gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Olacak canım merak etme herkes gibi olacak.. bak eşyalarını içine sineni al kesinlikle o senin mutluluğun için ama salonda milleti memnun etmek için uğraşmaya hiç gerek yok onun yerine bu stresi en iyi şekilde atabileceğin daha güzel bi tatil planı yap daha lüks mesela :) valla Bogazmanzarasi sende o arkadaşlarına bakma bence millete bir şey dağıtmadım diye benim içimde kalmaz şahsen gösterişe lüzum yok. Standartlarda bir düğün yeter milletin çöpe atacağı şeylere de para vermek çok saçma

Bana o anlar hiç gelmeyecek gibi geliyo şahsen
Kuzu valla hayatta değilmişim gibi bi de sen böyle deme her şey çok güzel olacak söz veriyorum o gece de full dua ediyor olacağım sana ki Rabbim zaten senin şu anlarını görüyor elinden tutacaktır

Kuzu valla hayatta değilmişim gibi bi de sen böyle deme her şey çok güzel olacak söz veriyorum o gece de full dua ediyor olacağım sana ki Rabbim zaten senin şu anlarını görüyor elinden tutacaktır
Cok sagol cnm benim amin inş ben de hep hepimiz için dua ediyorum Allah yüzümüze gülsün inş

Cok sagol cnm benim amin inş ben de hep hepimiz için dua ediyorum Allah yüzümüze gülsün inş
Mutsuz mutsuz gezinme huysuz şirin olmak yok neşeli şirin olmak zorundasın hayatı zehir etme kendine. Şuan bittiğin gün gibi düşünüyorsun ama o gün kurtuluş günün olacak ve sonrası mutluluk inşallahhh

Benim hayat gitmiyormuş gibi :) azıcık ilerlesin artık sinir bastı çocuğumu işe giderken kreşe bıraktığım sahneye geçmek istiyorum eşime de gelirken ekmek al ben unutmuşum demek :) inşallah olur ya
Benimde hayat gitmiyo yolunu buldum sakinlestirici iciyorum ohhh leyla gibyim

Canomda senin yaptgin hatayi yapmis kafasini bun yormaktan sevglisyle ilgilenmemis kendini verememis simdi ayrilar cok pisman yapma sende gidince inan daha cok uzulceksin

Canomda senin yaptgin hatayi yapmis kafasini bun yormaktan sevglisyle ilgilenmemis kendini verememis simdi ayrilar cok pisman yapma sende gidince inan daha cok uzulceksin
Valla kuzum napcaz bilmiyorum da şu kuyudan bi çıkabilsek artık. Çocuk düğün bu yaz olsun diyor ben acelesi ne daha dur diye saçma sapan şeyleri bahane ediyorum onun gözünde. Haklı da yani ama hazır değilim galiba bilmiyorum valla kurtuluş olduğunu biliyorum ama hepimiz gibi ben hariç herkes kurtulacak ben kurtulamayacakmışım gibi düşünüyorum. Kendimize eziyet ediyoruz bunu da biliyorum. İlaca ben de mi başlasam işe yarıyor mu :)

Evet bittiğim gün gibi geliyo ama sizin dedikleriniz sayesinde ayaktayım hep inş düşündüğümüz gibi olur hep

İşte bana da oyle geldiğinden okdr umutsuzum cnm sıra bana gelince olmayacak gibi geliyo nedense herkese olacak da ben bu işin içinden çıkamayacakmışım gibi. Bak sen de oyle düşünüyormuşsun

İşte bana da oyle geldiğinden okdr umutsuzum cnm sıra bana gelince olmayacak gibi geliyo nedense herkese olacak da ben bu işin içinden çıkamayacakmışım gibi. Bak sen de oyle düşünüyormuşsun
Sen de kurtulacaksın canım benim merak etme her şey iyi olacak. O kadar kişi başardı biz de başarırız bence bir şekilde bu vesveseleri alt etmemiz lazım

Benimde hayat gitmiyo yolunu buldum sakinlestirici iciyorum ohhh leyla gibyim
bunu yapma sakın gerçekten şuan sana çok kızdım aklını başına alır mısın senin dert edindiğin kadar erkek arkadaşın dert edinseydi dün sana ufak bir sürpriz yapardı diyelim ki ayrıldınız tamamiyle bitti hayatta bunu yaşayanlar yok mu dün benim erkek ark. ortak arkadaşa yazmış nasıl iyimi eski günleri özledim diye dün gece yarısına kadar yazar dedim beni şaşırtır dedim yazmadı cesaretleri olmayan insanları adam yaptık artık hepsinin canı cehenneme senden önemli mi kıymetli mi onu söyle hasta olsan yataklara düşsen iki gün üzülüp sonra keyif yapacak insanlar için hayatımızı heba ettik tonla da günaha giriyoruz

Çok doğru şeyler söylemişsin canım yazamadım ama okumuştum. Bizim kendimize ettiğimizi kimse kendine etmezken bi de hala devam ediyoruz.. Allah doğru yolda mutlu yürütsün bundan sonra aklı başında kararlar verip aklı başında yaşayabilelim

Yapma boyle cocuk ceker gider ya niye korkuyosun bak herkes yaptrdu canim yapma bunu kendini kiz bK bana yapa yalniz kaldim seninde basina gelmesin

Yapma boyle cocuk ceker gider ya niye korkuyosun bak herkes yaptrdu canim yapma bunu kendini kiz bK bana yapa yalniz kaldim seninde basina gelmesin
Her şeyi biliyorum beynime laf anlatamıyorum bu da benim intihar girişimim galiba kuzu kurtulacak mıyım bilmiyorum hiç

Yapamiyorum hayatimi yoluna sokamiyorum duzene sokamiyorum hersey dagiliyo mahvoluyo bu beni artik cok yoruyo gelecek guzel olcak dedikce olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…