gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

çalış yoksa insan yapamıyor gerçekten kendine bir iş bir uğraş bul örgü ör çeyiz yap kitap oku emstruman çal başkalarına bağımlı yaşamaktan kurtulmalıyız .
Çok doğru diyorsun insanlarla sohbet ettiğimde unuturdum mesela hep şimdi insanlardan bile kaçar oldum bu çok fena tabi ama elimde değil. En azından dediğin şeylerle kafa dağıtılabilir

Aynen öyle katiliyorum insan kendini dinleyince bi kotü oluyo kizlar is bulamiyosaniz ne bilim dedigi gibi örgu fln örün kafanizi mesgul edin.. N Nelizz X xxoxxoxx
İşkur kurs açmıyor mu ya ücret ödüyor ya günlük o tarz :) evden belge lazım oluyo diye çıkarım kamu dayatmaları sinir bozucu malum. Bi de para alırım 3-5 hem :) : D

çalış yoksa insan yapamıyor gerçekten kendine bir iş bir uğraş bul örgü ör çeyiz yap kitap oku emstruman çal başkalarına bağımlı yaşamaktan kurtulmalıyız .
Basvuru fln yaptim bakalim canim ya donus bekliyorum kitap fln okuyorum resmen depresyonun dibine vurdum ben ya

Bide is kuru gidiyim basvuruyim ay onume gelen heryere basvurcam ic bulmak bukadar zor olmamisti resmen ya
Online başvuru yapabiliyorsun canım galiba oraya da. Valla bu enflasyon ile arz yetersizliği talepten kaçışla ekmek bulabiliyor olmamız bile şükür sebebi iş özelde de zor

Nasil kurs canim
Meslek edindirme kursu tarzı kurslar canım bilgisayar işletmenliği falan gibi sertifika kasarsın hem hem de en kötü 30 tlsi var günlük galiba gittiğin kursa göre 70e kadar çıkıyor sanırım. Sonra bi de iş garantili kursları var gözüme çarpan o da iyi gibi geldi özelde çalışmak isteyen için

Canim bu kurs ücreti karsiliksizmi oluo sana mi veriolar yani Allah Allah

Ay ona nasil basvuruluyo ya gitsem ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…