Güllük gülistanlıkmış gibi dedi

Doğum yapana kadar evde pijamayla dolaşırken hiç görmemiştir. İşten geleceği zaman üzerini değiştiririm koku saç baş falan derken

Dört yil boyunca böyle mi yaşadiniz? Hiç kendi halinizde olmadiniz. Ben bunu biraz üzücü buluyorum. Bu soruyu bile bize değil, eşinize sormaniz lazim. Iletişim evlilikte çok önemlidir.

Bunu kendisine neden sormuyorsun ?

Eşler arasındaki bu resmiyeti anlamıyorum.Ne demek istediğini anlamadıysan sor,öğren.
Neden olacak kiz anneleri teyzeleri ablalari o el oğlu aman biseyini açık verme... kiz arkadaşları aman ailenle arandaki kotu seyleri anlatma kaynanan bisey derse o yokken cevap ver ona farkli konus kaynana farkli konus gibi seytanliklari nisanliliktan evlenene kadar empoze ettikleri icin genc kizlara onlarda yabanci olarak görüyorlar hayat arkadaşlarını. Dogal.olarakta resmi oluyorlar. Ha birde pembe diziler turk dizileri orda hersey kisa ve net ya. Bunlar hep bilincalti. Yatagimi paylaştığım kisiyle resmi.olmak bana gore değil.

Bebekli yoğun zamanlardır kast ettiği. Niye bu kadar takılıyorsunuz ya fiziksel hallere? Eşiniz six pack, baldır bacak kaslı, kolundaki pazuyu sıkınca Ağrı dağı çıkaran biri mi yani? Amaan. Doğum yaptınız bırakın da oluversin çatlağınız, memeler iniversin biraz göbeğe doğru nolcak?

Olmaz. Erkek her zaman kadini begenmeli. Erkek mukemmeldir. Erkek hayattir. Erkek herşeydir. Alttan almak gerekir. Ezilmek de gerekir. Bir de hep bakimli guzel olmak gerekir o her ne kadar pis koktugu gunlerde olsa tipsiz de olsa evin reisi. Kadın her daim 4 4 luk.olcak. bilmiyor muydunuz

O kafa 18. yüzyılda kalmadı mıydı kız, bak ben bilmiyordum

Neden eşinize sormuyorsunuzki?
Bu kadar basit bir soruyu dahi soramaz mısınız yani?

Çok büyük olasılık bebekten dolayı değişen düzeninizden,yorgunluklardan bahsetmiştir.
Ama insan sorar yahu :)

"Ne demek istedin yiğidim?" deseydiniz mesela

O kafa 18. yüzyılda kalmadı mıydı kız, bak ben bilmiyordum
Arkadasim 2 bucuk senelik evli yasi da 31 yeni 31 oldu bana diyorki evini cekip çevir eşinle ilgilen aşkım de ona he he diyip geçiyorum . Evde makyaj yapiyormus onu söylüyor. Yaaa......

Ben soruya değilde küçük bi ayrıntı dikkatimi çekti :) nasıl evde hiç pijamayla dolaşmaz mısınız ya ben eve gelir gelmez üzerimdeki herşeyden kurtulup direk pijamalarımı giyerim eşimi pijamayla da karşılarım yani üzerimde o varsa eşim gelecek üzerimi değiştireyim demem zAten eşim beni eve geldiğinde pant tunik falan görse bu ne yA darlanmadın mı oyle der :)) eşimde eve gelir gelmez pijamalarını giyer biz galiba rahatız biraz pijama ailesi :)))

Normal olan sizinki gibi zaten. Diğeri çok aşırı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…