- 14 Mayıs 2018
- 2.682
- 4.641
- 83
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #2.621
Bugün havadan galiba canım da dünü bilemem :)Geldim kuzucuklarim iki gundur hep uyumak istiyorum depresyona girdim galiba ben uyanmak istemiyorum icime kapandim bana biseyler oldu anlamadim
Çok doğru diyorsun insanlarla sohbet ettiğimde unuturdum mesela hep şimdi insanlardan bile kaçar oldum bu çok fena tabi ama elimde değil. En azından dediğin şeylerle kafa dağıtılabilirçalış yoksa insan yapamıyor gerçekten kendine bir iş bir uğraş bul örgü ör çeyiz yap kitap oku emstruman çal başkalarına bağımlı yaşamaktan kurtulmalıyız .
İşkur kurs açmıyor mu ya ücret ödüyor ya günlük o tarz :) evden belge lazım oluyo diye çıkarım kamu dayatmaları sinir bozucu malum. Bi de para alırım 3-5 hem :) : D
Basvuru fln yaptim bakalim canim ya donus bekliyorum kitap fln okuyorum resmen depresyonun dibine vurdum ben yaçalış yoksa insan yapamıyor gerçekten kendine bir iş bir uğraş bul örgü ör çeyiz yap kitap oku emstruman çal başkalarına bağımlı yaşamaktan kurtulmalıyız .
Olsa iyi olur paran olur kenarda ihtiyaclarini alirsin canim yaYok kuzum ya gecici olarak kendi isimi bulana kadar belki calismak icin iyi bi fikir olabilir dedimde sanmiyorum alincagini :)
Bgun kotu bu hava var zaten artik dustugumuz gerden saglam bi sekilde kalkalim ayaga yaBugün havadan galiba canım da dünü bilemem :)
Nasil kurs canimİşkur kurs açmıyor mu ya ücret ödüyor ya günlük o tarz :) evden belge lazım oluyo diye çıkarım kamu dayatmaları sinir bozucu malum. Bi de para alırım 3-5 hem :) : D
Online başvuru yapabiliyorsun canım galiba oraya da. Valla bu enflasyon ile arz yetersizliği talepten kaçışla ekmek bulabiliyor olmamız bile şükür sebebiBide is kuru gidiyim basvuruyim ay onume gelen heryere basvurcam ic bulmak bukadar zor olmamisti resmen ya
Meslek edindirme kursu tarzı kurslar canım bilgisayar işletmenliği falan gibi sertifika kasarsın hem hem de en kötü 30 tlsi var günlük galiba gittiğin kursa göre 70e kadar çıkıyor sanırım. Sonra bi de iş garantili kursları var gözüme çarpan o da iyi gibi geldi özelde çalışmak isteyen içinNasil kurs canim
Canim bu kurs ücreti karsiliksizmi oluo sana mi veriolar yani Allah AllahMeslek edindirme kursu tarzı kurslar canım bilgisayar işletmenliği falan gibi sertifika kasarsın hem hem de en kötü 30 tlsi var günlük galiba gittiğin kursa göre 70e kadar çıkıyor sanırım. Sonra bi de iş garantili kursları var gözüme çarpan o da iyi gibi geldi özelde çalışmak isteyen için
Canim sen devlettemisin ozelde misin?ben çok yoruldum iki gündür okulda batıyor bir yerlerime dikişler morelim sıfır
evet canım aynen öyleCanim bu kurs ücreti karsiliksizmi oluo sana mi veriolar yani Allah Allah
Bozma moralini her şey güzel olacak az sabırben çok yoruldum iki gündür okulda batıyor bir yerlerime dikişler morelim sıfır
devletteyim ben canımCanim sen devlettemisin ozelde misin?
Sabret biraz gecicek bikac güne nie moralini bozuosun ayrica bi umut isigi dogdu bak dikimi yaptrdin biraz olumlu bakmalisinki tutsun
ben iyi değilim kızlar bir an patlıyorum bir an mutluyum bir an mutsuzdevletteyim ben canım
ne bileyim iki hafta oldu bildiğin ilk gün gibi sızlıyor çok şükür kanamam yok iğne batırıyorlar sankiBozma moralini her şey güzel olacak az sabır
Dogru dedin ekmek bulamnamiz bile mucize gibi oldu resmen turkiye aclik sinirinda yaOnline başvuru yapabiliyorsun canım galiba oraya da. Valla bu enflasyon ile arz yetersizliği talepten kaçışla ekmek bulabiliyor olmamız bile şükür sebebiiş özelde de zor
Ay ona nasil basvuruluyo ya gitsem ben yaMeslek edindirme kursu tarzı kurslar canım bilgisayar işletmenliği falan gibi sertifika kasarsın hem hem de en kötü 30 tlsi var günlük galiba gittiğin kursa göre 70e kadar çıkıyor sanırım. Sonra bi de iş garantili kursları var gözüme çarpan o da iyi gibi geldi özelde çalışmak isteyen için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?