Güllük gülistanlıkmış gibi dedi

Bunu sormadım tabiki kendimce çıkarım yaptım ve sanırım şuan kendimi çirkin hissettiğim için bu çıkarımda bulundum
Ne munasebet kendinizi asla cirkin hissetmeyin ya,annesiniz siz,bir mucizeye hayat vermissiniz. Zaten kendinize gore bakiminizi da ihmal etmemissiniz, baska yapilabilecek bir sey yok ki. Bu arada pijamayla evde dolasmamak dogru bana gore. En sevmedigim sey. Sonra da onunla yataga giriyorlar ay cok igrenc

Annem yakında çok şükür fakat sanırım bebeğimi böyle bir şey için bırakmak garip olacak gibi geliyor bebeğime haksızlık gibi olmaz mu

Doğum yapmadan evvel evde ne giyiyordunuz eleştirmek için falan değil hakikaten merak ettim

Farzedinki doğum sonrası değişen fiziğinizden dem vurdu, niye kendinizi bu konuda kötü hissediyorsunuzki Allah aşkına çok biliyorlarsa kendileri doğursun gurur duyun vücudunuzla

Kendimi o şekilde rahat hissetmiyorum daha çok salaş bir elbise giymek şık bir bluz giymek beni mutlu ediyor . Dışarıya çıkar gibi de değil evde yatıyor gibide değil bu bana kendimi iyi hissettiriyor;-)

Aynen valla biz de öyleyiz. Kraliyet ailesinde yaşamıyoruz sonuçta.

Aynen valla biz de öyleyiz. Kraliyet ailesinde yaşamıyoruz sonuçta.

Evet aslında doğru bir hayata kendinizi veriyorsunuz bu çok güzel bir duygu çok şükür. Yani şuan çok bakım yapamıyorum ellerime krem bile süremiyorum eskisi gibi değilim inşallah düzelecek zamanla ama eşim eski beni mi arıyor acaba diyorum:-( pijama konusuna katılıyorum hiç hijyenik değil ayrıca hoş gelmiyor

Doğum yapmadan evvel evde ne giyiyordunuz eleştirmek için falan değil hakikaten merak ettim
Yani nasıl tarif edeyim bilmiyprum ama rahat ama şık kıyafetler yanı rahat bir elbise mesela şık çekici bir elbise genellikle elbise bazen tayt şık bir bluz yanı ne dışarıda giyersin ne yatakta giyersin tarzı giysiler.

Farzedinki doğum sonrası değişen fiziğinizden dem vurdu, niye kendinizi bu konuda kötü hissediyorsunuzki Allah aşkına çok biliyorlarsa kendileri doğursun gurur duyun vücudunuzla
Sanırım eşimin bu konudan dem vurmasını düşünmüyorum da ben çok rahatsızım sanırım biliyorum dünyaya inanılmaz bir güzellik doğurdum ama eşimin düşüncesinden çok beni üzeni duymak ya da hissetmek beni rahatsız ediyor

İnşallah öyledir aklı kurcalanıyor insanın cevap için teşekkür ederim

Dört yil boyunca böyle mi yaşadiniz? Hiç kendi halinizde olmadiniz. Ben bunu biraz üzücü buluyorum. Bu soruyu bile bize değil, eşinize sormaniz lazim. Iletişim evlilikte çok önemlidir.
Benim kendi halim bu şekilde ki yani evlendiğimde böyle olmadı evlenmeden önceden hiç pijamayla gezdiğimi hatırlamıyorum böyle daha mutluyum. Eşime sordum ne demek istediğini ama cevabı beni tatmin etmedi o yüzden üstüne gitmedim ve şuan öukarım yapmaya çalışıyorum

Anlattığınız diyalog akışına göre evde olsam gene vaktimiz yokki demek istemiş. İki taraflı anne babalığa alışıyorsunuz boşa kuruntu yapıp birbirinizi üzmeyin.

Anlattığınız diyalog akışına göre evde olsam gene vaktimiz yokki demek istemiş. İki taraflı anne babalığa alışıyorsunuz boşa kuruntu yapıp birbirinizi üzmeyin.
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Umarım öyle demek istemiştir sanırım ben biraz fazla hassasım ve kendime bakım yapamadığım için onu söylüyor gibi düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…