Güllük gülistanlık değilmiş hayatım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok üzgünüm ağlama krizlerine girdim ama yok kesinlikle kendini haklı buluyor,bana minnettar olmalısın bunu dile getirmelisin hatta kartlarını bana vermelisin diyor :KK43:
Boşanalım bile dedi :KK43:
Sıkma canını, o seni okuttuysa sende bu evlilikte ona her türlü hizmet ederek konfor alanı sağladın ona.

Kartlarını sakın verme.

Seni okutma sebebi kartlarını alıp parana sahip olmakmış demek ki....(bunu da gör lütfen)

Ooof erkek zihniyeti 😒 yere batsın düşünceleri. Kimseye minnettar olmak zorunda değilsin, eşisin, tabii ki eğitimine destek olacaktı. E sen de o adamın karnını doyuruyorsun, evi temizliyorsun o niye sana minnet etmiyor? Üstelik bu senin sürekli yaptığın bir şey...

Ek: eşimle birlikte olmaya başladığımızdan beri para ortaktır bizde. Ben kartımı ve kredimi ödedikten sonra kalanını eşime yollarım. Hesabımda para bırakmam. Hangimizin parası biterse de öbürü paylaşır. Hatta ben direkt eşimin cüzdanından alırım, o da tuvalet masasının üzerinde vs bulursa alır (ben cebimden çıkarır oraya koyarım genelde). Ama böyle büyüklük taslayacak olsaydı kesinlikle para falan vermezdim. Kendi çabalarınla okumuşsun ve atanmışsın. Sana yoktan diploma ve atama vermemiş, utanmadan bir de kartını vermeni bekliyor.
Benim evim çocuğum ve onun için yaptıklarım benim GÖREVİMMİŞ :( şimdiye kadar böyle düşünmeyen adam neden böyle oldu anlamıyorum :( içine biri kaçmış gibi :(
Eskiden ben süpürüyorsam o siliyordu şimdi yapmaz hizmet bekler üstüne üstlük bana görevindi der.

Babanız da eşiniz de yamyam hepsi
Ee boşanalım diyin hahaha
E nasılsa okuttu artık ona da muhtaç değilsiniz
Bence ödeştiniz o okuttu siz de evin yemeği temızlıgını yaptınız ha ekstradan 9 ay öndesiniz çocuk taşıdınız....

9 ayı kuaför parasıyla kapatsın
Boşanın...
Zira bu adam hep başınıza kakacak
Babanızla da muhattap olmayın sanki normal bir kafa yapısı gibi....

al birini vur ötekini

Benim evim çocuğum ve onun için yaptıklarım benim GÖREVİMMİŞ :KK43: şimdiye kadar böyle düşünmeyen adam neden böyle oldu anlamıyorum :KK43: içine biri kaçmış gibi :KK43:
Eskiden ben süpürüyorsam o siliyordu şimdi yapmaz hizmet bekler üstüne üstlük bana görevindi der.
Eşinizle aranızda eğitim farkı mı olustu acaba? Hazmedememiş gbi duruyor buradan.

Yedirin o boşanalım lafını. Elin herifine yedireceğime babama yediririm paramı daha iyi.
İlk cümleye katılıyorum ama elin herifi olmuyor malesef bildiğinin kadının kendi herifi oluyor, koca bu, çocuğunun babası oluyor..

sürekli kavgalarda boşanmaya getirir mi lafı? Öylesine gelmiş olabilir mi? Ya da ortamı germek için bahane arıyor bence, lafı boşanmaya getirmek amaç yani kart bahane olabilir mi?

Bu arada ilk ogretim zorunlu. Yani baban seni liseye kadar okutmasaydi hapis cezasi vardi. Lise icin yani dort yil mi okuttum okuttum diyor.
Okuttum okuttum diye esinle baban boburlenmesin. Sen okumak istemeseydin trilyonlar harcasalar yine o diploma olmazdi. Esin tam bir hödük. Bosanalim diyorsa ben olsam hic ikiletmezdim olur derdim. Isin var gucun var. Bu adami cekmezdim. Tek basina daha rahat edersin. Kendine baska bir köle bulsun. Evine temizlikci alsaydi daha fazla masraf ederdi. Senin simdiye kadar yaptiklarin ne olmus peki? Nankor adam. Evlendiginde senin calismadigini biliyordu. Para kazanmaya baslayinca herkes kendine pay cikarmaya baslamis. Cevrende nasil insanlar var ya. Hic mi akli basinda biri yok. Baban da esin de bencil. Sen simdi bu adama nasil saygi duyacaksin?
Benim yaptıklarım görevimmiş 😢

İlk cümleye katılıyorum ama elin herifi olmuyor malesef bildiğinin kadının kendi herifi oluyor, koca bu, çocuğunun babası oluyor..

sürekli kavgalarda boşanmaya getirir mi lafı? Öylesine gelmiş olabilir mi? Ya da ortamı germek için bahane arıyor bence, lafı boşanmaya getirmek amaç yani kart bahane olabilir mi?
Ben atanınca hatta daha okurken komplekse girmişti zaten ama boşanalım lafları ben atandıktan sonra başladı.

Eşinizle aranızda eğitim farkı mı olustu acaba? Hazmedememiş gbi duruyor buradan.
Aynen öyle.kendisi ilkokul mezunu ama optik ustası yani mesleği var geliri benimkine yakın.
Ancak bilgi ve doluluk manasında fazlasıyla geri kendini sadece işi konusunda yetiştirmiş, birçok yerde fikrimi bi konuda belirtince bilgimi paylaşınca hazmedemediğini fark ediyorum :( keşke diyorum hiç evlenmeseydim :(

Bence siz vakit kaybetmeyin sürekli bu şekilde yaşanmaz,telden video çekin o söylenirken... mahkemeye düşerseniz kanıt olur,sonra abuk subuk şeyler öne sürüyor erkekler mahkemede,,neler okuduk buralarda..😐😐😐😐

Sormayın :KK43: bu durumda babam demek ki haklıymış dedim :KK43: babam ben atanınca birkaç defa demişti anneme,ben babamı suçladım kendim okudum kimse okutmadı,sonuçta ihtiyacı da yok dedim vermedim hiç.
Şimdi eşim yapınca o halde 12 yıl okutan mı 3 yıl okutan mı diyorum kendime :KK43:

Ya Allah aşkına okutan ne demekmiş babanız sizi okutmak zorunda zaten o sizin hakkınız eşiniz sizi okutmuş olmuyo olsa olsa fedekarliklar yapmıştır ama siz kendiniz çalışıp okumasaniz bitermiydi çok saçma cidden şaşkınlıkla okudum 🥺

Ne igrenc bir mantelite bu...Okutmus demekki oylemi?Sen ne yapiyorsun peki calisip kazanip destek olmuyor musun ona?Koca parasi yiyip icip gezip tozmak varken yeri geliyor kendinden,cocuklarindan fedakarlik edip calismiyor musun?parani sadece kendin mi yiyorsun?kazandiginin hersey aileni icindir ille de birinin karti birinde olmasi gerekmez.kart falan verme sakin,kucuk beye.

Sıkma canını, o seni okuttuysa sende bu evlilikte ona her türlü hizmet ederek konfor alanı sağladın ona.

Kartlarını sakın verme.

Seni okutma sebebi kartlarını alıp parana sahip olmakmış demek ki....(bunu da gör lütfen)
İnanın eskiden daha rahattım şimdi sırf ezik hissetmesin diye paramın tamamı eve giriyor :( ve tek tek söylüyorum da :(
Eskiden yemeğimizi bile düşünürdük masraflı Şeyler yememeye çalışırdık şimdi tatile çıkıyoruz diyorum,hıı o zaman çalışma diyor :( yani asla laf yetiştiremiyorum her türlü ben zararlı çıkıyorum :(

Ne igrenc bir mantelite bu...Okutmus demekki oylemi?Sen ne yapiyorsun peki calisip kazanip destek olmuyor musun ona?Koca parasi yiyip icip gezip tozmak varken yeri geliyor kendinden,cocuklarindan fedakarlik edip calismiyor musun?parani sadece kendin mi yiyorsun?kazandiginin hersey aileni icindir ille de birinin karti birinde olmasi gerekmez.kart falan verme sakin,kucuk beye.
Bazen kuaföre gidecek param bile kalmıyor düşünün yani :(

İnanın eskiden daha rahattım şimdi sırf ezik hissetmesin diye paramın tamamı eve giriyor :KK43: ve tek tek söylüyorum da :KK43:
Eskiden yemeğimizi bile düşünürdük masraflı Şeyler yememeye çalışırdık şimdi tatile çıkıyoruz diyorum,hıı o zaman çalışma diyor :KK43: yani asla laf yetiştiremiyorum her türlü ben zararlı çıkıyorum :KK43:

krediyi neden tek sen ödüyosun???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X