Güllük gülistanlıkmış gibi dedi

Cidden bunu eşinize sormayacak kadar uzak mı ilişkiniz? Eğer öyleyse problem büyük.
Yok değilse ne güzel dertler var allam yarebbim, dinimiz amin.
Eşime bunu sordum tabiki ne demek istedin dedim Zaten bakışımdan anladı soru sorduğunu ve bişi demek istemedim sorun yok lütfen bir şey demedim vs vs derken ben tatmin olmadım ve üstüne gitmek istemedim

İnşallah ben hemen kendime bedenime yordum sanırım cevap için teşekkür ederim

Yaa sizi yerimm.. Nasıl güzelsiniz Allah bozmasin mutlulugunuzu.. Bebeginizin de saglikli huzurlu musmutlu bir ömrü olsun.. Bence evde bebek icin kosturmacanizdan birbirinize vakit ayiramiyorsunuz gibi bir anlamda söylemis..
Teşekkür ederimm;-) aminnnn umarım öyle söylemiştir aksi beni çok kıracak çünkü :-(

bence yanlış cümle kurmuş

güllük gülistanlık mı demesi sanki evde huzurmu var gibi olmuş ,

fırsat bulamıyoruz ki dese bu kadar takışmazdın bence ,
Yaa dimi yanı yanlış giden bir durum var gibi yanı bir eksiklik oldu beni rahatsız eden anlam veremedim bende ne demek istedi ç

Bu konuşmadan sonra kalkıp gittiniz mi? Sormadınız mı bebek yüzünden mi diye? Veya sormaktan çekiniyor musunuz? Çekiniyorsanız sebebi ne?
Hemen arkasından ne demek istedin dedim eşimde bişi demek istemedim bir şey yok sorun yok yanı canım dedi ama kapatmaya çalışır gibi yanı bir açıklama alamadım üzerine gitmek germek istemedim daha fazla

Umarım dediğiniz gibidir aksi beni çok üzecek yeterince üzülüyorum değişim konusunda. Sordum ama tatmin olmadım cevabından yetmedi yanı bişi yok bişi demedim sorun yok falan gibi cümlelerdi

Hemen arkasından ne demek istedin dedim eşimde bişi demek istemedim bir şey yok sorun yok yanı canım dedi ama kapatmaya çalışır gibi yanı bir açıklama alamadım üzerine gitmek germek istemedim daha fazla
Neden gerilesiniz ki? E bu akşam sorun madem. Bilmiyorum ben olsam aklıma takılmışsa sorardım tatmin olana kadar. Niye ben kafamda kurup sıkıntı yapayım ki. El değil sonuçta en yakınım bu adam.

Bise merak ediyorum bir cocugunuz var nasil bu kadar bakimli olabiliyorsunuz.ben kendimi baya saldim temiz giyinirim ama pantolonla falan gezemem evde.bu arada esiniz vucudunuzu kastetmemistir siz taktiginiz ocin alinmissiniz

Kendi halin bu ise, niye esin gelmeden önce sac bas makjaj'a girisiyorsun? Hani kendi halin olsa, daima öyle gezerdin. Sadece esin geldiginde degil.

Ne bilim, ben dogalliktan yanayim. Karsindakini her hali ile sevmek.

Esinin cevabi tatmin edici degil fakat tanimadigin insanlarin dediklerini tatmin edici olmasinimi umuyorsun?

Eşimle resmî olduğumu nereden çıkardınız ki onu anlamadım ben eşimle konuştum cevabı beni tatmin etmesi şuan çıkarımda bulunuyorum eşimi aksine hiçbir zaman yabancı görmedim 10 yıl bir insana yabancı olmak için çok uzun bir süre olsa gerek dimi

Hanımefendi neden buraya takıldığınızı anlamdım ben evet eşim geldiğinde saçımı düzeltiyorum kendime çeki düzen veriyorum çünkü ona güzel görünmek istiyorum normalde bu şekildeyim ama ı geleceği zaman biraz daha özeniyorum yalnızca bu neden buna bu kadar takıldığınızı anlamadım eşimi tanımam noktasına gelince eşim 10 yıldır hayatımda tatmin olmadım çünkü onun beni kırmak istemediği için bunu söylediğini düşündüm bir yabancıya inanmamanın dışında bir durum beni sevdiği için gerçek bir durum varsa duymamak beni endişelendirdi

Eşim vücut olarak evet tarifteki kişi değil ama hoş birisi eski halimle kıyaslıyorum sanırım alışmam lazım haklısınız

Bu eleştiri umarım benim için değildir. Genelse doğru ama giyimimin büyük kısmı kendi mutluluğum için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…