- 14 Mayıs 2018
- 2.682
- 4.641
- 83
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #3.101
Olacak canım merak etme herkes gibi olacak.. bak eşyalarını içine sineni al kesinlikle o senin mutluluğun için ama salonda milleti memnun etmek için uğraşmaya hiç gerek yok onun yerine bu stresi en iyi şekilde atabileceğin daha güzel bi tatil planı yap daha lüks mesela :) vallaHayat gidiyo ilerliyor ama nasıl işte. O anı yaşarken hayal ediyorum hep kendimi olmazsa ne yaparım ben o an diye her sey boşuna mı olur bu hazırlıklar fln diye buluyorum kendimi. Herkes onu da bunu da yap evet içinde kalır diyo ben de sırf her sey kötü olursa sonuçta diye rastgele gelişigüzel yapıyorum her şeyi mesela eşya mı bakılacak ne olursa olsun hiç onemli degil rengi modeli belki de boşuna alıyorum diyorum
Kuzu valla hayatta değilmişim gibi bi de sen böyle deme her şey çok güzel olacak söz veriyorum o gece de full dua ediyor olacağım sana ki Rabbim zaten senin şu anlarını görüyor elinden tutacaktırBana o anlar hiç gelmeyecek gibi geliyo şahsen
Cok sagol cnm benim amin inş ben de hep hepimiz için dua ediyorum Allah yüzümüze gülsün inşKuzu valla hayatta değilmişim gibi bi de sen böyle deme her şey çok güzel olacak söz veriyorum o gece de full dua ediyor olacağım sana ki Rabbim zaten senin şu anlarını görüyor elinden tutacaktır
Mutsuz mutsuz gezinme huysuz şirin olmak yok neşeli şirin olmak zorundasın hayatı zehir etme kendine. Şuan bittiğin gün gibi düşünüyorsun ama o gün kurtuluş günün olacak ve sonrası mutluluk inşallahhhCok sagol cnm benim amin inş ben de hep hepimiz için dua ediyorum Allah yüzümüze gülsün inş
Kedicikleriniz seninValla aynen diyin bakim kizlar insallah hocam masallah hocam tam olsun
Benimde hayat gitmiyo yolunu buldum sakinlestirici iciyorum ohhh leyla gibyimBenim hayat gitmiyormuş gibi :) azıcık ilerlesin artık sinir bastı çocuğumu işe giderken kreşe bıraktığım sahneye geçmek istiyorum eşime de gelirken ekmek al ben unutmuşum demek :) inşallah olur ya
Canomda senin yaptgin hatayi yapmis kafasini bun yormaktan sevglisyle ilgilenmemis kendini verememis simdi ayrilar cok pisman yapma sende gidince inan daha cok uzulceksinGeçsin artık kuzum valla gün geçtikçe içimde büyüyo resmen tüm bunlar.. ve zaten yaşamaya yerim kalmadığını hissettikçe üzülüyorum. Seviyorum evet adamdan kaçmaya başladım şimdi de elimde olmadanayrılcaz sonra da ona üzüleceğim hayatım saçma sapan benim ya
Valla kuzum napcaz bilmiyorum da şu kuyudan bi çıkabilsek artık. Çocuk düğün bu yaz olsun diyor ben acelesi ne daha dur diye saçma sapan şeyleri bahane ediyorum onun gözünde. Haklı da yani ama hazır değilim galiba bilmiyorum valla kurtuluş olduğunu biliyorum ama hepimiz gibi ben hariç herkes kurtulacak ben kurtulamayacakmışım gibi düşünüyorum. Kendimize eziyet ediyoruz bunu da biliyorum. İlaca ben de mi başlasamCanomda senin yaptgin hatayi yapmis kafasini bun yormaktan sevglisyle ilgilenmemis kendini verememis simdi ayrilar cok pisman yapma sende gidince inan daha cok uzulceksin
Evet bittiğim gün gibi geliyo ama sizin dedikleriniz sayesinde ayaktayım hep inş düşündüğümüz gibi olur hepMutsuz mutsuz gezinme huysuz şirin olmak yok neşeli şirin olmak zorundasın hayatı zehir etme kendine. Şuan bittiğin gün gibi düşünüyorsun ama o gün kurtuluş günün olacak ve sonrası mutluluk inşallahhh
Hepimiz başlasak hic fena olmazBenimde hayat gitmiyo yolunu buldum sakinlestirici iciyorum ohhh leyla gibyim
İşte bana da oyle geldiğinden okdr umutsuzum cnm sıra bana gelince olmayacak gibi geliyo nedense herkese olacak da ben bu işin içinden çıkamayacakmışım gibi. Bak sen de oyle düşünüyormuşsunValla kuzum napcaz bilmiyorum da şu kuyudan bi çıkabilsek artık. Çocuk düğün bu yaz olsun diyor ben acelesi ne daha dur diye saçma sapan şeyleri bahane ediyorum onun gözünde. Haklı da yani ama hazır değilim galiba bilmiyorum valla kurtuluş olduğunu biliyorum ama hepimiz gibi ben hariç herkes kurtulacak ben kurtulamayacakmışım gibi düşünüyorum. Kendimize eziyet ediyoruz bunu da biliyorum. İlaca ben de mi başlasamişe yarıyor mu :)
Sen de kurtulacaksın canım benim merak etme her şey iyi olacak. O kadar kişi başardı biz de başarırız bence bir şekilde bu vesveseleri alt etmemiz lazımİşte bana da oyle geldiğinden okdr umutsuzum cnm sıra bana gelince olmayacak gibi geliyo nedense herkese olacak da ben bu işin içinden çıkamayacakmışım gibi. Bak sen de oyle düşünüyormuşsun
canım benim arkadaşım nikah şekeri yaptı küçük süslü şişelerdeTamam canim bende sana atarim kizlar sizin fikriniz olursa siz de atin
İnş cnm inş Allh yardımcımız olsun inşSen de kurtulacaksın canım benim merak etme her şey iyi olacak. O kadar kişi başardı biz de başarırız bence bir şekilde bu vesveseleri alt etmemiz lazım
bunu yapma sakın gerçekten şuan sana çok kızdım aklını başına alır mısın senin dert edindiğin kadar erkek arkadaşın dert edinseydi dün sana ufak bir sürpriz yapardı diyelim ki ayrıldınız tamamiyle bitti hayatta bunu yaşayanlar yok mu dün benim erkek ark. ortak arkadaşa yazmış nasıl iyimi eski günleri özledim diye dün gece yarısına kadar yazar dedim beni şaşırtır dedim yazmadı cesaretleri olmayan insanları adam yaptık artık hepsinin canı cehenneme senden önemli mi kıymetli mi onu söyle hasta olsan yataklara düşsen iki gün üzülüp sonra keyif yapacak insanlar için hayatımızı heba ettik tonla da günaha giriyoruzBenimde hayat gitmiyo yolunu buldum sakinlestirici iciyorum ohhh leyla gibyim
Çok doğru şeyler söylemişsin canım yazamadım ama okumuştum. Bizim kendimize ettiğimizi kimse kendine etmezken bi de hala devam ediyoruz.. Allah doğru yolda mutlu yürütsün bundan sonra aklı başında kararlar verip aklı başında yaşayabilelimbunu yapma sakın gerçekten şuan sana çok kızdım aklını başına alır mısın senin dert edindiğin kadar erkek arkadaşın dert edinseydi dün sana ufak bir sürpriz yapardı diyelim ki ayrıldınız tamamiyle bitti hayatta bunu yaşayanlar yok mu dün benim erkek ark. ortak arkadaşa yazmış nasıl iyimi eski günleri özledim diye dün gece yarısına kadar yazar dedim beni şaşırtır dedim yazmadı cesaretleri olmayan insanları adam yaptık artık hepsinin canı cehenneme senden önemli mi kıymetli mi onu söyle hasta olsan yataklara düşsen iki gün üzülüp sonra keyif yapacak insanlar için hayatımızı heba ettik tonla da günaha giriyoruz
Yapma boyle cocuk ceker gider ya niye korkuyosun bak herkes yaptrdu canim yapma bunu kendini kiz bK bana yapa yalniz kaldim seninde basina gelmesinValla kuzum napcaz bilmiyorum da şu kuyudan bi çıkabilsek artık. Çocuk düğün bu yaz olsun diyor ben acelesi ne daha dur diye saçma sapan şeyleri bahane ediyorum onun gözünde. Haklı da yani ama hazır değilim galiba bilmiyorum valla kurtuluş olduğunu biliyorum ama hepimiz gibi ben hariç herkes kurtulacak ben kurtulamayacakmışım gibi düşünüyorum. Kendimize eziyet ediyoruz bunu da biliyorum. İlaca ben de mi başlasamişe yarıyor mu :)
Baktim bask caresi yok iciyorum artik napyim kendim bas edemedim hepimizin ihtiyaci varHepimiz başlasak hic fena olmaz
Her şeyi biliyorum beynime laf anlatamıyorum bu da benim intihar girişimim galiba kuzuYapma boyle cocuk ceker gider ya niye korkuyosun bak herkes yaptrdu canim yapma bunu kendini kiz bK bana yapa yalniz kaldim seninde basina gelmesin
Yapamiyorum hayatimi yoluna sokamiyorum duzene sokamiyorum hersey dagiliyo mahvoluyo bu beni artik cok yoruyo gelecek guzel olcak dedikce olmuyobunu yapma sakın gerçekten şuan sana çok kızdım aklını başına alır mısın senin dert edindiğin kadar erkek arkadaşın dert edinseydi dün sana ufak bir sürpriz yapardı diyelim ki ayrıldınız tamamiyle bitti hayatta bunu yaşayanlar yok mu dün benim erkek ark. ortak arkadaşa yazmış nasıl iyimi eski günleri özledim diye dün gece yarısına kadar yazar dedim beni şaşırtır dedim yazmadı cesaretleri olmayan insanları adam yaptık artık hepsinin canı cehenneme senden önemli mi kıymetli mi onu söyle hasta olsan yataklara düşsen iki gün üzülüp sonra keyif yapacak insanlar için hayatımızı heba ettik tonla da günaha giriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?