gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Onlara para vereceğine başka Birseyine ekle cnm tek özelliği gösteriş Bak bak benim çeyizim boyle geliyo gibi başka birseyi yok kim çıkardıysa işte
Market kolilerinin neyi var ki di mi eşya taşınacak sonra çöp valla yazık. Ekonomi bu kadar kötüyken valla Allah sorar :)

Bende halaa tutuyorum dedgin sey banada oluyo ayni resmen aliskanlik haline getirmisiz bencede canim en ufak baskida hissediyoruz onda kesin kanama olur

Bu hava atma seyide bi tek turklerde var resmen ya gosteris yapcaklar diye millet ne yapcagini sasirmis
Aynen aynen hele o yeni gelin evinde her yere kurdele bağlama olayı Allah’ım diyorum görünce her çekmece her dolap kulpuna bi de ya. Ben kırmızı kuşak olayını hediye paketi olarak düşünüyorum o bile saçma geliyor. Bi de kız tarafının yatak odası takımı alması var tövbe ya çok saçmalar

Kızlar napıyosunuz çok mutsuzum dün benimkiyle konuşurken bir arkadaşıma geldi laf arkadaşım 20 gün evli kaldı sonra boşandı sebep olarak bi takım tatsızlıklar oldu diye biliyorum kızdan duyduğum bu benimkide diyor kız değildi o ondan ayrıldılar muhtemelen yani böyle bir durum varsa baştan söyleseymiş keşke diyor oof içimi korku salldı

Seninki ile o evli olan çift arkadaş mı canım bi de başta söylese kabul edecekti sanki. Benim arkadaşım 1 ay evli kaldı ayrıldı sebep şu eşi kıza şiddet uyguladı bu sebepten.

Aynen tanışıyolar kuzum ya evet ailesi yüzünden ayrıldı diye biliyorum bende zaten öyle bi durum olsa çocuk barışmak için gelmezdii ama işte erkek milleti doğru diyosun sanki söylesem kabul edicek kendileeine gelince hiç bişey olmuyor ama bazen herşeyi boşveresim geliyor

Ay bide kurdelemi baglaniyo ben niye bukadR cahil kaldim ya

canım normal koli al kapla sonra süsle

yok artık belki oğlanda sorun vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…