geçenlerde kayınvalidemler bizi yemeğe çağırdı mangal yakacaklarmış...bizde gittik.görümcem ve tayfası(çocukları ve eşi)herzamanki gibi duyup kendi kendilerini davet ettirmişler onlarda biz sofradayken geldiler...görümcem ortaya konuşur bir şekilde salata ayırdınızmı etler hazırmı dedi...eşimde birden bire ona doğru bakmadan evet hazır biz yedik kemiklerinide kapının önüne koyduk gidin yiyin dedigörümcemde bunun üzerine olsun biz kokusuylada doyarız dedi ve güldü ben o anki konuşmalardan çok rahatsız oldum ama bir yandanda diğer konularımı okuyanlar bilir görümcemin bu lafları hakettiğini düşünüyorum... o an eşime birşey demedim yemeğe devam ettim ama eşimi doldurduğumu ve bu lafları benim söylettirdiğimi düşündüklerini kayınvalidem ve görümcemin gözlerinden anlıyorum... sizce bu konuda tepkim ne olmalı?:44:
bence çok şanslısın.eşin arkadan durmuş,sana laf söyleyeni benzetmiş ama yine de ağır olmuş yani,kardeşi sonuçta. seni ilgilendirmez bence onların arasındaki bi muhabbet. sen kimseye bişey söylemek zorunda değilsin arkadaşım. bırak ne düşünürlerse düşünsünler.[/QUO
tekrar biraraya geldiğimizde muhakkak bu mevzu açılacak ama görümcem direk bişey söylemeyecek laf ları alttan alttan söyleyecek imalı.. ben istiyorumki eşimin söylediği kelimelerin eşime ait olduğunu anlasın yani kardeşininde onun bu tavırlarından dolayı sinirlendiğini farketsin..o şimdi ben dolduruyorum kocam benim dolduruşuma geliyor zannediyor..genelde hep böyle çünkü kardeşinide kastığının sıktığının farkında değil..
daha önceki konun ne bilmiyourm ama canim esin bence cok agir bi laf etmis.ne olursa olsun bi insan baska bi insana bunu demez ayip yani.senin bi kabahtin yok ben olsam esime o an kizardim onlarda anlardi senden kaynaklanmadigini.gercekten cok onur kirici bi laf ben kiniyorum esini.
walla gorumceniz iyiki alttan almista isi sakaya vurmuss ben gorumcenizin yerinde olsaydim ya kawga cikartirdim yada ceker giderdim ne demek kemikler kapinin onunde gidin yiyin ne olursa olsun kardesi enistesi yegenleri
Ayy arkadaşım eski konularına baktım da..
Mangal çılgınlığı var sizin ailede
Eşin çok ağır bir laf etmiş yani öyle böyle bir laf değil.
Ama ilginç olan görümcenin de bozulmaması
Valla enteresan bir aile,,
Eltin,görümcen,kayınvaliden..
ayyy evet ya valla allahtan şakaya vurdu...ben nasıl yedim kalktım sofradan bilmiyorum inanın:85:aslında görümceme çok kızgınım nefret ediyorum desem yeridir ama üzüldüm kardeşinden böyle bir laf yemesine..eşimede bir yandan hak veriyorum bıktırdı usandırdı artık 3 çocuk, kocası kendisi.. utanmasa eşime bize siz bakın yedirin içirin uyutun diycek okadar yani
sizin ne yasadiginizi bilemem ama burda gorumcenizin ole bi lafi hak edecek biseyini okumadim yasanmislarida bilemem belki rahat davranmis o sizi rahatsiz etmis olabilir amma annesinin ewi ve cagirmislar gelin die zorla nasil davet ettirecek kendisini annesinin ewi zaten davete ne gerek var yani ben olsam davet beklemem giderim kime ne karsindakide agbisi yani kimse olsa sizin doldurdugunuzu dusunur tabi gunahinizi almak istemem nacizane fikrim yanlis anlamayin... siz ewlenmeden oncede kotumuymus aralari bide ilk sizmi ewlendiniz gorumcenizmi?
demin demisttim ya gorumcen alttan almis yani kadinin dunya umrunda degil olsaydi esin ole dediginde tepkisini gosterirdi biz kokuylada doyariz demezdi bayagi bi yuzsuzmus kendiside eside...hadi o alinmior esi neden alinmio anlamadim ben olsam alirim karimi giderim o lafin ustunde biraz piskinler galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?