- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Bence eşiniz bebeğinizden dolayı vakit bulamadığınız için böyle bir cümle kurmuştur. Çok takılmayın. Sizde vakit yaratmaya çalışın mesela akşam bir kaç saatliğine bebeğinizi anneniz yakınınızdaysa bırakabilirsiniz.eşimle 4 yıllık evliyiz 10 yıldır beraberiz toplamda o 29 ben 26 yaşındayım kızlar yeni doğum yaptım çok kilo almadım ve kilolarımın hepsini verdim fakat göbeğim çatladı emzirirken göğüsler tabi ay neyse eşim hiçbir zaman beni kırmadı kötü sözü varsa da hatırlamıyorum yani ev işlerini yapar yemek yapar bebeğe bakar yani benim için güzel bir erkek eşim çevremiz içinde öyledir. Tanıtmak istedim ki yorumlar ona göre yapılsın diyeşimdi eşime akşam seni özledim buara çok birlikte olamıyoruz dedim o da bende özledim canım evet haklısın dedi. Sonra ben dedim ki sen dışarıya çıktığın için birlikte olamıyoruz dedim güldüm( eşimin bir firması var bunun dışında çiftçilik yapıyor gündüz dükkanda gece tarlada gibi oluyor ama ben kızıyorum neyse) onda bana hıııı evet evde olsam sanki birlikte olabileceğiz her şey güllük gülistanlık ya dedi.
Ayrıca şu notu düşeyim ben eşime ve çevreye göre bakımlı birisiyim yanı bence olması gerekenler ama eşim ve çevrem aşırı bakımlısın diyorlar çok makyaj yapmam ama kremler spreyler vs. Ki ayrıca eşim beni Doğum yapana kadar evde pijamayla dolaşırken hiç görmemiştir. İşten geleceği zaman üzerini değiştiririm koku saç baş falan derken işte öyle birisiydim ama şimdi bebeğim olduğu için wc ye zor gidiyorum acaba eşim bu durumdan mı dem vurdu eskisi gibi değil mi demiştir ya da vücudum bozuldu mesela ondan mı diyor kı buna çok takılıyorum yoksa bebeğimiz olduğu için o konuda rahat değiliz mi demek istedi siz olsanız ne düşünürsünüz.
Ne büyük dert yahubuara çok birlikte olamıyoruz dedim
Yaa sizi yerimm.. Nasıl güzelsiniz Allah bozmasin mutlulugunuzu.. Bebeginizin de saglikli huzurlu musmutlu bir ömrü olsun..eşimle 4 yıllık evliyiz 10 yıldır beraberiz toplamda o 29 ben 26 yaşındayım kızlar yeni doğum yaptım çok kilo almadım ve kilolarımın hepsini verdim fakat göbeğim çatladı emzirirken göğüsler tabi ay neyse eşim hiçbir zaman beni kırmadı kötü sözü varsa da hatırlamıyorum yani ev işlerini yapar yemek yapar bebeğe bakar yani benim için güzel bir erkek eşim çevremiz içinde öyledir. Tanıtmak istedim ki yorumlar ona göre yapılsın diyeşimdi eşime akşam seni özledim buara çok birlikte olamıyoruz dedim o da bende özledim canım evet haklısın dedi. Sonra ben dedim ki sen dışarıya çıktığın için birlikte olamıyoruz dedim güldüm( eşimin bir firması var bunun dışında çiftçilik yapıyor gündüz dükkanda gece tarlada gibi oluyor ama ben kızıyorum neyse) onda bana hıııı evet evde olsam sanki birlikte olabileceğiz her şey güllük gülistanlık ya dedi.
Ayrıca şu notu düşeyim ben eşime ve çevreye göre bakımlı birisiyim yanı bence olması gerekenler ama eşim ve çevrem aşırı bakımlısın diyorlar çok makyaj yapmam ama kremler spreyler vs. Ki ayrıca eşim beni Doğum yapana kadar evde pijamayla dolaşırken hiç görmemiştir. İşten geleceği zaman üzerini değiştiririm koku saç baş falan derken işte öyle birisiydim ama şimdi bebeğim olduğu için wc ye zor gidiyorum acaba eşim bu durumdan mı dem vurdu eskisi gibi değil mi demiştir ya da vücudum bozuldu mesela ondan mı diyor kı buna çok takılıyorum yoksa bebeğimiz olduğu için o konuda rahat değiliz mi demek istedi siz olsanız ne düşünürsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?