Güllük gülistanlıkmış gibi dedi

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.517
173
eşimle 4 yıllık evliyiz 10 yıldır beraberiz toplamda o 29 ben 26 yaşındayım kızlar yeni doğum yaptım çok kilo almadım ve kilolarımın hepsini verdim fakat göbeğim çatladı emzirirken göğüsler tabi ay neyse eşim hiçbir zaman beni kırmadı kötü sözü varsa da hatırlamıyorum yani ev işlerini yapar yemek yapar bebeğe bakar yani benim için güzel bir erkek eşim çevremiz içinde öyledir. Tanıtmak istedim ki yorumlar ona göre yapılsın diye şimdi eşime akşam seni özledim buara çok birlikte olamıyoruz dedim o da bende özledim canım evet haklısın dedi. Sonra ben dedim ki sen dışarıya çıktığın için birlikte olamıyoruz dedim güldüm( eşimin bir firması var bunun dışında çiftçilik yapıyor gündüz dükkanda gece tarlada gibi oluyor ama ben kızıyorum neyse) onda bana hıııı evet evde olsam sanki birlikte olabileceğiz her şey güllük gülistanlık ya dedi.

Ayrıca şu notu düşeyim ben eşime ve çevreye göre bakımlı birisiyim yanı bence olması gerekenler ama eşim ve çevrem aşırı bakımlısın diyorlar çok makyaj yapmam ama kremler spreyler vs. Ki ayrıca eşim beni Doğum yapana kadar evde pijamayla dolaşırken hiç görmemiştir. İşten geleceği zaman üzerini değiştiririm koku saç baş falan derken işte öyle birisiydim ama şimdi bebeğim olduğu için wc ye zor gidiyorum acaba eşim bu durumdan mı dem vurdu eskisi gibi değil mi demiştir ya da vücudum bozuldu mesela ondan mı diyor kı buna çok takılıyorum yoksa bebeğimiz olduğu için o konuda rahat değiliz mi demek istedi siz olsanız ne düşünürsünüz.

Yenı doğum yapmışsın buyuk ıhtımalle. Uykusuz geceler , susmak bılmeyen bır bebek var.

Birde doğum yapmadım ama duydugum kadarıyla yenı dogum yaptıysan regl olman grekmıyor mu ?

Eşin seni bakımlı buluyomuş bunu söylemişsin zaten. Bebekle ilgili rahat edemiyosunuzdur onu söylemek istemiştir

Bence eşiniz bebeğinizden dolayı vakit bulamadığınız için böyle bir cümle kurmuştur. Çok takılmayın. Sizde vakit yaratmaya çalışın mesela akşam bir kaç saatliğine bebeğinizi anneniz yakınınızdaysa bırakabilirsiniz.

Esim bana böyle birsey dese ne demek istiyorsun diye adamin beynini yerdim onun icinde aciklamasini yapmak zorunda kalacagi seyleri pek söyleyemez garibim:) Sende sorup ögren bence:)

Vakit sıkıntısı anlamında söylemiştir bence.
Bebek olunca ha deyince sevişilmiyor ki.
Tam hazırlanıyorsunuz,uyanıyor,aglıyor ,bölünüyor haliyle insanın hevesi kalmayabiliyor. Eşiniz bunu kastetmiştir. Boş yere kendinize dert etmeyin.

Bunu geldiğinde eşine çok rahatlıkla sorabilirsin.Ev ortamının rahat olmadığından söylemiştir ayrıca.

Yaa sizi yerimm.. Nasıl güzelsiniz Allah bozmasin mutlulugunuzu.. Bebeginizin de saglikli huzurlu musmutlu bir ömrü olsun.. Bence evde bebek icin kosturmacanizdan birbirinize vakit ayiramiyorsunuz gibi bir anlamda söylemis..

bence yanlış cümle kurmuş

güllük gülistanlık mı demesi sanki evde huzurmu var gibi olmuş ,

fırsat bulamıyoruz ki dese bu kadar takışmazdın bence ,

Bu konuşmadan sonra kalkıp gittiniz mi? Sormadınız mı bebek yüzünden mi diye? Veya sormaktan çekiniyor musunuz? Çekiniyorsanız sebebi ne?

ben okuyunca hiç sizle ilgili kişisel birşey söylemiş gibi algılamadım,
beraber olabilmeniz için uygunluk olmadığından, evdeki rahatlığın eskisi gibi olmadığından bahsetmek istemiş gibi ama yanlış cümle kurmuş
ona sorun da içiniz rahatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…