Gülsem mi ağlasam mı bilemedim

• Konu Sahibi Konu Sahibi lumpy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sayfalarca okuyamadım kusuruma bakmayın ama aklıma bir şey geldi söylendi mi bilmiyorum öncelikle durum çok ilginç. telefonda aradığında mesela havadan sudan konuşur gibi ' x de asker yolu bekliyor ne güzel bir o kadar zor sende dönünce hemen askere git bence engelin kalmasın' vs desene. tepkisi ne olacak bakalım. arada yokla böyle.

Seni "kariyerimle ezerim haaaa, bak teeee yurtdışlarından bana talep var" imajımı yaratmaya çalışıyor acaba şaşkın ?
Sen niye yalanını alnının çatısına vurmuyorsun ?
Kac yasina gelmissin askerlik yapmamissin gibi tepkiler duymak istemiyoda olabilir. Yada ikisi birden 1tasla2kus

Her yorumu okudum bisey kacirmiyim diye.
Allah allah. Nasil bi sebep olabilirki

Bi anlasam sebebini. Beni kaybetmekten çok korkuyor bunu biliyorum yansıtıyor bazen. Ama sebebi ne olabilir bu yalanın ben buna susamam gelince cevabını vereceğim ödeteceğim bu yalanı ona ama onu o kadar çok seviyorum ki tarif edemem... Kaybetmeyi hiç istemem onu. Hasretine dayanamam ama bu yalandan sonra ne onunla ne onsuz... Ne olacak bilmiyorum...

Neyin havasını atacak ki ben umursamam böyle şeyleri o da biliyor. Neden saklıyor amacı ne olabilir?

yüzle$meniz gerek bence cünkü onun aklinda ne oldugunu kestirmek cok basit görünmüyor ancak ihtimalleri siralarlar
askerden dönüsünü beklemek en dogrusu
varsa asker resmi filan onuda kaydedin gösterinki inkar edemesin

Çok saçma ama ya neden askere gittiğini saklar ki insan siz nereden öğrendiniz asker de olduğunu peki ?

Ben daha önce şüphelendiğimi belirtmek için en yakın arkadaşına söyledim bunu bizim aramızda hiç askerlik muhabbeti geçmemişti çünkü. Arkadaşı da bedelliden yararlandı askerliğini yaptı o dedi. Bu muhabbeti anlatmıştır muhakkak. O olmaz yani. Ben öğrenecem ondan zaten gelmesine az bi zaman kaldı. Ama bunun lafını vurcam yakında yinede.

Kac yasina gelmissin askerlik yapmamissin gibi tepkiler duymak istemiyoda olabilir. Yada ikisi birden 1tasla2kus
Ama askerlik yapmaması çok normal çünkü iki üniversite bitirdi ikinci üniversiteyi kıbrısta okudu ve okul bitince orda çalıştı türkiyeye geldiği yaklaşık 2 yıl oldu benden öyle bi tepki görmez ki

yüzle$meniz gerek bence cünkü onun aklinda ne oldugunu kestirmek cok basit görünmüyor ancak ihtimalleri siralarlar
askerden dönüsünü beklemek en dogrusu
varsa asker resmi filan onuda kaydedin gösterinki inkar edemesin

Bekleyecem zaten şunun şurasında 1-1.5 ay kaldı. Dönünce hesaplaşacağım. Bitecekse bile o zaman bitsin çünkü benim için bi mesajla bitirilecek kadar basit bi ilişki değil bu.

Bitirdim ben bu sabah bu ilişkiyi. Dönmesini bekleyemedim. Bu bana bi hakaretti ve ben yeterince sustum buna. Daha fazla kabullenemiyorum...

bence 30 yaşında ve bu yasa kadar askere gitmediği için utanmistir soyleyememistir 30 yaşındayken askere mi gidilir yahu

Sebebi önemli değil artık. Ben mesaj attım bana yalan söylediğini biliyorum dedim bitsin dedim. Tabi bu kadar kısa yazmadım içimi döktüm. Ama o karşılık vermedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…