- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.271
- 178
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #2.681
Evet canim senin isled nasil gidioSorma bir geliyo tam geliyo xxomuz
Misafir varmi yine kızMübalağa ediyorsunuz
Yapılacak cok sey var ama içinden geliyor mu diye bir sorEvet canim senin isled nasil gidio
Yok kuzum seni bekliyorum xxo palasaMisafir varmi yine kız
Ayni moddayim canim hayat bizi cok yordu coookYapılacak cok sey var ama içinden geliyor mu diye bir sor
Oo en sessiz sakin zamanlari gelcem tam tatillikYok kuzum seni bekliyorum xxo palasa
Büyüdükçe dünyanın yaşanılır yer olmadığını görüyoruz maalesef canımKizlar nasil mutlu olunur ya cidden bunun cevabi yok bende..bıktım artık cocukken nasil mutluydum ya komsuya annemle oturmsys giderdik onlar muhabbet ederdi ben uyuyakalirdim tatli tatli.. Allahim o huzura ben bi daha hic kavusamicakmiyim
O huzur bi daha zor maalesef büyüdükçe başka uğraşlar dertler çıkıyor hayat değişiyor her sey çocukken güzelmişKizlar nasil mutlu olunur ya cidden bunun cevabi yok bende..bıktım artık cocukken nasil mutluydum ya komsuya annemle oturmsys giderdik onlar muhabbet ederdi ben uyuyakalirdim tatli tatli.. Allahim o huzura ben bi daha hic kavusamicakmiyim
Hayırlı olsun canımYa kizlaar:) gulsemmi aglasammi bilemedim evin buralarda biyerde calisam uzun zamndir surekli gorup bakistigim biri vardi.. bi ara yok olmustu isten cikti sandim anaaa bugun yine gordum azicik konustuk megerse askere gitmis:):) yalniz hala ismimizi blmeyiz
Cocugu gorunce icim bi huzur doldu cok tatli masallah yaa:):)
Hayırlı olsun canım
Olacakmış gibi ama :)Kiz bisey olcagindan deilde istee insan bi heyecan yapiyor:):)
Hic etmiyoru hersey ortadaMübalağa ediyorsunuz
Ay benimde kucuklugum aklima geldi boyle diyince ne guzel gunlerdi o gunler yaKizlar nasil mutlu olunur ya cidden bunun cevabi yok bende..bıktım artık cocukken nasil mutluydum ya komsuya annemle oturmsys giderdik onlar muhabbet ederdi ben uyuyakalirdim tatli tatli.. Allahim o huzura ben bi daha hic kavusamicakmiyim
Hayirli olsun o zaman ne diyelimYa kizlaar:) gulsemmi aglasammi bilemedim evin buralarda biyerde calisam uzun zamndir surekli gorup bakistigim biri vardi.. bi ara yok olmustu isten cikti sandim anaaa bugun yine gordum azicik konustuk megerse askere gitmis:):) yalniz hala ismimizi blmeyiz
Cocugu gorunce icim bi huzur doldu cok tatli masallah yaa:):)
Bisey olmasini istiyosundurda heycan yapiyosundur benceKiz bisey olcagindan deilde istee insan bi heyecan yapiyor:):)
BencedeOlacakmış gibi ama :)
Belli olmaz bu işlereKiz bisey olcagindan deilde istee insan bi heyecan yapiyor:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?