Yerinde olsam dubaiden su 7 yildizli otel manzarasi esliginde bir foto isterdim. Hos bunun da kolayi var ya neyse. Teli akilli degil mi aradiginda 3g den arasana
Çalıştığı yerin önünden geçerken bi arkadaşıma sordurdum canım iş arkadaşları öyle dediYazmissinizdir belki sayfalari ara ara okudum. Siz nereden ogrendiniz ki dubaide olmayip askerde oldugunu
ben yalan söyleyen insandan korkarım arkadaşım. helede böyle ustaca yalan söyleyebiliyorsa.
yalan söyleyebilen insandan herşeyi beklerim.
Fesatliga gerek yok. Asker psikoloji iste.
Ya bi de çok basit bi durum var. Sen hattını "yurtdışı aramaya" kapattır. ki çoğu hat default olarak kapalı olarak geliyor alınırken.
sonra aradığı numaraya mesaj at, gidiyorsa olay bitmiştir yani.
Hatta daha da basiti, hani mesela atıyorum 25 liraya sms dakka paketi falan yapıyoz ya. onların hepsi sadece yurtiçinde geçerli oluyor, yurt dışına mesaj attırmıyor mesela. O aradığında, dur kontorun gitmesin deyip suratına kapat, sen ara, bi dakka ya ben nasıl aradım seni falan de.
bunlar bile yeter yani.
nası bi salak yerine koymacadır bu?
Bir uye yazmis.
Mesaj atin, sonra hattinizin fatura ayrintisina bakin. Eger yurtdisi tarifesinden ucretlendirildiyse, dubaidedir.
Ucretlendirilmediyse askerde.
Bunu neden uygulamadiniz ve oneren uyeye cevap vermediniz?
Komik zaten. Çok saçma çok kötü ama komikşaka mi yaafedersin ama komik geldi..
Çünkü cevap verirken dikkatimden kaçmış. Dediğüm gibi bildiğim kadarıyla türk hattı olunca yurt dışı aramaya kapatsanda arayabiliyorsun yabancı numaralar aranmıyor diye biliyorum yinede müşteri hizmetlerini arayıp öğrenecem bunu bugün içerisinde.
Malesef gerçekten çok komik ve çok kötüKomik zaten. Çok saçma çok kötü ama komik
Bakin yazdigim baska bir sey benim. Yurtdisi aramaya kapattirmaniza gerek yok.
Ucretlendirmesine bakip anlayabilirsiniz. Turk hatti da olsa yurtdisinda ise aramak da mesaj atmak da farkli ucretlendiriliyor.
Nerde askerlik yaptigini biliyosan imkanin varsa cik git yanina :))
Erkek arkadaşımla 7 aylık bi ilişkimiz var ona gerçekten çok değer veriyorum. Ben 22 yaşındayım o ise 30 yaşında. 3 ay önce yurt dışına çalışmaya gitti hemde tam benim doğum günümde. O gün gittiği için kendisine çok öfkelenmiştim. 5-6 ay sonra dönecem diyerek gitti. Sonra içime bi kurt düştü biraz araştırdım ama dubaide falan değil çalışmaya gitmemiş işin komik tarafı askere gitmiş olması. Bi erkek askere gittiğini neden söylemez ki. Arada bi arıyor beni cep numarasından bende bişey demiyorum salağa yatıyorum itiraf eder diye ama henüz itirafta bulunmadı. Ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım. 2 ay kadar bi süre sonra gelecek. Ne yapmalıyım ne demeliyim ki. Bana yalan söyledi ama kötü bişey yapmaya gitmedi. Kafam çok karışık.
Komik zaten. Çok saçma çok kötü ama komik
Faturam 2 aydır fazla geliyor ama ondan olduğunu sanmıyorum çok fazla bi miktar değil çünkü. Detayını alayım faturanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?