- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #2.641
Canim sizlamasi cok normal korkma kiz bizim halaa sizliyo benim bugun sag tarafim sizliyo iki ay gecmesine ragmenne bileyim iki hafta oldu bildiğin ilk gün gibi sızlıyor çok şükür kanamam yok iğne batırıyorlar sanki
Pskolojik canim bu durum hepimizde var malesef bu sabir ve tevekkulle atlaticaz bu gunleri insallahben iyi değilim kızlar bir an patlıyorum bir an mutluyum bir an mutsuz
Yan oturcaksin canimben çok yoruldum iki gündür okulda batıyor bir yerlerime dikişler morelim sıfır
Canım bir kaç hafta sonra geçecek amane bileyim iki hafta oldu bildiğin ilk gün gibi sızlıyor çok şükür kanamam yok iğne batırıyorlar sanki
İşkur merkezlerinden galiba canım bi değerlendirAy ona nasil basvuruluyo ya gitsem ben ya
Selam
Kuzum arastrdim basvuru da yapmaya calistim ama meslegine goremi verilio herkesin bu kurslar meslegimi girince kurs bulunmamaktadr dio da. Valla bos durmaktansa hepsi iyidirevet canım aynen öyle
Tamam ben bi arastiryim onuİşkur merkezlerinden galiba canım bi değerlendir
İnternet uzerindenMi yaptin canim bana bi linkini atarmsin canim yaKuzum arastrdim basvuru da yapmaya calistim ama meslegine goremi verilio herkesin bu kurslar meslegimi girince kurs bulunmamaktadr dio da. Valla bos durmaktansa hepsi iyidir
aleyküm selam
Kuzum iskurun sitesine girdim orda kurslar yazio da yapamadimki yapabilirsem atarim bisey anlamadim valla. Bide bu issizlik maasini herkes nasil alio biz nie alamiyz ya millet bi yolunu buluo biz kaliyz boyle. Bi yil calistim sonra ciktim ama alabilirmiyimki is olsa hic gerek kalmasa on a ne guzel olurİnternet uzerindenMi yaptin canim bana bi linkini atarmsin canim ya
İşkur merkezine gitmen lazım canım kurs için başvuru süreleri vardır onun. İlkokul mezunu bile başvurabilir hasta bakıcılığa giden bi teyze vardı öyle bi tanıdığım mesela. Yani illa alanın olması gerekmiyor bildiğimKuzum arastrdim basvuru da yapmaya calistim ama meslegine goremi verilio herkesin bu kurslar meslegimi girince kurs bulunmamaktadr dio da. Valla bos durmaktansa hepsi iyidir
Anladim canim :) bakalim hayirlisi is bulursam gerek kalmicak da. Insallah hepimizin su is bulma telasi biter hayirlisiyla..İşkur merkezine gitmen lazım canım kurs için başvuru süreleri vardır onun. İlkokul mezunu bile başvurabilir hasta bakıcılığa giden bi teyze vardı öyle bi tanıdığım mesela. Yani illa alanın olması gerekmiyor bildiğim
Amin canım inşallahAnladim canim :) bakalim hayirlisi is bulursam gerek kalmicak da. Insallah hepimizin su is bulma telasi biter hayirlisiyla..
Bide ben bakiyim ya su siteye canim is kuru sigortan yoksa yatmiyosa isten ciktiktan sonra veriyolar 6 ay fln sanirimKuzum iskurun sitesine girdim orda kurslar yazio da yapamadimki yapabilirsem atarim bisey anlamadim valla. Bide bu issizlik maasini herkes nasil alio biz nie alamiyz ya millet bi yolunu buluo biz kaliyz boyle. Bi yil calistim sonra ciktim ama alabilirmiyimki is olsa hic gerek kalmasa on a ne guzel olur
Bana da linkini atsana cnm hangisini diyorsun acaba birinin var dedigin ben de farklı farklı hep dinlediklerimKizlar sizde de oluo mu insirah suresini dinleyimce hep gozlerim doluo hele youtube da birinin var ozellikle o kadar mi guzel okunur otur agla.
İslerim bitsin oturup onu accam aglicam ama su an aglamamam lazim zaman yok
Ay ne guzelmis ya bende gidiyim bakiyim arastiryim ne bolumler varİşkur merkezine gitmen lazım canım kurs için başvuru süreleri vardır onun. İlkokul mezunu bile başvurabilir hasta bakıcılığa giden bi teyze vardı öyle bi tanıdığım mesela. Yani illa alanın olması gerekmiyor bildiğim
Cnm işsizlik maaşını belli bir gün sigortalı çalışıp işten ayrıldıktan hemen sonra başvuruyorsun diye biliyorum sonradan verilmiyo sanırım ama yine bi bakalım belki ben yanlış biliyorumdurKuzum iskurun sitesine girdim orda kurslar yazio da yapamadimki yapabilirsem atarim bisey anlamadim valla. Bide bu issizlik maasini herkes nasil alio biz nie alamiyz ya millet bi yolunu buluo biz kaliyz boyle. Bi yil calistim sonra ciktim ama alabilirmiyimki is olsa hic gerek kalmasa on a ne guzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?