gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kizlar nasil mutlu olunur ya cidden bunun cevabi yok bende..bıktım artık cocukken nasil mutluydum ya komsuya annemle oturmsys giderdik onlar muhabbet ederdi ben uyuyakalirdim tatli tatli.. Allahim o huzura ben bi daha hic kavusamicakmiyim

Kizlar nasil mutlu olunur ya cidden bunun cevabi yok bende..bıktım artık cocukken nasil mutluydum ya komsuya annemle oturmsys giderdik onlar muhabbet ederdi ben uyuyakalirdim tatli tatli.. Allahim o huzura ben bi daha hic kavusamicakmiyim
Büyüdükçe dünyanın yaşanılır yer olmadığını görüyoruz maalesef canım

O huzur bi daha zor maalesef büyüdükçe başka uğraşlar dertler çıkıyor hayat değişiyor her sey çocukken güzelmiş

Ya kizlaar:) gulsemmi aglasammi bilemedim evin buralarda biyerde calisam uzun zamndir surekli gorup bakistigim biri vardi.. bi ara yok olmustu isten cikti sandim anaaa bugun yine gordum azicik konustuk megerse askere gitmis:):) yalniz hala ismimizi blmeyiz
Cocugu gorunce icim bi huzur doldu cok tatli masallah yaa:):)

Hayırlı olsun canım

Ay benimde kucuklugum aklima geldi boyle diyince ne guzel gunlerdi o gunler ya

Hayirli olsun o zaman ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…