gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Canim sacmalama oyle dusunme ya sonucta sen hallediceksin bu isi

O dediğin bana da geliyor ama benimki asla kabul etmezmiş gibi ben yanlış dönemin adamıyım falan diyor değişik midir nedir... ben de ara ara sinir oluyorum biz de doktora götürelim madem erkeğe ihtiyaç diye bir şey uydurmuşlar ve tüm toplum kabul etmiş saçma sapan

yok artık belki oğlanda sorun vardır.
Aaaa olur mu erkekte kusur da olsa gizlenmeli kızları da rezil etmek için uğraşmalı... bizim toplum cahil değil de ne bilmiyorum. Biri de evlendi erkek yanaşmamış kıza hiç bir şekilde sonra boşandılar mesela :) kız toplumca dul oldu bir şey yaşamamış olsa da, erkek de onun adını dula çıkardı ama bunun hesabını verdirmez toplum bize tüm yaftalar

Aynen öyle kuzum bunlarla evlenerek iyi mi yapıyoz kötü mü bilmiyorum bazen acabalarla buluyorum kendimi bu kadar bağnaz olamaz okumuş etmiş şehirde büyümüş adam diyorum ama işte tamda okadar oluyorlar

Aynen öyle kuzum bunlarla evlenerek iyi mi yapıyoz kötü mü bilmiyorum bazen acabalarla buluyorum kendimi bu kadar bağnaz olamaz okumuş etmiş şehirde büyümüş adam diyorum ama işte tamda okadar oluyorlar
Biz böyle deyince başımıza gelenleri normal kabul ettiğimizi düşünüp kötü bir sürü söz söylüyorlar ama eleştirdiğimizin adillikte adilik olduğunu anlamıyorlar

Seninkidemi cok geri kafali

Canim boyle bi durumda en rahat en ileri goruslu adam bile degisiyo bilmiyorum
Kabul etmiyolar baskasina ait olma hissini bilmiyorum ya niye oyle

Biz böyle deyince başımıza gelenleri normal kabul ettiğimizi düşünüp kötü bir sürü söz söylüyorlar ama eleştirdiğimizin adillikte adilik olduğunu anlamıyorlar
Baskalarinin dovmesinden once biz kendimizi dovuyoruz farkinda degiller kimseye sirayi birakmiyoruz kendimize iskence etmekte

Evet ya o bele kusak baglama cok sacma degilmi al sana bakire kiz hediye ediyorum der gibi. Durun hicbiriniz gitmeyin hazir cevrimici yakaladim hepnjzi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…