- 28 Kasım 2010
- 42.415
- 140.881
- 798
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Ne munasebet kendinizi asla cirkin hissetmeyin ya,annesiniz siz,bir mucizeye hayat vermissiniz. Zaten kendinize gore bakiminizi da ihmal etmemissiniz, baska yapilabilecek bir sey yok ki. Bu arada pijamayla evde dolasmamak dogru bana gore. En sevmedigim sey. Sonra da onunla yataga giriyorlar ay cok igrencBunu sormadım tabiki kendimce çıkarım yaptım ve sanırım şuan kendimi çirkin hissettiğim için bu çıkarımda bulundum
Yaratmaya çalışıyorum ama bebeğimiz çok uyuyan duran bir bebek değil açıkçası fırsat olmuyor kiSende Bi fırsat zaman yarat ne var bunda anlamayacak..
Annem yakında çok şükür fakat sanırım bebeğimi böyle bir şey için bırakmak garip olacak gibi geliyor bebeğime haksızlık gibi olmaz muBence eşiniz bebeğinizden dolayı vakit bulamadığınız için böyle bir cümle kurmuştur. Çok takılmayın. Sizde vakit yaratmaya çalışın mesela akşam bir kaç saatliğine bebeğinizi anneniz yakınınızdaysa bırakabilirsiniz.
eşimle 4 yıllık evliyiz 10 yıldır beraberiz toplamda o 29 ben 26 yaşındayım kızlar yeni doğum yaptım çok kilo almadım ve kilolarımın hepsini verdim fakat göbeğim çatladı emzirirken göğüsler tabi ay neyse eşim hiçbir zaman beni kırmadı kötü sözü varsa da hatırlamıyorum yani ev işlerini yapar yemek yapar bebeğe bakar yani benim için güzel bir erkek eşim çevremiz içinde öyledir. Tanıtmak istedim ki yorumlar ona göre yapılsın diyeşimdi eşime akşam seni özledim buara çok birlikte olamıyoruz dedim o da bende özledim canım evet haklısın dedi. Sonra ben dedim ki sen dışarıya çıktığın için birlikte olamıyoruz dedim güldüm( eşimin bir firması var bunun dışında çiftçilik yapıyor gündüz dükkanda gece tarlada gibi oluyor ama ben kızıyorum neyse) onda bana hıııı evet evde olsam sanki birlikte olabileceğiz her şey güllük gülistanlık ya dedi.
Ayrıca şu notu düşeyim ben eşime ve çevreye göre bakımlı birisiyim yanı bence olması gerekenler ama eşim ve çevrem aşırı bakımlısın diyorlar çok makyaj yapmam ama kremler spreyler vs. Ki ayrıca eşim beni Doğum yapana kadar evde pijamayla dolaşırken hiç görmemiştir. İşten geleceği zaman üzerini değiştiririm koku saç baş falan derken işte öyle birisiydim ama şimdi bebeğim olduğu için wc ye zor gidiyorum acaba eşim bu durumdan mı dem vurdu eskisi gibi değil mi demiştir ya da vücudum bozuldu mesela ondan mı diyor kı buna çok takılıyorum yoksa bebeğimiz olduğu için o konuda rahat değiliz mi demek istedi siz olsanız ne düşünürsünüz.
Sordum Aslında ama beni tatmin etmedi cevabı sanki kırmak istemiyor gibiydi;-)Esim bana böyle birsey dese ne demek istiyorsun diye adamin beynini yerdim onun icinde aciklamasini yapmak zorunda kalacagi seyleri pek söyleyemez garibim:) Sende sorup ögren bence:)
Kendimi o şekilde rahat hissetmiyorum daha çok salaş bir elbise giymek şık bir bluz giymek beni mutlu ediyor . Dışarıya çıkar gibi de değil evde yatıyor gibide değil bu bana kendimi iyi hissettiriyor;-)Ben soruya değilde küçük bi ayrıntı dikkatimi çekti :) nasıl evde hiç pijamayla dolaşmaz mısınız ya ben eve gelir gelmez üzerimdeki herşeyden kurtulup direk pijamalarımı giyerim eşimi pijamayla da karşılarım yani üzerimde o varsa eşim gelecek üzerimi değiştireyim demem zAten eşim beni eve geldiğinde pant tunik falan görse bu ne yA darlanmadın mı oyle der :)) eşimde eve gelir gelmez pijamalarını giyer biz galiba rahatız biraz pijama ailesi :)))
Neden aşırı olsun ki insanı ne mutlu ve iyi hissettiriyorsa öyle davranmalı mesela ben şuan pijamalarla iyi değilimNormal olan sizinki gibi zaten. Diğeri çok aşırı bence
Aynen valla biz de öyleyiz. Kraliyet ailesinde yaşamıyoruz sonuçta.Ben soruya değilde küçük bi ayrıntı dikkatimi çekti :) nasıl evde hiç pijamayla dolaşmaz mısınız ya ben eve gelir gelmez üzerimdeki herşeyden kurtulup direk pijamalarımı giyerim eşimi pijamayla da karşılarım yani üzerimde o varsa eşim gelecek üzerimi değiştireyim demem zAten eşim beni eve geldiğinde pant tunik falan görse bu ne yA darlanmadın mı oyle der :)) eşimde eve gelir gelmez pijamalarını giyer biz galiba rahatız biraz pijama ailesi :)))
Aynen valla biz de öyleyiz. Kraliyet ailesinde yaşamıyoruz sonuçta.Ben soruya değilde küçük bi ayrıntı dikkatimi çekti :) nasıl evde hiç pijamayla dolaşmaz mısınız ya ben eve gelir gelmez üzerimdeki herşeyden kurtulup direk pijamalarımı giyerim eşimi pijamayla da karşılarım yani üzerimde o varsa eşim gelecek üzerimi değiştireyim demem zAten eşim beni eve geldiğinde pant tunik falan görse bu ne yA darlanmadın mı oyle der :)) eşimde eve gelir gelmez pijamalarını giyer biz galiba rahatız biraz pijama ailesi :)))
Evet aslında doğru bir hayata kendinizi veriyorsunuz bu çok güzel bir duygu çok şükür. Yani şuan çok bakım yapamıyorum ellerime krem bile süremiyorum eskisi gibi değilim inşallah düzelecek zamanla ama eşim eski beni mi arıyor acaba diyorum:-( pijama konusuna katılıyorum hiç hijyenik değil ayrıca hoş gelmiyorNe munasebet kendinizi asla cirkin hissetmeyin ya,annesiniz siz,bir mucizeye hayat vermissiniz. Zaten kendinize gore bakiminizi da ihmal etmemissiniz, baska yapilabilecek bir sey yok ki. Bu arada pijamayla evde dolasmamak dogru bana gore. En sevmedigim sey. Sonra da onunla yataga giriyorlar ay cok igrenc
Yani nasıl tarif edeyim bilmiyprum ama rahat ama şık kıyafetler yanı rahat bir elbise mesela şık çekici bir elbise genellikle elbise bazen tayt şık bir bluz yanı ne dışarıda giyersin ne yatakta giyersin tarzı giysiler.Doğum yapmadan evvel evde ne giyiyordunuz eleştirmek için falan değil hakikaten merak ettim
Sanırım eşimin bu konudan dem vurmasını düşünmüyorum da ben çok rahatsızım sanırım biliyorum dünyaya inanılmaz bir güzellik doğurdum ama eşimin düşüncesinden çok beni üzeni duymak ya da hissetmek beni rahatsız ediyorFarzedinki doğum sonrası değişen fiziğinizden dem vurdu, niye kendinizi bu konuda kötü hissediyorsunuzki Allah aşkına çok biliyorlarsa kendileri doğursun gurur duyun vücudunuzla
İnşallah öyledir aklı kurcalanıyor insanın cevap için teşekkür ederimVakit sıkıntısı anlamında söylemiştir bence.
Bebek olunca ha deyince sevişilmiyor ki.
Tam hazırlanıyorsunuz,uyanıyor,aglıyor ,bölünüyor haliyle insanın hevesi kalmayabiliyor. Eşiniz bunu kastetmiştir. Boş yere kendinize dert etmeyin.
Benim kendi halim bu şekilde ki yani evlendiğimde böyle olmadı evlenmeden önceden hiç pijamayla gezdiğimi hatırlamıyorum böyle daha mutluyum. Eşime sordum ne demek istediğini ama cevabı beni tatmin etmedi o yüzden üstüne gitmedim ve şuan öukarım yapmaya çalışıyorumDört yil boyunca böyle mi yaşadiniz? Hiç kendi halinizde olmadiniz. Ben bunu biraz üzücü buluyorum. Bu soruyu bile bize değil, eşinize sormaniz lazim. Iletişim evlilikte çok önemlidir.
Sanırım eşimin bu konudan dem vurmasını düşünmüyorum da ben çok rahatsızım sanırım biliyorum dünyaya inanılmaz bir güzellik doğurdum ama eşimin düşüncesinden çok beni üzeni duymak ya da hissetmek beni rahatsız ediyor
Eşime sordum fakat cevabı beni tatmin etmedi yanı kırmak istemiyor gibi geldi bana üstüne gidip gerilmek istemedim şimdi kendimce çözümlemeye çalışıyorumBir insan eşine bunu da soramıyorsa nerede samimiyet? Bu kadar resmiyet olmaz eşler arasında..
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Umarım öyle demek istemiştir sanırım ben biraz fazla hassasım ve kendime bakım yapamadığım için onu söylüyor gibi düşündümAnlattığınız diyalog akışına göre evde olsam gene vaktimiz yokki demek istemiş. İki taraflı anne babalığa alışıyorsunuz boşa kuruntu yapıp birbirinizi üzmeyin.
Neden böyle düşündünüz ki bizde kraliyet ailesi değiliz ama bu şekilde mutluyum ;-)Aynen valla biz de öyleyiz. Kraliyet ailesinde yaşamıyoruz sonuçta.
İnşallah öyle söylemiştir çok aklım takıldıBunu geldiğinde eşine çok rahatlıkla sorabilirsin.Ev ortamının rahat olmadığından söylemiştir ayrıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?