gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kızlar ne dicem hani iyileşme sürecinde ayıptır söylemesi büyük tuvaleti yaparken dudakları hafifçe birleştiriyorduk ya alışkanlık olmuş sanki elim gidiyo o şekilde hep birleştirmek için. Geçen yine tuttuğumu farkettim elimle o an da idrar gelince ve ben kapattığım için çıkarken hafif bir baskı oldu oraya ve hissettim yani idrar bile bu baskıyı yapıyorsa heralde kanama olur diye düşünüyorum bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum

Hepinizin kanaması olacak Allah’ın izniyle canım artık gönlünüzü ferah tutun

Bencede sizin de olcak kuzum. Hatta benden daha cok olur sizin bence ben ilk iliskimde cok hata yaptigimi farkettim yani belki daha cok gelmisti de biz hic durup bakmadik manyak gibi en son baktım ben

Kızlar bu çeyiz kolileri hakkında bilginiz varmi? Ben kendim yapmayi dusunuyorum acikcasi cevdenizde falan yapan varmi hic nasil yapabilirim?
İnternetten baktim 10 tanesi 150 lira yaa bi koliye de 150 tl vermem bu nedir ya bide 10 taneye de sıgmaz zaten benim ceyiz

Kendi eşyalarını koyup taşımak içinse marketlerden falan iste canım koli :) o kadar para verilmez tabi ki

Bence de verme okdr marketlerde birsürü oluyo bir de ben niyese onalrı bi beğenemedim bazıları cok yapmacık ya cok pembe bir garipler bence

Yok kuzum sakaryanin da öyleydi ama oldu bak.. onun da esnekti normali
İnş cnm bir de diyorum ki hadi benim ilkinde kanama olmadı sizin olmuş şuan zaten olması gerektiği haline geldi aslında dimi orası yani hiç ilişki yaşamayan birinin de bu darlıkta mı kanayanların fln

İnş cnm bir de diyorum ki hadi benim ilkinde kanama olmadı sizin olmuş şuan zaten olması gerektiği haline geldi aslında dimi orası yani hiç ilişki yaşamayan birinin de bu darlıkta mı kanayanların fln
Aynen canım o darlıktan

Kendi eşyalarını koyup taşımak içinse marketlerden falan iste canım koli :) o kadar para verilmez tabi ki

Bence de verme okdr marketlerde birsürü oluyo bir de ben niyese onalrı bi beğenemedim bazıları cok yapmacık ya cok pembe bir garipler bence
He bende onu sorcam bide nie isim yaziyoruzki kim goruo bi ozelligi yok dimi o kolilerin kendi evimize tasincak iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…