- 21 Aralık 2018
- 278
- 477
- 18
- 29
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #2.701
Olacakmış gibi ama :)
Belli olmaz bu işlere
Gunaydin canim mutsuz mutsuz oturyorum ben sen napysnKızlar günaydın napiyosunuz
Bende oyle noldu kuzum nie mutsuz mutsuz?Gunaydin canim mutsuz mutsuz oturyorum ben sen napysn
Günaydın herkes çökük yaa moral olarak ne zmn son bulacak bu günlerKızlar günaydın napiyosunuz
Hepinizin kanaması olacak Allah’ın izniyle canım artık gönlünüzü ferah tutunKızlar ne dicem hani iyileşme sürecinde ayıptır söylemesi büyük tuvaleti yaparken dudakları hafifçe birleştiriyorduk ya alışkanlık olmuş sanki elim gidiyo o şekilde hep birleştirmek için. Geçen yine tuttuğumu farkettim elimle o an da idrar gelince ve ben kapattığım için çıkarken hafif bir baskı oldu oraya ve hissettim yani idrar bile bu baskıyı yapıyorsa heralde kanama olur diye düşünüyorum bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum
Hakkaten ya hadi siz bu meseleye takiosunuz kafanizi ben onu da atlattim bana noluyoGünaydın herkes çökük yaa moral olarak ne zmn son bulacak bu günler
Bencede sizin de olcak kuzum. Hatta benden daha cok olur sizin bence ben ilk iliskimde cok hata yaptigimi farkettim yani belki daha cok gelmisti de biz hic durup bakmadik manyak gibiKızlar ne dicem hani iyileşme sürecinde ayıptır söylemesi büyük tuvaleti yaparken dudakları hafifçe birleştiriyorduk ya alışkanlık olmuş sanki elim gidiyo o şekilde hep birleştirmek için. Geçen yine tuttuğumu farkettim elimle o an da idrar gelince ve ben kapattığım için çıkarken hafif bir baskı oldu oraya ve hissettim yani idrar bile bu baskıyı yapıyorsa heralde kanama olur diye düşünüyorum bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum
Ya benim illkinde kanama olmadı ya hani o düşündürüyor beni zaten esneme vsBencede sizin de olcak kuzum. Hatta benden daha cok olur sizin bence ben ilk iliskimde cok hata yaptigimi farkettim yani belki daha cok gelmisti de biz hic durup bakmadik manyak gibien son baktım ben
Yok kuzum sakaryanin da öyleydi ama oldu bak.. onun da esnekti normaliYa benim illkinde kanama olmadı ya hani o düşündürüyor beni zaten esneme vs
Aynen o da esnektiYok kuzum sakaryanin da öyleydi ama oldu bak.. onun da esnekti normali
Kendi eşyalarını koyup taşımak içinse marketlerden falan iste canım koli :) o kadar para verilmez tabi kiKızlar bu çeyiz kolileri hakkında bilginiz varmi? Ben kendim yapmayi dusunuyorum acikcasi cevdenizde falan yapan varmi hic nasil yapabilirim?
İnternetten baktim 10 tanesi 150 lira yaa bi koliye de 150 tl vermem bu nedir ya bide 10 taneye de sıgmaz zaten benim ceyiz
Bence de verme okdr marketlerde birsürü oluyo bir de ben niyese onalrı bi beğenemedim bazıları cok yapmacık ya cok pembe bir garipler benceKızlar bu çeyiz kolileri hakkında bilginiz varmi? Ben kendim yapmayi dusunuyorum acikcasi cevdenizde falan yapan varmi hic nasil yapabilirim?
İnternetten baktim 10 tanesi 150 lira yaa bi koliye de 150 tl vermem bu nedir ya bide 10 taneye de sıgmaz zaten benim ceyiz
İnş cnm bir de diyorum ki hadi benim ilkinde kanama olmadı sizin olmuş şuan zaten olması gerektiği haline geldi aslında dimi orası yani hiç ilişki yaşamayan birinin de bu darlıkta mı kanayanların flnYok kuzum sakaryanin da öyleydi ama oldu bak.. onun da esnekti normali
Aynen canım o darlıktanİnş cnm bir de diyorum ki hadi benim ilkinde kanama olmadı sizin olmuş şuan zaten olması gerektiği haline geldi aslında dimi orası yani hiç ilişki yaşamayan birinin de bu darlıkta mı kanayanların fln
Kendi eşyalarını koyup taşımak içinse marketlerden falan iste canım koli :) o kadar para verilmez tabi ki
He bende onu sorcam bide nie isim yaziyoruzki kim goruo bi ozelligi yok dimi o kolilerin kendi evimize tasincak isteBence de verme okdr marketlerde birsürü oluyo bir de ben niyese onalrı bi beğenemedim bazıları cok yapmacık ya cok pembe bir garipler bence
Aynen öyle canimİnş cnm bir de diyorum ki hadi benim ilkinde kanama olmadı sizin olmuş şuan zaten olması gerektiği haline geldi aslında dimi orası yani hiç ilişki yaşamayan birinin de bu darlıkta mı kanayanların fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?