- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.992
- 548
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Doğum yapana kadar evde pijamayla dolaşırken hiç görmemiştir. İşten geleceği zaman üzerini değiştiririm koku saç baş falan derken
Neden olacak kiz anneleri teyzeleri ablalari o el oğlu aman biseyini açık verme... kiz arkadaşları aman ailenle arandaki kotu seyleri anlatma kaynanan bisey derse o yokken cevap ver ona farkli konus kaynana farkli konus gibi seytanliklari nisanliliktan evlenene kadar empoze ettikleri icin genc kizlara onlarda yabanci olarak görüyorlar hayat arkadaşlarını. Dogal.olarakta resmi oluyorlar. Ha birde pembe diziler turk dizileri orda hersey kisa ve net ya. Bunlar hep bilincalti. Yatagimi paylaştığım kisiyle resmi.olmak bana gore değil.Bunu kendisine neden sormuyorsun ?
Eşler arasındaki bu resmiyeti anlamıyorum.Ne demek istediğini anlamadıysan sor,öğren.
Olmaz. Erkek her zaman kadini begenmeli. Erkek mukemmeldir. Erkek hayattir. Erkek herşeydir. Alttan almak gerekir. Ezilmek de gerekir. Bir de hep bakimli guzel olmak gerekir o her ne kadar pis koktugu gunlerde olsa tipsiz de olsa evin reisi. Kadın her daim 4 4 luk.olcak. bilmiyor muydunuzBebekli yoğun zamanlardır kast ettiği. Niye bu kadar takılıyorsunuz ya fiziksel hallere? Eşiniz six pack, baldır bacak kaslı, kolundaki pazuyu sıkınca Ağrı dağı çıkaran biri mi yani? Amaan. Doğum yaptınız bırakın da oluversin çatlağınız, memeler iniversin biraz göbeğe doğru nolcak?
Olmaz. Erkek her zaman kadini begenmeli. Erkek mukemmeldir. Erkek hayattir. Erkek herşeydir. Alttan almak gerekir. Ezilmek de gerekir. Bir de hep bakimli guzel olmak gerekir o her ne kadar pis koktugu gunlerde olsa tipsiz de olsa evin reisi. Kadın her daim 4 4 luk.olcak. bilmiyor muydunuz
Arkadasim 2 bucuk senelik evli yasi da 31 yeni 31 oldu bana diyorki evini cekip çevir eşinle ilgilen aşkım de ona he he diyip geçiyorum . Evde makyaj yapiyormus onu söylüyor. Yaaa......O kafa 18. yüzyılda kalmadı mıydı kız, bak ben bilmiyordum
Arkadasim 2 bucuk senelik evli yasi da 31 yeni 31 oldu bana diyorki evini cekip çevir eşinle ilgilen aşkım de ona he he diyip geçiyorum . Evde makyaj yapiyormus onu söylüyor. Yaaa......
Hayat çok zor olmalı arkadaşınız için
Normal olan sizinki gibi zaten. Diğeri çok aşırı benceBen soruya değilde küçük bi ayrıntı dikkatimi çekti :) nasıl evde hiç pijamayla dolaşmaz mısınız ya ben eve gelir gelmez üzerimdeki herşeyden kurtulup direk pijamalarımı giyerim eşimi pijamayla da karşılarım yani üzerimde o varsa eşim gelecek üzerimi değiştireyim demem zAten eşim beni eve geldiğinde pant tunik falan görse bu ne yA darlanmadın mı oyle der :)) eşimde eve gelir gelmez pijamalarını giyer biz galiba rahatız biraz pijama ailesi :)))
Bunu sormadım tabiki kendimce çıkarım yaptım ve sanırım şuan kendimi çirkin hissettiğim için bu çıkarımda bulundumAy bunu gercekten sordunuz mu? Elbette bakimla alakali dememistir,evde bir bebek var uyur uyanir vs ondan bahsetmis adam
Regli olmadım henüz ve yeni doğum yaptım ve biraz fazla hassasımYenı doğum yapmışsın buyuk ıhtımalle. Uykusuz geceler , susmak bılmeyen bır bebek var.
Birde doğum yapmadım ama duydugum kadarıyla yenı dogum yaptıysan regl olman grekmıyor mu ?
Gözümde direk şey canlandı ya Bihter Ziyagil uyanır uyanmaz ful makyaj topuklu ayakkabılar falanNormal olan sizinki gibi zaten. Diğeri çok aşırı bence
İnşallah onu demek istemiştir teşekkürler yorum içinEşin seni bakımlı buluyomuş bunu söylemişsin zaten. Bebekle ilgili rahat edemiyosunuzdur onu söylemek istemiştir
Umarım öyledir ta sorsam kendimi yetersiz hissettiğimi düşünecek kendince şuan bakım yapamıyor olmamdan dolayı böyle bir çıkarım yaptım sanırımBakımla ilgili değil de daha çok fırsat olmuyor anlamında demiştir.
Yani be denek istediğini sordum ama çekimser kaldı bişi demedim önemli bir sorun yok dedi ana aklım karıştı işteBu lafı diyen biz mıyız kız bize soruyorsun eşine sorsana ne demek ıstedın dıye bız ne bilek
Sorduğumda ne demek istediğini tatmin edici bir cevap alamadım da ı yüzden çıkarım yapmaya çalışıyorum ;-)Bunu kendisine neden sormuyorsun ?
Eşler arasındaki bu resmiyeti anlamıyorum.Ne demek istediğini anlamadıysan sor,öğren.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?