Kac yasina gelmissin askerlik yapmamissin gibi tepkiler duymak istemiyoda olabilir. Yada ikisi birdenSeni "kariyerimle ezerim haaaa, bak teeee yurtdışlarından bana talep var" imajımı yaratmaya çalışıyor acaba şaşkın ?
Sen niye yalanını alnının çatısına vurmuyorsun ?
Her yorumu okudum bisey kacirmiyim diye.
Allah allah. Nasil bi sebep olabilirki
Neyin havasını atacak ki ben umursamam böyle şeyleri o da biliyor. Neden saklıyor amacı ne olabilir?cok acayip biri espiri anlayisi hep böyle midir sevgilinizin?
ya da hava atiyor?
askere gitmek neden saklanilcak bi durum olsun :S
Neyin havasını atacak ki ben umursamam böyle şeyleri o da biliyor. Neden saklıyor amacı ne olabilir?
sayfalarca okuyamadım kusuruma bakmayın ama aklıma bir şey geldi söylendi mi bilmiyorum öncelikle durum çok ilginç. telefonda aradığında mesela havadan sudan konuşur gibi ' x de asker yolu bekliyor ne güzel bir o kadar zor sende dönünce hemen askere git bence engelin kalmasın' vs desene. tepkisi ne olacak bakalım. arada yokla böyle.
Ama askerlik yapmaması çok normal çünkü iki üniversite bitirdi ikinci üniversiteyi kıbrısta okudu ve okul bitince orda çalıştı türkiyeye geldiği yaklaşık 2 yıl oldu benden öyle bi tepki görmez kiKac yasina gelmissin askerlik yapmamissin gibi tepkiler duymak istemiyoda olabilir. Yada ikisi birden1tasla2kus
Çok saçma ama yaneden askere gittiğini saklar ki insan siz nereden öğrendiniz asker de olduğunu peki ?
yüzle$meniz gerek bence cünkü onun aklinda ne oldugunu kestirmek cok basit görünmüyor ancak ihtimalleri siralarlar
askerden dönüsünü beklemek en dogrusu
varsa asker resmi filan onuda kaydedin gösterinki inkar edemesin
Ne dedi peki?Bitirdim ben bu sabah bu ilişkiyi. Dönmesini bekleyemedim. Bu bana bi hakaretti ve ben yeterince sustum buna. Daha fazla kabullenemiyorum...
bence 30 yaşında ve bu yasa kadar askere gitmediği için utanmistir soyleyememistir 30 yaşındayken askere mi gidilir yahu
o yaşa kadar gitmemesi tuhaf geldi bana30 yaşında askere giden çok, nesi garip bunun?
Hiçbir şey demedi. İstediği buymuş demek ki...Ne dedi peki?
Sebebi önemli değil artık. Ben mesaj attım bana yalan söylediğini biliyorum dedim bitsin dedim. Tabi bu kadar kısa yazmadım içimi döktüm. Ama o karşılık vermedi...
konunuzu baştan beri takip ediyorum..
Cevap yazmadı mi bu peki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?