- 19 Aralık 2018
- 467
- 869
- 33
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #2.741
Bence de erkekler içib ne kadar basit işteyok artık belki oğlanda sorun vardır.
Allah akıl fikir versin ne diyelim tek dertleri iki bacak arası tamam haklılar kızların dikkat etmeleri gerekiyor ama olana da çare yok sonuçtaBence de erkekler içib ne kadar basit işte
Canim sacmalama oyle dusunme ya sonucta sen hallediceksin bu isiAynen tanışıyolar kuzum ya evet ailesi yüzünden ayrıldı diye biliyorum bende zaten öyle bi durum olsa çocuk barışmak için gelmezdii ama işte erkek milleti doğru diyosun sanki söylesem kabul edicek kendileeine gelince hiç bişey olmuyor ama bazen herşeyi boşveresim geliyor
O dediğin bana da geliyor ama benimki asla kabul etmezmiş gibi ben yanlış dönemin adamıyım falan diyor değişik midir nedir... ben de ara ara sinir oluyorum biz de doktora götürelim madem erkeğe ihtiyaç diye bir şey uydurmuşlar ve tüm toplum kabul etmiş saçma sapanAynen tanışıyolar kuzum ya evet ailesi yüzünden ayrıldı diye biliyorum bende zaten öyle bi durum olsa çocuk barışmak için gelmezdii ama işte erkek milleti doğru diyosun sanki söylesem kabul edicek kendileeine gelince hiç bişey olmuyor ama bazen herşeyi boşveresim geliyor
Aaaa olur mu erkekte kusur da olsa gizlenmeli kızları da rezil etmek için uğraşmalı... bizim toplum cahil değil de ne bilmiyorum. Biri de evlendi erkek yanaşmamış kıza hiç bir şekilde sonra boşandılar mesela :) kız toplumca dul oldu bir şey yaşamamış olsa da, erkek de onun adını dula çıkardı ama bunun hesabını verdirmez toplum bize tüm yaftalaryok artık belki oğlanda sorun vardır.
Aynen öyle kuzum bunlarla evlenerek iyi mi yapıyoz kötü mü bilmiyorum bazen acabalarla buluyorum kendimi bu kadar bağnaz olamaz okumuş etmiş şehirde büyümüş adam diyorum ama işte tamda okadar oluyorlarO dediğin bana da geliyor ama benimki asla kabul etmezmiş gibi ben yanlış dönemin adamıyım falan diyor değişik midir nedir... ben de ara ara sinir oluyorum biz de doktora götürelim madem erkeğe ihtiyaç diye bir şey uydurmuşlar ve tüm toplum kabul etmiş saçma sapan
Biz böyle deyince başımıza gelenleri normal kabul ettiğimizi düşünüp kötü bir sürü söz söylüyorlar ama eleştirdiğimizin adillikte adilik olduğunu anlamıyorlarAynen öyle kuzum bunlarla evlenerek iyi mi yapıyoz kötü mü bilmiyorum bazen acabalarla buluyorum kendimi bu kadar bağnaz olamaz okumuş etmiş şehirde büyümüş adam diyorum ama işte tamda okadar oluyorlar
Seninkidemi cok geri kafaliO dediğin bana da geliyor ama benimki asla kabul etmezmiş gibi ben yanlış dönemin adamıyım falan diyor değişik midir nedir... ben de ara ara sinir oluyorum biz de doktora götürelim madem erkeğe ihtiyaç diye bir şey uydurmuşlar ve tüm toplum kabul etmiş saçma sapan
Canim boyle bi durumda en rahat en ileri goruslu adam bile degisiyo bilmiyorumAynen öyle kuzum bunlarla evlenerek iyi mi yapıyoz kötü mü bilmiyorum bazen acabalarla buluyorum kendimi bu kadar bağnaz olamaz okumuş etmiş şehirde büyümüş adam diyorum ama işte tamda okadar oluyorlar
Baskalarinin dovmesinden once biz kendimizi dovuyoruz farkinda degiller kimseye sirayi birakmiyoruz kendimize iskence etmekteBiz böyle deyince başımıza gelenleri normal kabul ettiğimizi düşünüp kötü bir sürü söz söylüyorlar ama eleştirdiğimizin adillikte adilik olduğunu anlamıyorlar
Geri kafalı olduğunu kendi iddia ediyor da ben henüz görmedim canımSeninkidemi cok geri kafali
Aynen içimizdeki fırtına yetiyor zatenBaskalarinin dovmesinden once biz kendimizi dovuyoruz farkinda degiller kimseye sirayi birakmiyoruz kendimize iskence etmekte
Hadi ya o Zaman kendi kendine takiliyo oyleGeri kafalı olduğunu kendi iddia ediyor da ben henüz görmedim canımo da öyle dengesiz
Aynen öyle canimAynen içimizdeki fırtına yetiyor zaten
Onlara para vereceğine başka Birseyine ekle cnm tek özelliği gösteriş Bak bak benim çeyizim boyle geliyo gibi başka birseyi yok kim çıkardıysa işte
Haklisiniz kizlar vallaMarket kolilerinin neyi var kidi mi eşya taşınacak sonra çöp valla yazık. Ekonomi bu kadar kötüyken valla Allah sorar :)
İnsallh halledersin bi an once canimKuzum her zamanki gibi cabaliyorum tezde taklip duruyorum bilmedigim yerlere hayirlisi bakalim
Evet ya o bele kusak baglama cok sacma degilmi al sana bakire kiz hediye ediyorum der gibi. Durun hicbiriniz gitmeyin hazir cevrimici yakaladim hepnjziAynen aynen hele o yeni gelin evinde her yere kurdele bağlama olayı Allah’ım diyorum görünceher çekmece her dolap kulpuna bi de ya. Ben kırmızı kuşak olayını hediye paketi olarak düşünüyorum o bile saçma geliyor. Bi de kız tarafının yatak odası takımı alması var tövbe ya çok saçmalar
Sagolasin canim insallahİnsallh halledersin bi an once canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?