 yaşındayken terkedip giden babam yıllar sonra okuyup devlet memuru olunca bana borçlusun ben olmasam buralara gelemezdin dedi sizin kocanız daha beter olacak emin olun asla affedilmeyi haketmiyor bu adamlar adam diyorum da lafın gelişi yani
😢😣

İnanın okuyunca tüylerim diken diken oldu o dehşet anını tekrar yaşadım o acıyı hayalkırıklığını bunu çocuklarınıza yaşatmayın benim babam öldü gitti 3 çocuğuda robot gibi cenaze görevlerimizi yerine getirdik tek damla gözyaşımız akmadı ama hastanedeyken bile yanındaydık son cümleleri ben size babalık yapmadım siz yinede bana bebek gibi baktınız Allah razı olsun oldu niye böyle oldu sizce annem sayesinde tabi ki annem ya merdiven sildi dantel yaptı bizi okuttu Allah da ondan razı olsun

Evet belki :KK43: 13 yıldır bu adamı tanıyorum ilk defa böyle bişey yaptı normalde konumda yazdığım gibi aşırı ince düşünceli güzel huylu miskin bir adam,hakaret olayı dahil asla saygısızlığı olmadı,atanmamdan sonra komplekse girmesi aramızı açtı,yardım almayı düşünüyorum,ona da sunarım.
Bu sebeplerden bir şansı hak ediyor gibi geldi bana :KK43:

Bence bunu kendinize savunma mekanizmasi yapmissiniz. Cunku satir aralarinda ornek verdiginiz yasanan olaylardaki esiniz, onu savunmaya basladiginizdaki esiniz ile ayni kisi degil. Esiniz sandiginiz kadar mukemmel bir adam degil.

Tabii ki evliliginize devam edin ama kendinizi kandirmadan, esinizin gercek yuzunu gorerek...

Bence bunu kendinize savunma mekanizmasi yapmissiniz. Cunku satir aralarinda ornek verdiginiz yasanan olaylardaki esiniz, onu savunmaya basladiginizdaki esiniz ile ayni kisi degil. Esiniz sandiginiz kadar mukemmel bir adam degil.
Tabii ki evliliginize devam edin ama kendinizi kandirmadan, esinizin gercek yuzunu gorerek...

Evet devam etmek için sebep arıyorum :( aslında en büyük hakaret şiddet bu,bunun farkında olan bilen biriyim de ama bana saygısızlığı sebebiyle bitircem desem belki ilerde çocuklarım dahil herkes bana kızacak :(
Belki o düzelecek,düzelirse ne ala,düzelmezse tekrarlarsa biteceğini bilmeli,bunu söylerim. :(

Ben evimin olduğu üniversitede okudum ve burs aldım KPSS ye de gireceğim zaman yardım sayfalarından kitap talep ettim yani kalkıp ince hesap yaparsam okul okuduğum dönemde hemen hemen hiç katkısı olmadı :KK43:

Adam tek kuruş harcamamış ki neyine teşekkür ediyorsun durmadan.. o da birsey yaptım zannetmiş işte fazla alçakgönüllü olma tepene çıkarlar.
Boşanırsanız da zatenn kendi düşünsün kaybedecekleri Daha çok

yani dicek birsey bulamadım çok kötü

Özür mesajı atmış şimdi eşim :KK43: hemen affetmek istemiyorum hatta hiç affetmem diyordum ama düzeltirse kendini konuşmaya çalışırsa affetme fikrinden çok uzak değilim,bir daha onları söylememek şartıyla..
😏
bence de burnunu sürtün, kredi ödüyormuşsunuz üstüne zaten yol paranız var, senden gizli birikim yaptığımı ya da bi yere verdiğimi mi sanıyosun diyin. aklında sanki o tarz bi düşünce varmış gibi.

Evet devam etmek için sebep arıyorum :KK43: aslında en büyük hakaret şiddet bu,bunun farkında olan bilen biriyim de ama bana saygısızlığı sebebiyle bitircem desem belki ilerde çocuklarım dahil herkes bana kızacak :KK43:
Belki o düzelecek,düzelirse ne ala,düzelmezse tekrarlarsa biteceğini bilmeli,bunu söylerim. :KK43:

Ben zaten hemen bosanmama kararinizi mantikli buluyorum, kalbiniz kirikken hayalkirikligi yasiyorken verdiginiz kararlardan pisman olma olasiliginiz cok yuksek. Ama siz de artik adimlarinizi daha saglam atmaniz gerektigini anladiniz, esinize gozu kapali guvenmektense bundan sonraki surecte adimlarinizi bu davranislarini aklinizda tutarak atmaniz en mantiklisi olur evliliginiz ve cocuklariniz icin.

bence de burnunu sürtün, kredi ödüyormuşsunuz üstüne zaten yol paranız var, senden gizli birikim yaptığımı ya da bi yere verdiğimi mi sanıyosun diyin. aklında sanki o tarz bi düşünce varmış gibi.
Yok cebimdekini bilir çünkü nasıl bir olduğumu bilir asla birikim yapabilen biri olamadım.

Evet devam etmek için sebep arıyorum :KK43: aslında en büyük hakaret şiddet bu,bunun farkında olan bilen biriyim de ama bana saygısızlığı sebebiyle bitircem desem belki ilerde çocuklarım dahil herkes bana kızacak :KK43:
Belki o düzelecek,düzelirse ne ala,düzelmezse tekrarlarsa biteceğini bilmeli,bunu söylerim. :KK43:
3 yıl boyunca eğitiminize harcadığı tutarı kendisine ödeyin ve krediyi de üstüne almasını sağlayın evlenirken benim maaşıma mı güvendin adam olan çalışır bakar evine ben çocuklarımın geleceği için çalışıcam diyin bence tavrınız net ve kararlı olmalı affedince aynı laflar size 2 katı beter geri dönecek eminim bundan

Şöyle bir durum var bizde, eşim benim iki katım kazanıyor ama ben onun iki katı harcıyorum 🙄 Fatura kira kredi vs ödemeyi sevmediğim için parayı kendi ellerimle veriyorum. Ay içerisinde de kredi kartıyla istediğimi alıyorum ve asla hesap vermiyorum. Amaaa eşim okutsa bile değil benim için böbreğini bile verse minnet duymam hele minnet beklentisi varsa buz gibi soğurum. Eşler ömür boyu birbirlerine her konuda destek olmak ZORUNDA. Siz önüne koyduğunuz her yemek için, her temizlik için, her katlanmış ütülenmiş çamaşır için minnet beklediniz mi? O da okuttuğu için bekleyemez. Okutma denemez aslında okumanız için destek olmuş. Çünkü okulu bitirmek başarıdır, bitirmesine destek olmak değil.

Ese minnet duyulur elbet .bu minnet duygusuda sevgiyle saygiyla gosterilir.boyle bana minnet duyacaksin diye istenmez.elbette bir kalemde silip atmayin onca yillik emegi.iki cocuk var.ama bugun oyle bir dik durun oyle bir rest cekinki evliliginizde milat olsun.bugunu siradan bir tartisma ozur affetme sekline donustururseniz hersey katlanarak devam eder.bu olayda sizin icin bi aydinlanma olsun bence.dunyanin binbir turlu hali var.mutlaka kendi adiniza birikim yapin.ve bunu esinizede soyleyin.sana bu konuda guvenmiyorum.yarin bana karsi bu hareketlerinin nereye varacagini bilmiyorum.buyuzden cocuklarim icin birikim yapicam diyin.lutfen ama lutfen bugun dimdik durun karsinizda.oyle bi durunki onun odu kopsun bu kadin beni firlatir atar gozumun yasina bakmaz diye.umarim bu son olur.hersey iyi olur once evlatlariniz sonra sizin icin.Allah yardimciniz olsun.

Ese minnet duyulur elbet .bu minnet duygusuda sevgiyle saygiyla gosterilir.boyle bana minnet duyacaksin diye istenmez.elbette bir kalemde silip atmayin onca yillik emegi.iki cocuk var.ama bugun oyle bir dik durun oyle bir rest cekinki evliliginizde milat olsun.bugunu siradan bir tartisma ozur affetme sekline donustururseniz hersey katlanarak devam eder.bu olayda sizin icin bi aydinlanma olsun bence.dunyanin binbir turlu hali var.mutlaka kendi adiniza birikim yapin.ve bunu esinizede soyleyin.sana bu konuda guvenmiyorum.yarin bana karsi bu hareketlerinin nereye varacagini bilmiyorum.buyuzden cocuklarim icin birikim yapicam diyin.lutfen ama lutfen bugun dimdik durun karsinizda.oyle bi durunki onun odu kopsun bu kadin beni firlatir atar gozumun yasina bakmaz diye.umarim bu son olur.hersey iyi olur once evlatlariniz sonra sizin icin.Allah yardimciniz olsun.
Amin Allah razı olsun cümlemizin inşallah 🤲🏻 Mesaj attı birkaç tane hep özür diliyor,mesaj atacağına akşama kadar iyi düşün taşın,bi daha aynı şeylerle karşıma çıkacaksan ben yokum,ayrılırım,yedi ceddin gelse senle aynı memlekette bile durmam dedim 🙃 umarım gerçekten düşünür çünkü gerçekten aynı evde düşman olmaktansa onsuz olmayı tercih ederim.

Boşanmaya niyetiniz yoksa ki saygısızlık diz boyu, ama ortada çocuk var boşanmamanız durumunda da haklısınız, kendinize araba falan alın kredi ödeyin.
maaşım da krediye gidiyor diyin.
madem temizlik vs sizin görevinizse, evi geçindirmek de erkeğin görevi o zaman.

Son düzenleme:
"Simdi kafaya koysam tıp okurum" kısmına katılmıyorum. Tıp kazanmak ve okumak öyle kolay değil yalniz. Abartmayın isterseniz :)
Okulu 3 senede birincilikle bitiren birisi, isterse gayet tıp okuyabilir, bence siz abartmayın isterseniz, şu zihniyet yüzünden ortalıkta doktor egosundan geçilmiyor.

Amin Allah razı olsun cümlemizin inşallah 🤲🏻 Mesaj attı birkaç tane hep özür diliyor,mesaj atacağına akşama kadar iyi düşün taşın,bi daha aynı şeylerle karşıma çıkacaksan ben yokum,ayrılırım,yedi ceddin gelse senle aynı memlekette bile durmam dedim 🙃 umarım gerçekten düşünür çünkü gerçekten aynı evde düşman olmaktansa onsuz olmayı tercih ederim.
İnşallah her şey düzelir..Eşini de seviyorsun galiba😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X