- 14 Mayıs 2018
- 2.682
- 4.641
- 83
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #2.721
Lüzumsuzluk canım :) gösterişten ölücezHe bende onu sorcam bide nie isim yaziyoruzki kim goruo bi ozelligi yok dimi o kolilerin kendi evimize tasincak iste
Onlara para vereceğine başka Birseyine ekle cnm tek özelliği gösteriş Bak bak benim çeyizim boyle geliyo gibi başka birseyi yok kim çıkardıysa işteHe bende onu sorcam bide nie isim yaziyoruzki kim goruo bi ozelligi yok dimi o kolilerin kendi evimize tasincak iste
Market kolilerinin neyi var kiOnlara para vereceğine başka Birseyine ekle cnm tek özelliği gösteriş Bak bak benim çeyizim boyle geliyo gibi başka birseyi yok kim çıkardıysa işte
Bende oyle noldu kuzum nie mutsuz mutsuz?[/keyfim yok mutlu degilim
Kuzum senin neyin var diploma olayimi
Bende halaa tutuyorum dedgin sey banada oluyo ayni resmen aliskanlik haline getirmisiz bencede canim en ufak baskida hissediyoruz onda kesin kanama olurKızlar ne dicem hani iyileşme sürecinde ayıptır söylemesi büyük tuvaleti yaparken dudakları hafifçe birleştiriyorduk ya alışkanlık olmuş sanki elim gidiyo o şekilde hep birleştirmek için. Geçen yine tuttuğumu farkettim elimle o an da idrar gelince ve ben kapattığım için çıkarken hafif bir baskı oldu oraya ve hissettim yani idrar bile bu baskıyı yapıyorsa heralde kanama olur diye düşünüyorum bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum
Canim bu sefer islem olcak dogal orjinal hali degil yani kanama olur benceYa benim illkinde kanama olmadı ya hani o düşündürüyor beni zaten esneme vs
Bide ceyiz kolisimi oluyomus ay nekadar uzagim ben icler acisiBence de verme okdr marketlerde birsürü oluyo bir de ben niyese onalrı bi beğenemedim bazıları cok yapmacık ya cok pembe bir garipler bence
Bu hava atma seyide bi tek turklerde var resmen ya gosteris yapcaklar diye millet ne yapcagini sasirmisOnlara para vereceğine başka Birseyine ekle cnm tek özelliği gösteriş Bak bak benim çeyizim boyle geliyo gibi başka birseyi yok kim çıkardıysa işte
Demi ne gerek var koy koliye tasiMarket kolilerinin neyi var kidi mi eşya taşınacak sonra çöp valla yazık. Ekonomi bu kadar kötüyken valla Allah sorar :)
Aynen aynen hele o yeni gelin evinde her yere kurdele bağlama olayı Allah’ım diyorum görünceBu hava atma seyide bi tek turklerde var resmen ya gosteris yapcaklar diye millet ne yapcagini sasirmis
Ay bide kurdelemi baglaniyo ben niye bukadR cahil kaldim yaAynen aynen hele o yeni gelin evinde her yere kurdele bağlama olayı Allah’ım diyorum görünceher çekmece her dolap kulpuna bi de ya. Ben kırmızı kuşak olayını hediye paketi olarak düşünüyorum o bile saçma geliyor. Bi de kız tarafının yatak odası takımı alması var tövbe ya çok saçmalar
canım normal koli al kapla sonra süsleKızlar bu çeyiz kolileri hakkında bilginiz varmi? Ben kendim yapmayi dusunuyorum acikcasi cevdenizde falan yapan varmi hic nasil yapabilirim?
İnternetten baktim 10 tanesi 150 lira yaa bi koliye de 150 tl vermem bu nedir ya bide 10 taneye de sıgmaz zaten benim ceyiz
yok artık belki oğlanda sorun vardır.Kızlar napıyosunuz çok mutsuzumdün benimkiyle konuşurken bir arkadaşıma geldi laf arkadaşım 20 gün evli kaldı sonra boşandı sebep olarak bi takım tatsızlıklar oldu diye biliyorum kızdan duyduğum bu benimkide diyor kız değildi o ondan ayrıldılar muhtemelen yani böyle bir durum varsa baştan söyleseymiş keşke diyor oof içimi korku salldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?