Güllük gülistanlık değilmiş hayatım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün kavga esnasında,bir kadın veya erkek eşine karşı 4*4 lük davranuyor ise o kadın veya erkek birşey çeviriyordur dedi 😣😱 yani laf bana geldi,ben 4*4 lük bir kadınmışım ama suçlu hissettiğim içinmiş kusursuzluğum :KK43: oraya kadar getirdi olayı sonra örnek verdim dedi :KK43:
Bu nasıl bir düşünce ya...

Paranoyak bu adam..

Bugün kavga esnasında,bir kadın veya erkek eşine karşı 4*4 lük davranuyor ise o kadın veya erkek birşey çeviriyordur dedi 😣😱 yani laf bana geldi,ben 4*4 lük bir kadınmışım ama suçlu hissettiğim içinmiş kusursuzluğum :( oraya kadar getirdi olayı sonra örnek verdim dedi :(
Bacım terket ortamı,kavgaya giriştiyse ortamı terket. Kendisi duvarlarla konuşsun. Sen niye krize giriyosun?

Ben kartımı veriyorum, makul insanlarsa iki taraf da verilmesi taraftarıyım ama sizin olayınızda ASLA vermeyin derim. Ne yapmıs acaba sizi “okutup”? Evde olsanız da aynı masrafınız olacaktı. Siz kendiniz okumussunuz yani para verdi diye okuttu mu oldu, zaten karısına bakacaktı. Kompleksli bi adammış yani Allah size sabır versin. Resmen sizin ekonomik özgürlüğünüz onu korkutmuş, artık ona muhtaç değilsiniz diye (çok afedersiniz eşiniz ama) kudurmuş. Bu adama ne kart verin ne de eyvallah diyin. Haddini yerini bilsin, karısının kıymetini bilecekse ne ala yoksa da bildirin bence.
Ben evimin olduğu üniversitede okudum ve burs aldım KPSS ye de gireceğim zaman yardım sayfalarından kitap talep ettim yani kalkıp ince hesap yaparsam okul okuduğum dönemde hemen hemen hiç katkısı olmadı :(

Koş bildiğin mahkemeye aç davanı, ne yaparsan yap deyin. Sizi sindirmeye çalışıyor. Muhtemelen aylık gelirsiniz onun kinden fazla ve bunu ego meselesi haline getirmiş eşiniz. Onun için böyle saçmalıyor. Hiç alttan almayın.
Evet daha fazla ama asla o yüzden olduğunu da kabul etmiyor :( açığımı arar gibi tetikte hep :(

Bu ne ayıp şey ya..
Ben konservatuar okudum, eşimle henuz sevgiliyken.
Benim için kredi çekti, sınavlarıma, provalarima hep destek oldu..

Bir kere böyle bişey duysam ağzından buz gibi sogurum.
Bunların lafı mı olur..
Çok üzücü hayat arkadaşınızdan, bir de üstüne babanızdan böyle laflar duymak.
Bu arada bence zaten babanızın aslı görevi okutmak.
Oldu olacak yedirip icirdiklerini de istesin.
Kimseye vermeyin, çocuğunuza kendinize ayırın.

Bu ne ayıp şey ya..
Ben konservatuar okudum, eşimle henuz sevgiliyken.
Benim için kredi çekti, sınavlarıma, provalarima hep destek oldu..

Bir kere böyle bişey duysam ağzından buz gibi sogurum.
Bunların lafı mı olur..
Çok üzücü hayat arkadaşınızdan, bir de üstüne babanızdan böyle laflar duymak.
Ölmek bile istedim çocuklarımın yanında yapma git dışarda yap dedi :(

Ben evimin olduğu üniversitede okudum ve burs aldım KPSS ye de gireceğim zaman yardım sayfalarından kitap talep ettim yani kalkıp ince hesap yaparsam okul okuduğum dönemde hemen hemen hiç katkısı olmadı :(

Ya bi de ben esas konu harici yazılanları okumadan yorum yaptım. Bi konuda fikir belirttiğimde hazmedemiyo falan demissiniz bi ton şey. Boşanılacak bi şey yok komplekse girmiş siz boyun eğmeyince mecburen alışacak diye düsünmüstüm ama diğerlerini de okuyunca yani boşanmak bir seçenek olabilir. Çünkü siz de haklı olarak artık eşinizi aşağı görmeye başlamışsınız bu komplekslerinden dolayı.

Bugün kavga esnasında,bir kadın veya erkek eşine karşı 4*4 lük davranuyor ise o kadın veya erkek birşey çeviriyordur dedi 😣😱 yani laf bana geldi,ben 4*4 lük bir kadınmışım ama suçlu hissettiğim içinmiş kusursuzluğum :KK43: oraya kadar getirdi olayı sonra örnek verdim dedi :KK43:
Lütfen bu lafın üzerine bu adamın yüzüne dahi bakmayın.
Kompleksli varlık😠
Ne güzel okumaya devam etmişsiniz erken bir evlilik yaptığınız halde. Hatayı hatayla devam ettirmemişsiniz yani güçlü birisiniz.

Ben sizinle benzer durumdayım.
İlk okuduğum lisansı bırakıp evlendim.
Tekrar sınava girip okul öncesi öğretmenliği okudum.
Benim okul masraflarımı da eşim karşıladı.
Yetmedi yüksek lisans ücretimi de ödedi ki o dönemde çalışıyordum.
Bırakın atm kartımı istemeyi bu konuyla ilgili en ufak bir ima duymadım eşimden.
Maddi konularda gelirimiz, giderimiz, birikimimiz ortak ama herkesin kartı kendinde durur.
Eşiniz anladığım kadarıyla komplekse kapılmış, blöfüne restle karşılık vermenizi tavsiye ederim.
Ağlayıp sızlanmayı bırakın.
Madem öyle istiyorsun bana uyar, boşanalım deyin.
Geri vites yapacağından emin olabilirsiniz.
Altın yumurtlayan tavuğu kesmeyi göze alamaz.
Not: Her ay maaş alınca anne-babama arabamın bagajı erzakla dolu olarak giderim.
Anneme harçlık veririm.
Geziye gideceği zaman turun ücretini veya biletini karşılarım.
Ne yapsak anne-babanın hakkı ödenmez.

Son düzenleme:

Değil mi yahu ben de bu sitede gördüm bu saçmalıkları. Yok annem seni biz okuttuk paranı kocan mı yiyecek dedi, yok babam paramı alıyo seni ben okuttum diyo. Bunlar ne mide bulandırıcı şeyler ya. Anne babaya manevi minnet olur, yapmaları gerekeni yaptılar diye maddi minneti ilk defa burda gördüm. Evlat içinden gelir yapar eyvallah da yapmak zorundasın mecbursun kafası çok cahilce çok kokuşmuş bi zihniyet. Çocuğu beslemek neyse okutmak da odur.

Bugün kavga esnasında,bir kadın veya erkek eşine karşı 4*4 lük davranuyor ise o kadın veya erkek birşey çeviriyordur dedi 😣😱 yani laf bana geldi,ben 4*4 lük bir kadınmışım ama suçlu hissettiğim içinmiş kusursuzluğum :( oraya kadar getirdi olayı sonra örnek verdim dedi :(
Ya çok üzüldüm ben şimdi size malesef baskın karakter değilsiniz...böyle olunca daha çok ezilirsiniz...oda bu şekilde saçmalamaya devam eder..

Tebrik ederim seni hemcinsim olarak gurur duydum. Sem istemesen milyarlar dökse okutamazdi seni kimse. Sen kendin okudun. Evet eşinin de desteği vardır minnet etmek değil ama hakkını vermektir bu sadece. Eşin kendi eğitim durumundan komplekse girmiş bence amacı senin gözünde mükemmel olmak ona güçlü ve sevdiğin erkeğin o olduğunu hissettirirsen düzelir bence

Ölmek bile istedim çocuklarımın yanında yapma git dışarda yap dedi :(
Ve siz hala o evdemisiniz.bunu okuyuncaya kadar esinizi sucladim icimden ama sunu okudumya bu adama size tum bunlari yapacak cureti siz vermissiniz.aksi olsa su anda kapiyi carpip cikmistiniz.bakin su noktadan sonra susarak alttan alarak esinizle asla basedemezsiniz.cunku adam alismis.her seferinde dozu biraz daha arttiracak.siz ya bugun bu adami firlatip atip yolunuza devam edeceksiniz yada bu adamin kulu kolesi gibi agam pasam ben senin sayende varim diye diye yasayacaksiniz.bence bunun ortasi yok.Allah kolaylik versin.

Merhaba herkese,daha önce bakıcı konusu açmıştım ve en önce de çocuğumuzun olmaması konuları vs
Ama eşimle ilgili bugüne kadar çok şükür önemli bir derdim olmadı (sadece ben çalıştıktan sonra kompleksi biri olması dert olmuştu sizlere danışmıştım da genel olarak herkes takmamam gerektiğini söylemişti falan)
Şimdi gelelim şimdiki derdime eşim genel olarak ben çalışmaya başladıktan sonra daha az bana yardım etmeye başladı,duygusal anlamda da bana karşı daha duygusuz kaba biri oldu.(öncesinde dünyanın en düşünceli adamı falandı yani,en azından bana göre öyleydi)
Çocuğumuz olmadı yıllarca ben de evlendikten sonra okudum (detay vermemin nedeni şu çocuğum olmadığı için bari bişeyle meşgul olayım dedim,okul okudum) atanmayı bekliyordum,çocuklarımın doğduğu aylarda atamam oldu.
Evlendiğimde lise mezunuydum üniversite sınavına girdim okul öncesi öğretmenliğine yerleştim,okulumu 3 yılda birincilikle bitirdim,çalışmayı seven biriyim,şimdi kafaya koysam tıp okurum,methetmiş gibi olmayayım da kendimi öyle ama 😅🤷🏻‍♀️
Neyse eşimin böyle değişmesini hiç anlayamadım bugün ufak bir tartışmadan olay onun değişmesine geldi.Açıklaması aynen şu “ senin okul okumana ben izin verdim ben seni okuttum ben olmasam sen okuyamazdın ama atanana kadar sana çok minnettarım diyordun,atandıktan sonra birgün olsun bana sana minnettarım demedin” dedi ağzım açık kaldı üstüne “kartlarını bana verecektin vermen lazım ben seni okuttum” dedi :(
Benim azmim olmasa beni 40 fakülteye bağlasan okumazdım dedim ama yok bunu dert etmiş boşanma olayına kadar geldik :(
Velhasıl müthiş bi kocam yokmuş hayatımda güllük gülistanlık değilmiş..
sizce ne yapmam lazım sizler kartlarınızı vermiyorsunuzdur eminim de sizi eşiniz okutsa verir miydiniz ? Ya da eşiniz böyle minnet etse ne derdiniz ?
(Buarada babam da ben liseye kadar okuttum bana yardım etmeli diyor anneme)
KALKIP BURDA ELALEME BUNU ANLATMAK DOĞRUMU SEN YAKIŞTIRIYORMUSUN BUNU KENDINE OKUDUNDA NE OLDU SANKI.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X