- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Eşime bunu sordum tabiki ne demek istedin dedim Zaten bakışımdan anladı soru sorduğunu ve bişi demek istemedim sorun yok lütfen bir şey demedim vs vs derken ben tatmin olmadım ve üstüne gitmek istemedimCidden bunu eşinize sormayacak kadar uzak mı ilişkiniz? Eğer öyleyse problem büyük.
Yok değilse ne güzel dertler var allam yarebbim, dinimiz amin.
Kocanla sevişmek istiyorsan bebeğini uyut önce
İnşallah ben hemen kendime bedenime yordum sanırım cevap için teşekkür ederimVakit sıkıntısı anlamında söylemiştir bence.
Bebek olunca ha deyince sevişilmiyor ki.
Tam hazırlanıyorsunuz,uyanıyor,aglıyor ,bölünüyor haliyle insanın hevesi kalmayabiliyor. Eşiniz bunu kastetmiştir. Boş yere kendinize dert etmeyin.
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Umarım öyle demek istemiştir sanırım ben biraz fazla hassasım ve kendime bakım yapamadığım için onu söylüyor gibi düşündüm
Çok derken hiçe yakın olduğu için dedim diyebiliriz ve evet dert değil haklısınızNe büyük dert yahu
Siz de azla yetinin
Hıımm umarım öyledir öyle bir ona ihtimali yüksek aslında eşim genellikle beni kırcak şeyler söylemez düşündüğümü söylese sanırım kırılacağımı bilir biraz daha rahatladı içim ;-)Bebekten sonra birbirinize vakit ayırmak çok zor oluyor onu demek istemiş
Teşekkür ederimm;-) aminnnn umarım öyle söylemiştir aksi beni çok kıracak çünkü :-(Yaa sizi yerimm.. Nasıl güzelsiniz Allah bozmasin mutlulugunuzu.. Bebeginizin de saglikli huzurlu musmutlu bir ömrü olsun..Bence evde bebek icin kosturmacanizdan birbirinize vakit ayiramiyorsunuz gibi bir anlamda söylemis..
Yaa dimi yanı yanlış giden bir durum var gibi yanı bir eksiklik oldu beni rahatsız eden anlam veremedim bende ne demek istedi çbence yanlış cümle kurmuş
güllük gülistanlık mı demesi sanki evde huzurmu var gibi olmuş ,
fırsat bulamıyoruz ki dese bu kadar takışmazdın bence ,
Dedim tabiki ama cevap beni tatmin etmedi soru işareti oldu aklımdaNe demek istedin deseydin ya esine.
Hemen arkasından ne demek istedin dedim eşimde bişi demek istemedim bir şey yok sorun yok yanı canım dedi ama kapatmaya çalışır gibi yanı bir açıklama alamadım üzerine gitmek germek istemedim daha fazlaBu konuşmadan sonra kalkıp gittiniz mi? Sormadınız mı bebek yüzünden mi diye? Veya sormaktan çekiniyor musunuz? Çekiniyorsanız sebebi ne?
Umarım dediğiniz gibidir aksi beni çok üzecek yeterince üzülüyorum değişim konusunda. Sordum ama tatmin olmadım cevabından yetmedi yanı bişi yok bişi demedim sorun yok falan gibi cümlelerdiben okuyunca hiç sizle ilgili kişisel birşey söylemiş gibi algılamadım,
beraber olabilmeniz için uygunluk olmadığından, evdeki rahatlığın eskisi gibi olmadığından bahsetmek istemiş gibi ama yanlış cümle kurmuş
ona sorun da içiniz rahatlasın
Neden gerilesiniz ki? E bu akşam sorun madem. Bilmiyorum ben olsam aklıma takılmışsa sorardım tatmin olana kadar. Niye ben kafamda kurup sıkıntı yapayım ki. El değil sonuçta en yakınım bu adam.Hemen arkasından ne demek istedin dedim eşimde bişi demek istemedim bir şey yok sorun yok yanı canım dedi ama kapatmaya çalışır gibi yanı bir açıklama alamadım üzerine gitmek germek istemedim daha fazla
Benim kendi halim bu şekilde ki yani evlendiğimde böyle olmadı evlenmeden önceden hiç pijamayla gezdiğimi hatırlamıyorum böyle daha mutluyum. Eşime sordum ne demek istediğini ama cevabı beni tatmin etmedi o yüzden üstüne gitmedim ve şuan öukarım yapmaya çalışıyorum
Eşimle resmî olduğumu nereden çıkardınız ki onu anlamadım ben eşimle konuştum cevabı beni tatmin etmesi şuan çıkarımda bulunuyorum eşimi aksine hiçbir zaman yabancı görmedim 10 yıl bir insana yabancı olmak için çok uzun bir süre olsa gerek dimiNeden olacak kiz anneleri teyzeleri ablalari o el oğlu aman biseyini açık verme... kiz arkadaşları aman ailenle arandaki kotu seyleri anlatma kaynanan bisey derse o yokken cevap ver ona farkli konus kaynana farkli konus gibi seytanliklari nisanliliktan evlenene kadar empoze ettikleri icin genc kizlara onlarda yabanci olarak görüyorlar hayat arkadaşlarını. Dogal.olarakta resmi oluyorlar. Ha birde pembe diziler turk dizileri orda hersey kisa ve net ya. Bunlar hep bilincalti. Yatagimi paylaştığım kisiyle resmi.olmak bana gore değil.
Hanımefendi neden buraya takıldığınızı anlamdım ben evet eşim geldiğinde saçımı düzeltiyorum kendime çeki düzen veriyorum çünkü ona güzel görünmek istiyorum normalde bu şekildeyim ama ı geleceği zaman biraz daha özeniyorum yalnızca bu neden buna bu kadar takıldığınızı anlamadım eşimi tanımam noktasına gelince eşim 10 yıldır hayatımda tatmin olmadım çünkü onun beni kırmak istemediği için bunu söylediğini düşündüm bir yabancıya inanmamanın dışında bir durum beni sevdiği için gerçek bir durum varsa duymamak beni endişelendirdiKendi halin bu ise, niye esin gelmeden önce sac bas makjaj'a girisiyorsun? Hani kendi halin olsa, daima öyle gezerdin. Sadece esin geldiginde degil.
Ne bilim, ben dogalliktan yanayim. Karsindakini her hali ile sevmek.
Esinin cevabi tatmin edici degil fakat tanimadigin insanlarin dediklerini tatmin edici olmasinimi umuyorsun?
Eşim vücut olarak evet tarifteki kişi değil ama hoş birisiBebekli yoğun zamanlardır kast ettiği. Niye bu kadar takılıyorsunuz ya fiziksel hallere? Eşiniz six pack, baldır bacak kaslı, kolundaki pazuyu sıkınca Ağrı dağı çıkaran biri mi yani? Amaan. Doğum yaptınız bırakın da oluversin çatlağınız, memeler iniversin biraz göbeğe doğru nolcak?
Bence deUmarım öyledir ta sorsam kendimi yetersiz hissettiğimi düşünecek kendince şuan bakım yapamıyor olmamdan dolayı böyle bir çıkarım yaptım sanırım
Doğrudur herkesin tercihiBende evde hep pijamayla gezerim. Yada şort atlet. Çünkü eşim de evde frak giymiyor sonucta. Üstü ciplak alti esofmanli oldugu icin.
Bu eleştiri umarım benim için değildir. Genelse doğru ama giyimimin büyük kısmı kendi mutluluğum için.Olmaz. Erkek her zaman kadini begenmeli. Erkek mukemmeldir. Erkek hayattir. Erkek herşeydir. Alttan almak gerekir. Ezilmek de gerekir. Bir de hep bakimli guzel olmak gerekir o her ne kadar pis koktugu gunlerde olsa tipsiz de olsa evin reisi. Kadın her daim 4 4 luk.olcak. bilmiyor muydunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?