Gülsem mi ağlasam mı bilemedim

• Konu Sahibi Konu Sahibi lumpy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İstersen otur bi kendi kendine düşün yani hala gülünebilecek bişe bulduğun için.

Bir uye yazmis.

Mesaj atin, sonra hattinizin fatura ayrintisina bakin. Eger yurtdisi tarifesinden ucretlendirildiyse, dubaidedir.

Ucretlendirilmediyse askerde.

Bunu neden uygulamadiniz ve oneren uyeye cevap vermediniz?

Sebebi neyse ne.. Resmen yalan soylemis. Hemde asiri sacma bir yalani aylarca surdurmus. Bana daha cok hayati palavra bi adam gibi geldi. Evli falandir da bu.

adam şimdiden gereksiz nedenlerden dolayı yalan söylemiş..resmen yalan makinası gibi..sonrasını düşünemiyorum..hayır gelmez böyle yalan makinalerinden..

Bazıları asker psikolojisi demiş de bu adamın asker psikolojisi daha askere gitmeden başladı herhalde ki Dubai'ye gidiyorum diye uydurdu...

Benim bildiğim kadarıyla türk hattı olunca yurt dışı aramaya kapatsanda arayabiliyorsun yabancı numaralar aranmıyor diye biliyorum. Müşteri hizmetlerini arayıp öğrenmek lazım

Bir uye yazmis.

Mesaj atin, sonra hattinizin fatura ayrintisina bakin. Eger yurtdisi tarifesinden ucretlendirildiyse, dubaidedir.

Ucretlendirilmediyse askerde.

Bunu neden uygulamadiniz ve oneren uyeye cevap vermediniz?

Çünkü cevap verirken dikkatimden kaçmış. Dediğüm gibi bildiğim kadarıyla türk hattı olunca yurt dışı aramaya kapatsanda arayabiliyorsun yabancı numaralar aranmıyor diye biliyorum yinede müşteri hizmetlerini arayıp öğrenecem bunu bugün içerisinde.

Bakin yazdigim baska bir sey benim. Yurtdisi aramaya kapattirmaniza gerek yok.

Ucretlendirmesine bakip anlayabilirsiniz. Turk hatti da olsa yurtdisinda ise aramak da mesaj atmak da farkli ucretlendiriliyor.

şaka mi ya afedersin ama komik geldi..
Komik zaten. Çok saçma çok kötü ama komik
Bakin yazdigim baska bir sey benim. Yurtdisi aramaya kapattirmaniza gerek yok.

Ucretlendirmesine bakip anlayabilirsiniz. Turk hatti da olsa yurtdisinda ise aramak da mesaj atmak da farkli ucretlendiriliyor.

Faturam 2 aydır fazla geliyor ama ondan olduğunu sanmıyorum çok fazla bi miktar değil çünkü. Detayını alayım faturanın.

canım yurtdışına çıkan biri seni telefondan aradığı zaman numara daha farklı çıkıyor. bunu ona hatırlatabilirsin. yurtdısındasın ama hala tr de gibi numara görünüyor diyebilirsin.

Komik zaten. Çok saçma çok kötü ama komik

Faturam 2 aydır fazla geliyor ama ondan olduğunu sanmıyorum çok fazla bi miktar değil çünkü. Detayını alayım faturanın.

Şu an internetten öğrenebilirsiniz.

Böyle konularda çok merak ediyorum, cidden bu hiç aklınıza gelmedi mi?

Kimse size şu şekilde öğrenebilirsin, demedi mi?

Yani bu o kadar basit bir durum ki, en dolaylı yolla bile öğrenmeniz 2-3 saatinizi alır. Öğrenmek mi istemiyorsunuz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…