Güllük gülistanlık değilmiş hayatım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eksik anlatıyorsunuz gibi.üni okumak okadar kolay değil hemde evliyken ? Eskiden baya minnettar olupta şimdi mesleğiniz elinize geçincemi minnet etmiyorsunuz eşinize?Ben sizin değiştiğiniz kanısındayım kusura bakmayın? Kartlar falan bahane oyüzden hiç girmiyorum o bölüme!

Yanlış anlamayın da konu sahibi başkasına da demiş secde mi edeyim diye çok doğru söylemiş. Kadın daha ne yapsın ki yani aldığı maaştan eline bişey bile kalmıyormuş. E daha ne yapsın ki yani. Bazı insanlara batıyor rahatlık.

Mrs-cicek Mrs-cicek Sizi haklı buldum ama iki çocuğunuz var sonuçta inşallah eşiniz aklını başına toplar hatasını anlar. Aklınızdan kalbinizden geçenleri eşinize güzelce anlatın. Umarım anlar sizi.

Seviyorum ama bu kompleksleri yedi bitirdi bizi :( ömür boyu böyle olacak diye korkuyorum. :(
Şimdi de mesaj atmış ben özür diliyorum pişmanım söylediklerim için ama düşün taşın yine de boşanmak istersen ben de sen istediğin diye isterim diyor :( ikna etmek gönül almak için hiçbir şey demiyor 😭😢

Amin Allah razı olsun cümlemizin inşallah 🤲🏻 Mesaj attı birkaç tane hep özür diliyor,mesaj atacağına akşama kadar iyi düşün taşın,bi daha aynı şeylerle karşıma çıkacaksan ben yokum,ayrılırım,yedi ceddin gelse senle aynı memlekette bile durmam dedim 🙃 umarım gerçekten düşünür çünkü gerçekten aynı evde düşman olmaktansa onsuz olmayı tercih ederim.

Valla bana eşiniz bu olay soğuyunca aynı şeyleri tekrar yapicak, siz de buraya tekrar konu acicakmissiniz gibi geliyo. İnşallah o zaman da bu seferki gibi boşanmamak için bahaneler aramaz, saygısızligi kabullenmezsiniz. Dünden bugüne adamın 180 derece dönmesi pek olağan değil çünkü.

Off kusura bakma ama ne beyinsiz esiniz varmis yahu.

Okudun calisiyorsun diye sevinecegine salak salak konusmalara bak.
Vursana yüzüne sen kendini ne saniyorsun sana tsk de yok diye. Dalga gec onunla. Ne dar kapasiteli insanmissin. Ailemize maddi destekte bulundugum icin sevinecegine neyin kafasini yasiyorsun desene.

Birde kalkmis baska bir üyeye tsk ettim yazmissin ya. Ne tesekkürü yahu.. sümügünü bile atma.
Kendini okutturup cocuk yapmayip eline para gectikten gizli sakli para biriktirmis ve bosanmak istiyor muamlesi yiyorsun!

Sen kac yillik esinden mi süpheleniyorsun diye cemkirsene esine! Vallahi benim burda sinirlerim bozuldu

Şimdi de mesaj atmış ben özür diliyorum pişmanım söylediklerim için ama düşün taşın yine de boşanmak istersen ben de sen istediğin diye isterim diyor :( ikna etmek gönül almak için hiçbir şey demiyor 😭😢
Beyin yerine başka bir taraflarını kullanıyorlar bu erkeklerin çoğu.
Kuru bir özürle sorununuzun çözülmeyeceğini, elbette boşanmak istemediğinizi, ama bu bakış açısını bırakmadığı sürece, bir zaman sonra aynı konuyu tekrar gündeme getirmesini ve huzursuzluğunuzun giderek artıp, mutsuz olacağınızı, düşünmeniz gereken iki küçük çocuğunuz olduğunu söyleyip, aile terapistine gitmeyi önerin ve bunu mutlaka yapın.

Umarim bersey tatliya baglanir. Yine de bu olaydan cikarilacak ders su: esine pek de guven yok. O yuzden senin hep zir gunler icin bir yerde gizli paran olsun, kimse bilmesin.

Elin oğlunun senin parana göz dikmesini normal karsılarım yani boyle okuz ve ezik tiplerden beklenir ama baban da ben de okuttum bana versin para demiş...

Bence herkesten kurtulun boşananın kendinize bi hayat kurun, ne baba ne koca

Şimdi de mesaj atmış ben özür diliyorum pişmanım söylediklerim için ama düşün taşın yine de boşanmak istersen ben de sen istediğin diye isterim diyor :KK43: ikna etmek gönül almak için hiçbir şey demiyor 😭😢
Gönlümüzü bile almıyor. Siz kararlı durun bence bu kez yine bosnamaktan vazgeçen sen oldun diyecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X