Erkek arkadaşımla 7 aylık bi ilişkimiz var ona gerçekten çok değer veriyorum. Ben 22 yaşındayım o ise 30 yaşında. 3 ay önce yurt dışına çalışmaya gitti hemde tam benim doğum günümde. O gün gittiği için kendisine çok öfkelenmiştim. 5-6 ay sonra dönecem diyerek gitti. Sonra içime bi kurt düştü biraz araştırdım ama dubaide falan değil çalışmaya gitmemiş işin komik tarafı askere gitmiş olması. Bi erkek askere gittiğini neden söylemez ki. Arada bi arıyor beni cep numarasından bende bişey demiyorum salağa yatıyorum itiraf eder diye ama henüz itirafta bulunmadı. Ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım. 2 ay kadar bi süre sonra gelecek. Ne yapmalıyım ne demeliyim ki. Bana yalan söyledi ama kötü bişey yapmaya gitmedi. Kafam çok karışık.
Seni "kariyerimle ezerim haaaa, bak teeee yurtdışlarından bana talep var" imajımı yaratmaya çalışıyor acaba şaşkın ?
Sen niye yalanını alnının çatısına vurmuyorsun ?
Böyle bi konuda yalan söylemeye ne gerek var. Bence bu kötü bişey. Ama sebebii iyi anlamalisin neden yalan soyledi acaba. Açık açık sor
Valla iyi dayanmışsın ben olsam söyler telini de açmazdım yurt dışına gitcem diye hava mı atıyo bi de
acemiliği dubainin neresine çıkmış?Erkek arkadaşımla 7 aylık bi ilişkimiz var ona gerçekten çok değer veriyorum. Ben 22 yaşındayım o ise 30 yaşında. 3 ay önce yurt dışına çalışmaya gitti hemde tam benim doğum günümde. O gün gittiği için kendisine çok öfkelenmiştim. 5-6 ay sonra dönecem diyerek gitti. Sonra içime bi kurt düştü biraz araştırdım ama dubaide falan değil çalışmaya gitmemiş işin komik tarafı askere gitmiş olması. Bi erkek askere gittiğini neden söylemez ki. Arada bi arıyor beni cep numarasından bende bişey demiyorum salağa yatıyorum itiraf eder diye ama henüz itirafta bulunmadı. Ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım. 2 ay kadar bi süre sonra gelecek. Ne yapmalıyım ne demeliyim ki. Bana yalan söyledi ama kötü bişey yapmaya gitmedi. Kafam çok karışık.
Bence erkeklerin askerdeyken sevgililerine güvenmemelerinden kaynaklı bir durumdan dolayı yalan söylemiştir.
Bencede sabret ve bekle,o arada da askerde olduguna dair deliller bul ki inkar edemesin.yuzyuze kivranmasini gormek daha zevklidir
acemiliği dubainin neresine çıkmış?
çok komik ve son derece trajik bir durum.Erkek arkadaşımla 7 aylık bi ilişkimiz var ona gerçekten çok değer veriyorum. Ben 22 yaşındayım o ise 30 yaşında. 3 ay önce yurt dışına çalışmaya gitti hemde tam benim doğum günümde. O gün gittiği için kendisine çok öfkelenmiştim. 5-6 ay sonra dönecem diyerek gitti. Sonra içime bi kurt düştü biraz araştırdım ama dubaide falan değil çalışmaya gitmemiş işin komik tarafı askere gitmiş olması. Bi erkek askere gittiğini neden söylemez ki. Arada bi arıyor beni cep numarasından bende bişey demiyorum salağa yatıyorum itiraf eder diye ama henüz itirafta bulunmadı. Ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım. 2 ay kadar bi süre sonra gelecek. Ne yapmalıyım ne demeliyim ki. Bana yalan söyledi ama kötü bişey yapmaya gitmedi. Kafam çok karışık.
Fotograf falan bulabilirsin mesela.yada kayitlarina falan bakabilirsin,hangi donemde yaptigi falan.illa ki cikar bisey...Nasıl deliller bulabilirim ki bunu ispatlamak çok zor. Ama bende yüzyüze kıvranmasını istiyorum
valla ne desem hayırlı olsun mu desem geçmiş olsun mu bilemedim.. kayseride olduğunu askerde olduğunu nasıl öğrendinizAcemiliği dubainin kayseri adlı bi iline çıkmış
Bende anlamadım ki kendini yüksekte mi göstermeye çalışıyor. Oysa sadece benim gördüğüm kadar. Hem ben kariyeriyle ezebileceği bi insan değilim ki benim de mesleğim var bende çalışıyorum hemde ondan çok daha rahat şartlar altında. Alnının çatısına vururum yalanını ama bana cevap vermekten kaçacak biliyorum hatta dönene kadar aramaz bile alakası yok der kendini haklı göstermeye çalışır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?